Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
daca va zic ce fac eu la ora asta.... imi "culeg"retete de papa pt diversificare
mamica implinita de fetita si baietel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
Copiloi imi pare tare rau ca ai probleme cu bb...sanatate multa
Ina uff otita da cum a facut-o mami a avut nasucul infundat/fornait?
sanatate la bb alex
Miki 5kg zici...pai luna asta cred ca ne-ati luat....a fost ok dupa vaccin?...am si eu niste emotii....trebuie sa o sun pe dr. sa vedem cum facem cu vaccinul...vine acasa sau ma duc eu
Ama eu lui A pt fundic rosu fara bubite i-am dat cu unguient de galbenele cu propolis...il luasem pt operatia mea si daca e la tub sa nu mai bag mana in cutia cu galbebele i-am dat cu asta si chiar ii face bine.....daca e mai rosie ii dau si pana la urmatorul schimat ii trece....acum poate si asitentele au dreptate ca asa e finuta mea la fund....rosie de parca e vesnic iritata
Ailed sa -ti traiasca iubi si sa fie sanatos alaturi de fetele lui!!!!
a, si sa -ti fie de folos ap. de masaj....si eu cand vad reclama mai ca mi-as lua. dar nu prea am incredere in reclamele astea.astept sa zici tu cum e...azi am vazut reclama la o anda de alergat ...hm...redusa cu 1000 lei...de la 2400la 1400 mai ca as zice la sot sa o uam, dar ma vad ca nu fac nici pe asta ca deja avem cateva ap de fitness si nu ma urc pe ele
Scrish felicitari ca faci exercitii....cata biciclata bagi...eu am facutintr-o zi 5 minute si imi intepenisera ghenunchi...si in fiecare dimineata zic sa mai incerc dar ma iau cu treaba si nu imi gasesc timp
Mada poti sa ii dai tot NAN ha ca sa fii sigura ca il papa si nu varsa...am inteles ca asta hipalergenic are gustul cel mai apropiat de cel matern
Azaz trebuie sa gandesti pozitiv
Picky ce nume frumose eu fetele tale Anna si Stefi...abia astept sa intru la album sa le vad
Roxy se zice ca lm nu exista sa nu fie bun...dar parca eu citisem pe undeva ca se poate face o proba /o analiza parca, sa se vada cat de consisten mai este..poate stiu fetele ceva
Antguess imi pare rau ca bbica are facut colici....cu bonnisan ai incercat..la noi a mers....eu ii dau inainte de fiecare masa cate 6-7 picaturi...dr. mi-a zis 15x3/zi....dar eu i le dau asa pe mese si chiar s-a potolit fata...botoasa plangacioasa sa treaca colicii
Dya eu nu prea sunt in masura sa te sfatuiesc . laptand si eu cu completare de lp am procedat cam asa...la inceput san apoi imediat lapte pe care il facem si il tineam pe noptiera l indemana....apoi i-am dat o masa lp una lm....sigur o sa te lamureasca fetele
Djlaura ti-am vazut si eu buburuza-papusoi..da ce ai tinut-o asa legata? sigur bunica a fost vinovata
Deea99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi daca va zic ce fac eu la ora asta.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita si baietel |
foarte bine faci....ca ne trebuie si noua
![](icon_smile_big.gif)
pai bubu L papa bine....ce nu am inteles este ce lapte ai tinut la frigider...cel din care bause L?....pau ala cica nu e bine sa-l mai tinem si sa-l mai incalzim ca din gurita lui bb intra bacterii in sticla si nu e ok....
vai feteor cand citesc ca vb de masaje, solar ....eu parca sunt din alt film in discutiile astea.nu ca as fi impatimita a solarului, ca sincer nu m-am dus nici macar din curiozitate la solar. insa asa prost stau cu timpul liber, sau mai bine zis pt mine....
asa suparata sunt. nu vedeti ca nici aici sa scriu nu imi gasesc timp...nu mai zic de o manechiureala, de un epilat....m-am facut iar cu lama pe picioare
![](bang.gif)
nu am reusit sa ma programez la controlul de 6 saptamani
azi ma duc la ortoped cu fata,ieri am fost in mall sa ii mai cumpar una alta lui S....apoi acasa si bubu cand iese in oras devine agitata si de cand am venit din afi , de la 15 pana la 20 nu mi- dormit...nu plangea dar tot cerea sa stea cineva cu ea in camera...a mancat si cam prost....ca tot intrebai tu Yasmi...a mancat doar 670ml fata de 700 si ceva la cat ajunsese in ultimile zile....
si eu zic ca papa bine..dar ma intreb de ce nu asimileaza...o fi de la faptul ca face kk la 2 zile?///////
![](bang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Mamicilor nu am reusit sa citesc acest capitol, doar pe cel precedent si asa pe sarite, ca nu am timp mai deloc, dar raspund cui imi aduc aminte, sa nu va suparati daca uit pe cineva.
lalely la mine suge si acum la o ora- o ora si jumatate, asa ca..... si pe 27 am implinit 2 luni , iar noaptea la 2 ore- 2 ore si jumatate. Tragic as putea spune, dar daca el asa vrea, mi-a zis dna dr asa sa ii dau, ca nu varsa nu face nimic. eu chem pediatra o data pe luna si cand am o problema o sun imediat, iar daca e necesar vine acasa fara probleme. si sincer am zapacit-o cu telefoanele.
ramona, antguess pt colici luati colief, la noi a functionat de minune desi am incercat infacol , sabsimplex, colic baby, infacol luat de pe net din anglia, ca avem si din ala din olanda luat de la noi din farmacie.
yasmi noua pt raceala ne-a dat spray tantum protect, picaturi ciplox si ii pun ser si la fel batista bebelusului si ii mai fac si aerosoli tot cu ser. pupici si spor la pregatiri pentru botez. cand il aveti? sambata?
simo tu esti o mamica model, nu te mai plange ai totusi 3 nasteri la activ si arati trasnet, parerea mea
ally si pt tine si pentru bebe edy.
pisuc bebe al meu iubeste tzitzi si se alinta cu ea, rade la ea, ce sa mai sunt in mari tandreturi.
deea mamica. ce mai faci? stefy mai e geloasa?
strumphy .
miki felicitari pentru vaccin. si bebe al meu are 5300 si 58 de cm, iar dna dr ne-a felicitat, ne-a zis ca aratam minunat.
roxy, happy felicitari pentru crestinarea buburuzelor.
dorinuta tu ce faci mamico? sper sa am timp sa intru la poze sa il vad pe baiatul mamei. si eu am alaptat in public, la inceput cu jena si apoi nici ca mi-a pasat. la fel m-am acoperit si gata . ba chiar eram in parc nicio bancuta libera , bebe urla de foame si m-am pus pe iarba, mi-a pus sotul o paturica si i-am dat ca alta solutie nu am avut, bebe a fost fericit si eu si mai fericita ca l-am vazut pe el cu ce pofta a papat.
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
citat din mesajul lui ama22 Delia, Ally mersi de sfaturi ![]() Ally si eu tot auzisem chestia cu servetelele umede ca nu ar fi cea mai buna alegere, dar acum m-am lamurit pe pielea nataliei ![]() eu cand am schimbat primul pampers eram deja acasa. m-am inchis in camera, doar eu cu Nati si a fost ok. Apoi am patit si eu faze cu umplut de caca si de pipi :))) ![]() ![]() http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/ |
Mie dr mi-a zis sa il spal imediat ce face, caca, nu servetele si cand il mai vad rosu de la pipi la fel il spal si ii dau cu bepanthen.
![](pupic.gif)
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
Deea99 spune:
daca tot nu am somn ia sa mai scriu ceva
voi credeti in deochi?
eu nu prea sunt cu astea , insa sormea cica deoachesi decateori vine la noi fata devine agitata...plange si tot soramea teebuie sa ii zica tatal nostru de 9 ori
acum am observat ca si dupa ce venim de la vreun shoping tot la fel de agitata este....ma refer cand intru prin supermarket sau mall si toata lumea..vai ce mica este / cat are? etc....pe afara sau prin parc nu am avut probleme din astea ca daca ne plimbam nu prea o vede in landou si nu se mira nimeni de ea
am zarit ap foto...i-a sa descarc si niste poze...sa vedeti ce ma vait eu maine ca sunt nedormita...dar asa pofta aveam de un 3in1 caa nu m-am putut abtine si l-am baut pe la 18h si acum ioc
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
deea eu fac 2/3 serii de cate 15 minute la programul 3 din 5, mai mult inca nu rezist fara sa imi dau duhul. m-am mobilizat destul de greu ca sa fie o treaba constanta dar sincerasa fiu dupa ce am depasit febra musculara ma simt mult mai bine, parca am mai multa energie. pe banda eu zic sa dai banii doar daca esti tu 100%hotarata sate apuci, ca altfel ori devine cuier ori aduna praf bicicleta mea cam asta a facut pana acum o sapt
mandreeac spune:
citat din mesajul lui roxy_s strumphitza da-o-ncolo de suzeta, pentru ce tot tii sa-i dai cauciucul ala la bebelina? las-o fara. mie peste tot mi s-a recomandat sa nu-i dau suzeta. acum nu stiu.... pana si pediatra mi-a zis sa nu-i dau suzeta. oricum nu-i dadeam, putea sa-mi si zica sa-i dau ca tot nu i-o dadeam ![]() ![]() fetelor, bebeii vostri au luat si mai putine grame pe saptamana? a mea vad ca saptamana asta a luat numai 100 gr. se poate sa ia asa putin oare? am tot citit eu ca din luna a 3-a o sa ia dn ce in ce mai putin dar chiar asa, 100? de mancat mananca la fel, caca face cam de 2-3 ori... nu-mi explic de ce. ai vostri au mai luat asa mai putin fata de obicei? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Eu zic sa nu te impacientezi si sa vezi cat ia in luna respectiva , asta e cel mai important ca o saptamana poate lua 100 grame, in alta 300.
![](pupic.gif)
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui antguess am luat si noi colief ieri dar m-am enervat un pic cand am citit prospectul...acolo zic ca tre sa facem laptele cu juma de ora inainte de masa...sa punem colief-ul si sa agitam din cand in cand...pai noaptea cand ma scoala Evelinne disperata de foame..cum fac eu sa o potolesc juma de ora?? ![]() ![]() la prima masa am facut cum scria pe prospect dar la 3 dimineata cand m-a trezit iar..nu am putut.... dupa ce a mancat la 3...120 ml...a inceput sa urle cu suzi in gurita, s-a agitat, a 'alergat' prin pat....pana la 6 dimineata am facut ture la ea sa ii bag suzi, sa ii pun muzica....numai numai adormea..dar n-a vrut ![]() ![]() ![]() Mami mandra a lui ![]() ![]() |
Imagineaza-ti cum faceam eu, ca ma mulgeam si tineam laptele la frigider si cand dadea semne ce se trezeste fugeam incalzeam putin lapte, adaugam 4 picaturi si repede repede sa ii dau si asta faceam in perioada in care aveam 8 mese pe zi si la 7 mese ii dadeam. La lapte praf nu stiu cum este, dar eu zic ca merita sa incerci, noua ne-a fost de mare ajutor colieful. pupici si sa dispara colicii
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui ina.click Solar dus = din acela organic? Nu se ia pe haine, etc? Eu am ajuns in sfarsit la greutatea ideala in viziunea mea cel putin, ca nu reuseam sa ma ingras deloc deloc. Am 1.70 si 52 kg. Acum daca mai scap si de un strat de pufosenie de pe burtica ar fi excelent desi nu-i bai, eu n-am avut niciodata si mi se pare chiar haios ![]() Edit: ma uit de juma de ora pe albumele de pe picasa. Cred ca la noi in odisee s-au strans cele mai faine mamici si cei mai draguti bebelusi :) Cel mai frumos martisor: Alex ![]() |
Eu am fost la solar si normal , dar si organic de care spui tu si e cea mai mare porcarie din punctul meu de vedere, am ramas patata, parca aveam hepatita si noroc ca m-am dus cu vreo 2-3 saptamani inainte de nunta la proba, parca am presimtit ca altfel innebuneam daca ma duceam cu 2-3 zile inainte.
![](pupic.gif)
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)