Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -
Raspunsuri - Pagina 18
danylini spune:
Tzuc toate fetele, bebei si burtici. Am venit de la Sovata , acuma sa vedem si rezultatele dar eu oricum ma bucur daca vine si cm-ul dar sa vina una dintre ele. Clexane merge bine, mai am 7 zile de intepat si daca vine cm-ul incepem din nou din ziua 10 daca nu mergem mai departe cu clexane, mie fetelor din prima mi s-a spus sa iau de 0.6 ptr ca am 63 de kg ca altfel ar fi apa de ploaie.
Qiaobing, imi pare rau . Si eu am endometru subtire si ambele sarcini le-am avut cu un endometru de 5.5 deci se poate, ultima data dr. mi-a raspuns cam asa , cand am intrebat cat e endometru, daca stiu de sarcina extrauterina ca acolo nu exista endometru si se prinde. Eu am crescut endometru cu l-arginine , iar acuma iau ginseng cica si asta ar fi bun si naprasnic pastile (e extraordinar). Aaaaa si inca ceva, in Sua s-a reusit cu fiv cu endometru de 4 , deci eu cred ca n-ar trebui sa ne mai stresam cu el.
danylini spune:
VIOTIMIS mie frica sa sper, dar dupa ce am trecut lunile trecute si de cm ma bucur. Nu stiu ce se intampla cu mine dar am o stare asa de impacare , stiu ca daca nu raman acuma tot o sa raman in cateva luni, sunt foarte increzatoare in tratament si in reusita ca imi voi tine copilul in brate intr-o zi, nu conteaza cand ci ca va fi. pupici
QiaoBing spune:
danylini asa sa fie !!!!!
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
danylini spune:
QIAOBING sigur va fi bine pentru toate, am un optimism acuma , sper sa va dau si voua din el. Deci fara stres cu endometru, da?
Va pup fetele, merg la cumparaturi si acasa
viotimis spune:
danylini, iti doresc din toata inima sa reusesti si cu siguranta vom reusi si noi.
cheveresan ti-a dat scrisoare medicala ?
_
danezza spune:
Fetele,
mi-a raspuns d-na Uscatescu la mail si mi-a confirmat ca este bine ce iau acum preventiv:
1 aspenter pe zi, folowise, femibion, acid folic si magne b6 2/zi.
in plus (pe sotul meu nu l-a vazut in viata ei) cica sotul sa ia VIT E SI Q10 SI BIOARGININA CU SPERMODREND ... nu stiu ce rol au dar stie ea mai bine!
aaa.. si cica sa nu disper, sa luptam ca merita!
Sper sa va fie de ajutor ... 
MTHFR C677 Homozigot