Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -
Raspunsuri - Pagina 16
QiaoBing spune:
pe maine ma bate un gand. azi ar trebui sa nu imi mai fac Clexanul. parca l-as face si azi numai ca sa fac si analiza aia, factor anti-FXa, sa stau eu linistita ca a fost doza corecta de Clexane. parca se facea la 4 ore de la injectare, nu ?
a facut-o cineva ? m-as duce la Synevo.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
ileanasi spune:
Qiao, mie mi-a facut anti Factor Xa la Fundeni, dimineata, si mi-a iesit 0,21 Ui/ml, limitele fiind intre 0 si 0,10. Eram la 12 ore de la injectia cu Innohep, dar incepusem doar de 3 zile.
Nu prea stiu eu ce inseamna asta, d-na Viorica mi-a zis ca inca n-a ajuns la nivelul optim, dar e OK, si-am ramas cu doza de 0,35. Cat de des ar trebui sa repet analiza? La Fundeni mi-au zis ca dupa eco de 7 sapt. mai vedem
IMi pare rau ca nu ti-a reusit IA, dar cumva cumva vei gasi o rezolvare.
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml
insarcinata in 5 +
MeAlex spune:
QiaoBing, eu nu am facut pana acum Clexane si nici analiza factor anti-FXa, n-am idee cum trebuie facuta. Am cautat pe site-ul Synevo si nu am gasit nimic despre ea. Ai putea suna la ei sa intrebi. Analiza asta are relevanta doar daca faci Clexane? As face si eu analiza, ca sa stim cam cat Clexane ar trebui sa imi dea. Ma tem sa nu imi dea prea putin...
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru
danezza spune:
nici eu n-am facut-o .. uff asa mi s-a luat de atatea analize si emotii ........
MTHFR C677 Homozigot
flyhigher77 spune:
Buna seara fete dragi! 

Qiaobing Doamne ajuta la urmatoarea incercare! N-a fost sa fie tura asta din pacate! 
P@ulici iti doresc sa-ti implinesti visul curand! 
Me_Alex nu te lasa decurajata, trebuie sa se intample si la tine minunea de-a avea un bebe! 
Danezza imi pare tare rau pentru experienta ta asa de crunta! Doamne ajuta ca data urmatoare sa fie totul bine! 
Floricico, Ruxandrada
si sanatate bebeilor, multumim ca impartasiti cu noi atatea lucruri! 
Gravidutele mele dragi gliana, vali, ileanasi sanatate si va tin pumnii! Doamne ajuta sa trecem de linia de sosire cu bine!

aristica felicitari! Cu siguranta a iesit o nunta de pomina! 
arianna_m din pacate nu reusesc sa tin pasul cu voi la odisee, abia recuperez aici, va mai citesc acolo din cand in cand! Sanatate multa! 
N-am apucat sa scriu pe indelete, ca-s tot mereu prinsa! Am fost la Fundeni, dupa echo la dr. Dinu Albu si am intrat pe anticoagulant injectabil, Fraxiparine de 0,4, ca Clexane e imposibil de gasit la Bacau. Dr. U a hotarat sa fac Fraxiparine, sa nu mai am si stresul procurarii medicamentelor. Bebelusa mea e in grafic, singura problema ar fi tensiunea usor marita pe artera uterina dreapta, in rest toate bune. Am inceput injectarea, e ok, sper sa fie totul bine si de-acum incolo!
Dr. U si dna Viorica sunt extraordinare! Pentru ca le-am scris din timp, cand am ajuns la Fundeni m-au preluat si la ora 13, dupa echo, aveau anlizele gata, mi-au rezolvat si scrisoarea medicala, m-au si instruit cu injectarea. 
28+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
p@ulici spune:
flyhigher77
faptul ca am fost la dna dr uscatescu nu schimba cu nimic dorintele mele, iar printre ele nu se numara un alt copil, o noua sarcina ... am fost doar de curiozitate, pentru ca am fost plecata la Bucuresti si erapacat sa ratez ocazia ... dar tot fara dorinta de a avea inca un copil sunt 
O seara frumoasa
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
lorena_86 spune:
buna fetelor
cine imi poate da si mie e-mailul d-nei dr uscatescu
am mai fost la dansa si din pacate nu am mai reusit sa ajung de o jumatate de an, sper sa nu se supere prea tare dar am fost plecata si din tara si am avut si ceva probleme si mi-a fost imposibil a ajung
in timpul asta nu am incercat sa raman gravida dar am luat cu strictete tratamnetul dat de dansa
doar ca de doua zile mi s-a invinetit piciorul tare si am fost la medicul de familie iar el m-a trimis de urgenta la hematologie la mine in oras
hematologul vazand dosarul cu analizele mi-a dat sa fac clexane de 0.6 si mi-a zis ca e un tromb care deranjeaza circulatia dar as vrea sa ii cer parerea si d-nei dr ca din pacate pana pe 2 iunie nu pot ajunge in bucuresti
va multumesc mult

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
danezza spune:
Ma bucur enorm ca sunteti bine!
Mult succes in continuare si bebe sa stea acolo frumusel si sa creasca mare pana la termen!
Lorena, ti-am tr mesaj pe mess, multa sanatate!
| Citat: |
| citat din mesajul lui flyhigher77 Buna seara fete dragi! ![]() ![]() Qiaobing Doamne ajuta la urmatoarea incercare! N-a fost sa fie tura asta din pacate! ![]() P@ulici iti doresc sa-ti implinesti visul curand! ![]() Me_Alex nu te lasa decurajata, trebuie sa se intample si la tine minunea de-a avea un bebe! ![]() Danezza imi pare tare rau pentru experienta ta asa de crunta! Doamne ajuta ca data urmatoare sa fie totul bine! ![]() Floricico, Ruxandrada si sanatate bebeilor, multumim ca impartasiti cu noi atatea lucruri! ![]() Gravidutele mele dragi gliana, vali, ileanasi sanatate si va tin pumnii! Doamne ajuta sa trecem de linia de sosire cu bine! ![]() ![]() aristica felicitari! Cu siguranta a iesit o nunta de pomina! ![]() arianna_m din pacate nu reusesc sa tin pasul cu voi la odisee, abia recuperez aici, va mai citesc acolo din cand in cand! Sanatate multa! ![]() N-am apucat sa scriu pe indelete, ca-s tot mereu prinsa! Am fost la Fundeni, dupa echo la dr. Dinu Albu si am intrat pe anticoagulant injectabil, Fraxiparine de 0,4, ca Clexane e imposibil de gasit la Bacau. Dr. U a hotarat sa fac Fraxiparine, sa nu mai am si stresul procurarii medicamentelor. Bebelusa mea e in grafic, singura problema ar fi tensiunea usor marita pe artera uterina dreapta, in rest toate bune. Am inceput injectarea, e ok, sper sa fie totul bine si de-acum incolo! Dr. U si dna Viorica sunt extraordinare! Pentru ca le-am scris din timp, cand am ajuns la Fundeni m-au preluat si la ora 13, dupa echo, aveau anlizele gata, mi-au rezolvat si scrisoarea medicala, m-au si instruit cu injectarea. ![]() 28+ cu ![]() Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV |
MTHFR C677 Homozigot
QiaoBing spune:
eu gasisem pe net tabelul asta, la fel si pe un site strain si tradus la noi (nu pot sa pun tabelul, asa ca l-am prelucrat putin, sper sa-l intelegeti):
Monitorizarea tratamentului cu enoxaparin (Clexane):
- în functie de nivelul anti-factor Xa
----------------------------------------
Nivel anti-factor Xa
- <0.35 U/ml
Titrarea dozei
- Cresterea dozei cu 25%
Intervalul de repetare al nivelului anti-factor Xa
- La 4 ore dupa urmatoarea doza
- 0.35-0.49 U/ml
- Cresterea dozei cu 10%
- La 4 ore dupa urmatoarea doza
- 0.5-1 U/ml
- Se mentine doza nemodificata
- Urmatoarea zi, apoi la o sapt. (la 4 ore dupa doza)
- 1.1-1.5 U/ml
- Se scade doza cu 20%
- Inaintea urmatoarei doze
- 1.6-2 U/ml
- Se intrerupe administrarea pt. 3 ore apoi se scade doza cu 30%
- Inaintea urmatoarei doze, apoi la 4 ore dupa urmatoarea doza
- >2 U/ml
- Se intrerupe administrarea pana cand nivelul anti-factorXa devine 0.5U/ml apoi se reincepe cu doza scazuta cu 40%
- Inaintea urmatoarei doze si la fiecare 12 ore pana nivelul antifactor Xa < 0.5 U/ml
-------------------------------------------------
- nivelul tinta de anti-factor Xa 0,5-1 u/ml la 4-6 ore dupa administrarea subcutanata
- tratamentul cu Enoxaparin se întrerupe daca Tr < 100000/mm³
de aici:
http://www.cardioportal.ro/pdf/protocoale/protocoale_4.pdf?phpMyAdmin=LAPYS8VYVpMlZAH0k1mvv51DAQc
ileanasi aflu acum de la tine ca la Fundeni au alt interval de referinta. cred ca esti prima pe care o aud aici din dec ca ii face si repeta analiza asta la Fundeni. daca mai sunt fete care au facut-o, le rog sa imi zica si mie la cat timp de la injectare au recoltat, cum a iesit si daca s-a modificat ceva in tratament.
acum nu stiu ce sa fac. sa ma trezesc la noapte sa fac injectia si sa ma duc dimineata la recoltare sau sa ma linistesc, sa pastrez banii pt urmatoarea procedura si sa fac analiza data viitoare cand o sa am test pozitiv. o sa ma mai gandesc la noapte.
edit: ma gandesc ca analiza facuta la mai mult de 6 ore de la injectare e cam inutila. nu mai stiu care e timpul de injumatatire la clexane, dar clar e mai mic de 12 ore.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
lorena_86 spune:
danezzsa, scuze dar nu am primit nimic
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen