Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui claris

Buna fetelor! Ce stiti despre mutatia A1298C genotip homozigot? Am vazut ca sunt mai multe cazuri de genotip heterozigot.E grav?

Orice mutatie in forma sa homozigota e mai periculoasa decat varianta heterozigota, dar se pare ca cea pe care o ai tu e cel mai putin periculoasa din toate celelalte. Asta daca nu se combina cu alte mutatii pe care le ai, in orice forma.

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml

insarcinata in 4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Multumesc pt raspuns,deabia am descoperit mutatia,analizele le-am facut preventiv,nu am pierdut nici o sarcina,urmeaza sa fac fiv.
Chiar nu ma asteptam din ce mai citisem sa am asa ceva
Posibil ca din cauza asta sa nu se prinda o sarcina?
Banuiesc ca trebuie tratament......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui claris

Multumesc pt raspuns,deabia am descoperit mutatia,analizele le-am facut preventiv,nu am pierdut nici o sarcina,urmeaza sa fac fiv.
Chiar nu ma asteptam din ce mai citisem sa am asa ceva
Posibil ca din cauza asta sa nu se prinda o sarcina?
Banuiesc ca trebuie tratament......

Probabil vei primi tratament dupa FIV. Mai bine ca ai aflat acum

Succes

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml

insarcinata in 4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

claris poti sa ii dai un mail d-nei dr Uscatescu (daca nu ai adresa ne zici si ti-o dam pe PM) sa ii zici de rezultatul la analize si de faptul ca faci FIV si ce schema ai pt FIV. S-ar putea sa-ti dea preventiv tratament cu anticoagulant de cand incepi stimularea, sau nu ...
si mai mult ca sigur o sa iti indice si tie cam ce avem si noi in semnatura - femibion, MagneB6, CETEBE + Zn ....

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Desi nu scriu des, va citesc toate posturile. Ma puteti ajuta si pe mine cu adresa de mail a d-nei Uscatescu?
Va multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

danezza, activeaza-ti PM-ul.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Multumesc pt raspunsuri fetelor,da va rog trimiteti-mi adresa de email a d-nei dr.Celelealte analize care le-am facut de trombofilie au iesit ok,doar homozigota asta idioata......
Qiaobing peste vreo 2-3 luni sper sa incep cu fiv-ul
Mult noroc fetelor!

Mergi la inceput

am tot umblat pe la setari dar am impresia ca tre sa am un anuit nr de postari, nu-i asa?

Mergi la inceput

daca te ajuta cu ceva .. si mie imi ieseau analizele foarte bune in sarcina .. si totusi .. homozigoata prezenta
tare mi-as dori sa fi fost doar voia lui Dumnezeu ce mi s-a intamplat .. sa nu fi fost mutatia de vina, macar asa sper ca poate nu voi mai trece prin cosmar la urmatoarea sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Danezza, claris v-am trimis PM

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput