Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -
Raspunsuri - Pagina 11
ileanasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claris Buna fetelor! Ce stiti despre mutatia A1298C genotip homozigot? Am vazut ca sunt mai multe cazuri de genotip heterozigot.E grav? |
Orice mutatie in forma sa homozigota e mai periculoasa decat varianta heterozigota, dar se pare ca cea pe care o ai tu e cel mai putin periculoasa din toate celelalte. Asta daca nu se combina cu alte mutatii pe care le ai, in orice forma.
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml
insarcinata in 4 +
claris spune:
Multumesc pt raspuns,deabia am descoperit mutatia,analizele le-am facut preventiv,nu am pierdut nici o sarcina,urmeaza sa fac fiv.
Chiar nu ma asteptam din ce mai citisem sa am asa ceva
Posibil ca din cauza asta sa nu se prinda o sarcina?
Banuiesc ca trebuie tratament......
ileanasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claris Multumesc pt raspuns,deabia am descoperit mutatia,analizele le-am facut preventiv,nu am pierdut nici o sarcina,urmeaza sa fac fiv. Chiar nu ma asteptam din ce mai citisem sa am asa ceva ![]() Posibil ca din cauza asta sa nu se prinda o sarcina? Banuiesc ca trebuie tratament...... |
Probabil vei primi tratament dupa FIV. Mai bine ca ai aflat acum
Succes
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml
insarcinata in 4 +
QiaoBing spune:
claris poti sa ii dai un mail d-nei dr Uscatescu (daca nu ai adresa ne zici si ti-o dam pe PM) sa ii zici de rezultatul la analize si de faptul ca faci FIV si ce schema ai pt FIV. S-ar putea sa-ti dea preventiv tratament cu anticoagulant de cand incepi stimularea, sau nu ...
si mai mult ca sigur o sa iti indice si tie cam ce avem si noi in semnatura - femibion, MagneB6, CETEBE + Zn ....
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
danezza spune:
Desi nu scriu des, va citesc toate posturile. Ma puteti ajuta si pe mine cu adresa de mail a d-nei Uscatescu?
Va multumesc din suflet!
alexa78 spune:
danezza, activeaza-ti PM-ul.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt
claris spune:
Multumesc pt raspunsuri fetelor,da va rog trimiteti-mi adresa de email a d-nei dr.Celelealte analize care le-am facut de trombofilie au iesit ok,doar homozigota asta idioata......
Qiaobing peste vreo 2-3 luni sper sa incep cu fiv-ul
Mult noroc fetelor!
danezza spune:
am tot umblat pe la setari dar am impresia ca tre sa am un anuit nr de postari, nu-i asa?
danezza spune:
daca te ajuta cu ceva .. si mie imi ieseau analizele foarte bune in sarcina .. si totusi .. homozigoata prezenta
tare mi-as dori sa fi fost doar voia lui Dumnezeu ce mi s-a intamplat .. sa nu fi fost mutatia de vina, macar asa sper ca poate nu voi mai trece prin cosmar la urmatoarea sarcina
alexa78 spune:
Danezza, claris v-am trimis PM
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt