Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012
Raspunsuri - Pagina 6
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris aly k -UM: DPN:3 IAN 2012 ram0nica-UM: DPN:7 IAN 2012 Ylari -UM:9 APR DPN:IAN 2012 neliaCris-UM4 apr,DPN:11 IAN 2012 Mami Cornelia,Tati Daniel Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianab12 Buna fetelor, Vreau sa ma alatur si eu voua, pentru un bulgaras de ianuarie 2012. UM: 08 aprilie DPN: 16 ianuarie Inca nu am fost la un control, urmeaza sa ma programez, desi este cam devreme. Sa avem sarcini usoare, numai bine! |
bINE AI VENIT aDRI,SARCINA CAT MAI USOARA!!!
Scrie repede 10 mesaje ca esti inca moderata
adrianab12 spune:
Bine v-am gasit!
Da, sunt inca nou venita pe forum, imi voi da greata si voi scrie mai multe mesaje.
Multumesc de urarea de bine venit, neliaCris! Sarcina usoara si tie!
neliaCris spune:
Deocamdata nu m-am programat la eco,probabil am sa fac o programare pe la 6 saptamani spre 7 sa am ce vedea si auzi
adrianab12 spune:
Incerc si eu sa am rabdare, si sa nu ma programez prea repede
Ideea e ca am programata vacanta in 29 mai, si as vrea sa ma duc la ecografie inainte de aceasta data.
Mayane spune:
neliaCris, ti-am trimis un PM
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
neliaCris spune:
Multumim Mayane pentru aportul tau la odisee,de acum inainte fete,trebuie sa asteptam acceptul pentru ca odiseea de ianuarie-februarie 2012 sa fie online.Parola o am eu,dar astept inca viitoare mamici sa facem listuta si sa ii dam cu toate un nume.va pup
Adry,te cred ca vrei sa pleci in vacanta sigura ca totul e bine cu puiul tau,poti merge la medicul de familie sa incepi procedurile
5+
neliaCris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui neliaCris
Mami Cornelia,Tati Daniel Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
5+
ram0nica spune:
hellow again!
ma bucur ca ne-nmultim!!! bine-ati venit dragelor!!
printre ultimele pregatiri cu petrecerea de nunta, incerc si eu sa mai intru.
Nu mai stiu daca am scris, UM - 1APR...
Pai sugestia mea initiala pt numele odiseei era "bulgarasi", dar parca nu se potriveste prea bine cu perioada: ian-feb... Mai dati si voi alte sugestii.
Eu am fost la medic, insa mi-a pus sa revin sapt asta pt ca e prea devreme ca la 4 spre 5 sapt sa se poata vedea ceva si nu avea rost sa-mi ia banii pe consult (vreo 100lei). O sa vedem ce zice sapt asta, sa dea DD sa fie ok...
Momentan imi e foarte f rau: aproape non stop, lucru ce nu l-am patit cu primul copil... Si noaptea ma trezesc cu stari de greata...