Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Sa stiti fetelor ca eu nu simt nevoia sa ma iubesc cu barbatelul meu,iar el zice ca nu il mai iubesc,nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca eu chiar nu vreau sa fac numic si ca asta nu are nimic de-a face cu sentimentele mele pt el,voi ce ma sfatuiti.
Bebele meu avea 6,7mm la 6 saptamani. si avea varsta de 6 sapt si 4 zile,mai mare decat UM

7+ cu un mic baietel de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Citat:
citat din mesajul lui iaura21

smufuras si eu am facut tot FIV si am facut prima eco transvaginala pe 29 aprilie deci la 2 sapt. de la transfer( deci 4 de sarcina) si s-a vazut sarcina, mica ce e drept ,acum depinde si de ecograf si de dr....iar embrionul si bataile le-am vazut respectiv auzit cu dopplerul la 6 saptamani...dar depinde de fiecare organism zic eu ,nu va descurajati
acum eu am alt morcov azi...2 zile m-a intepat uterul deci stiam ca se "lucreaza "pe acolo iar azi nimik, vreau ceva miscari de trupe, ca fac cu capul
a , si bebele meu avea la ultima eco 4,1mm

iaura draga mea, tu socotesti putin gresit. Varsta sarcinii se socoteste din prima zi a ultimei menstruatii. In cazul tau, daca ai facut transferul la 3 zile de la punctie, si tinand cont ca punctia se face, de regula, in ziua 14 a ciclului menstrual, tu aveai 4 saptamani si 3 zile la data primei eco. Daca ai facut ET-ul la 5 zile de la punctie, atunci sarcina ta avea la data ecografiei 4 saptamani si 5 zile. Poate ca la tine a fost o implantare precoce.
Eu am facut FIV-ul cu prof. Marinescu si cred ca nu i se poate pune la indoiala experienta.

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala --> nefinalizat
FIV 2 --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

iaura, pai tu cat timp vrei sa simti intepaturile? E normal ca la varsta asta de sarcina sa inceapa sa dispara intepaturile, eu asa zic.
Smufurash, pai si eu la 4 sapt si 6 zile am vazut sacul gestational, era cam cat unghia de la degetul micsi inauntru era alb. Am presupus ca "albul" era fii-mea.
Ali_k , tu de unde stii ca vei avea baietel? Asa simti sau ae fac ceva analize pt afla?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+ cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+ cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput