Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Crinuta sa stii ca si eu mi-am facut teste de sarcina si oricat de pala e liniuta , asta inseamna ca e sarcina! Mergi si fa-ti un beta hcg si scapi de indoieli! Daca iese liniuta mai pala inseamna ca e micuta sarcina!
succes, sa fie asa cum va doriti!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

buna fetelor,ce mai faceti?
voi car ati platit pe analizele de primul trimestru?gen sange,rubeola,cmv,toxoplasma?ca eu am impresia ca am de platit foarte mult

6+

Mergi la inceput

fetelor mi-am facut si beta hcg si am valoarea: 533.64, normal pt 1 -10 sapt: 201.64 ->225000 mUI/mL. deci e totul bine! Si progesteronul la fel!
Maine merg si la eco sa vedem daca se vede ceva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Mergi la inceput

aly_k eu am noroc ca le-am facut pe toate cu abonamentul pe care il aveam de la servici si nu am dat nici un banut, dar te va costa destul de mult, dar pentru bebe...ce nu facem noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

mi-am mai facut un test Sure-Check sa fiu sigura,e tot o liniutza roz parca mai accentuata...deci ma alatur voua gravidutzelor!!!trebuie sa sun medicul sa dau vestea!!!!! suntem ffff bucurosii ...deci prin ianuarie vom avea comoara daca Dumnezeu ajuta si totul o sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

fetelor mi-am facut si beta hcg si am valoarea: 533.64, normal pt 1 -10 sapt: 201.64 ->225000 mUI/mL. deci e totul bine! Si progesteronul la fel!
Maine merg si la eco sa vedem daca se vede ceva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Buna elenusht,

Felicitari pentru sarcina, esti harnicuta, te-ai programat si la ecografie.
Sarcina usoara si rezultate bune maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

am si eu o mica intrbare:) e normal sa ma doara burtica?? deci sunt ca niste intepaturi..dar nu tot timpul ar trebui sa ma alarmez sau e nu e de rau?? si picioarele ma cam dor asa ca la menstruatie!!:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Mai, ce v-ati inmultit de cand nu v-am mai vizitat!
Sa va fie de bine si sa auzim numai vesti bune.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinutza87

am si eu o mica intrbare:) e normal sa ma doara burtica?? deci sunt ca niste intepaturi..dar nu tot timpul ar trebui sa ma alarmez sau e nu e de rau?? si picioarele ma cam dor asa ca la menstruatie!!:(

Felicitari pentru cele 2 liniute! Sa ne ajute D-zeu sa avem bulgarasi de ianuarie 2012!

E normal sa te doara burta, si pe mine ma doare cateodata, ca niste intepaturi, si pe urma trece, mi se intampla si noaptea, si in timpul zilei. Nu trebuie sa ne alarmam, trebuie sa fim calme si relaxate si bucuroase pentru o asa minune in viata noastra!

Mergi la inceput

salutare fetelor! Am fost la ecografie...dar nu s-a prea vazut nimic. Doctorul vede ca endometrul e pregatit pentru o sarcina, sacul gestational e foarte neclar, intuieste ca ar fi acolo. Am intrebat de durerile de burtica ca la menstruatie si mi-a zis ca sunt normale, sa iau no spa si mi-a mai prescris progesteron de 2 ori pe zi la 12 ore: ori fixeaza sarcina, ori vine ciclul....Sa speram ca fixeaza sarcina ca ne dorim foarte mult acest copil! M-a chemat peste 3 saptamani la ecografie sa vedem atunci! eu am avut mentruatie pe 13.04.2011 si se pare o ovulatie mai tarzie si d-aia nu se vede nimic! Acum asteptam sa fie bine! Sper ca Dumnezeu sa nu ne lase!

Mergi la inceput