Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012
Raspunsuri - Pagina 11
adrianab12 spune:
Ylari: si eu numar zilele, si mai sunt inca 11 zile lungi pana la prima ecografie. Speram ca bb sa fie bine si sa se dezvolte sanatos!
neliaCris spune:
Neata.
Mi-au venit raspunsurile la analize.Cine stie sa le traduca?In special IgG si IgM?
Pe mine m-au programata la eco
PE 10 IUNIE.Deci...
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
5+
aly_k spune:
buna fetelor,am fost ieri la eco si doctorita a fost foarte draguta,iar eu l-am vazut pe puiutul meu si am vazut cum ii batea inimioara,mi-a zis ca ii dezvoltat bine si ca sarcina ii prinsa bine si nu am probleme.Luni ma duc sa imi fac analizele tot cu ea,iar in 1 iunie ma duc din nou la eco.

6+
Alice_Elena spune:
Igg pozitiv inseamna ca Ai avut contact cu virusul si ai anticorpi iar igm daca e pozitiv inseamna ca ai boala in prezent, iar negativ ca esti sanatoasa
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena Igg pozitiv inseamna ca Ai avut contact cu virusul si ai anticorpi iar igm daca e pozitiv inseamna ca ai boala in prezent, iar negativ ca esti sanatoasa mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
Multam fain...Deci e ok.
Adri,felicitari

Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
5+
adrianab12 spune:
| citat din mesajul lui aly_k buna fetelor,am fost ieri la eco si doctorita a fost foarte draguta,iar eu l-am vazut pe puiutul meu si am vazut cum ii batea inimioara,mi-a zis ca ii dezvoltat bine si ca sarcina ii prinsa bine si nu am probleme.Luni ma duc sa imi fac analizele tot cu ea,iar in 1 iunie ma duc din nou la eco. ![]() ![]() 6+ |
Ma bucur mult pentru tine, felicitari! Si eu astept cu multa nerabdare ecografia!

Bella_sib spune:
Salutare bulgarasilor de ianuarie 2012!!!
O sa intru si eu in clubul vostru, pentru ca daca totul va fi bine am si aduc si eu un bulgaras pe lume in ianuarie 2012. Eu am avut UM- 8 aprilie, si am DPN - 14 ianuarie 2012. Am fost deja la primul control, BB e acolo unde trebuie si in 2 saptamani ii voi auzi inimioara.
Sanatate maxima, si bb sanatosi.
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Bella_sib Salutare bulgarasilor de ianuarie 2012!!! O sa intru si eu in clubul vostru, pentru ca daca totul va fi bine am si aduc si eu un bulgaras pe lume in ianuarie 2012. Eu am avut UM- 8 aprilie, si am DPN - 14 ianuarie 2012. Am fost deja la primul control, BB e acolo unde trebuie si in 2 saptamani ii voi auzi inimioara. Sanatate maxima, si bb sanatosi. |
Bun venit, felicitari, si tie si ptr aly_k!!!! abia astept si eeeeeuuuuuu

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
adrianab12 spune:
| citat din mesajul lui Bella_sib Salutare bulgarasilor de ianuarie 2012!!! O sa intru si eu in clubul vostru, pentru ca daca totul va fi bine am si aduc si eu un bulgaras pe lume in ianuarie 2012. Eu am avut UM- 8 aprilie, si am DPN - 14 ianuarie 2012. Am fost deja la primul control, BB e acolo unde trebuie si in 2 saptamani ii voi auzi inimioara. Sanatate maxima, si bb sanatosi. |
Bine ai venit Bella_sib!
Si eu am UM 8 aprilie si la control sunt programata pe 23 mai.
Sa fim sanatoase si sa putem aduce pe lume bulgarasi de ianuarie sanatosi si frumosi!