Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

Ylari: si eu numar zilele, si mai sunt inca 11 zile lungi pana la prima ecografie. Speram ca bb sa fie bine si sa se dezvolte sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neata.
Mi-au venit raspunsurile la analize.Cine stie sa le traduca?In special IgG si IgM?
Pe mine m-au programata la eco PE 10 IUNIE.Deci...

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

buna fetelor,am fost ieri la eco si doctorita a fost foarte draguta,iar eu l-am vazut pe puiutul meu si am vazut cum ii batea inimioara,mi-a zis ca ii dezvoltat bine si ca sarcina ii prinsa bine si nu am probleme.Luni ma duc sa imi fac analizele tot cu ea,iar in 1 iunie ma duc din nou la eco.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Igg pozitiv inseamna ca Ai avut contact cu virusul si ai anticorpi iar igm daca e pozitiv inseamna ca ai boala in prezent, iar negativ ca esti sanatoasa

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Igg pozitiv inseamna ca Ai avut contact cu virusul si ai anticorpi iar igm daca e pozitiv inseamna ca ai boala in prezent, iar negativ ca esti sanatoasa

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Multam fain...Deci e ok.
Adri,felicitari

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aly_k

buna fetelor,am fost ieri la eco si doctorita a fost foarte draguta,iar eu l-am vazut pe puiutul meu si am vazut cum ii batea inimioara,mi-a zis ca ii dezvoltat bine si ca sarcina ii prinsa bine si nu am probleme.Luni ma duc sa imi fac analizele tot cu ea,iar in 1 iunie ma duc din nou la eco.

6+

Ma bucur mult pentru tine, felicitari! Si eu astept cu multa nerabdare ecografia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

proba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Salutare bulgarasilor de ianuarie 2012!!!
O sa intru si eu in clubul vostru, pentru ca daca totul va fi bine am si aduc si eu un bulgaras pe lume in ianuarie 2012. Eu am avut UM- 8 aprilie, si am DPN - 14 ianuarie 2012. Am fost deja la primul control, BB e acolo unde trebuie si in 2 saptamani ii voi auzi inimioara.
Sanatate maxima, si bb sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bella_sib

O sa intru si eu in clubul vostru, pentru ca daca totul va fi bine am si aduc si eu un bulgaras pe lume in ianuarie 2012. Eu am avut UM- 8 aprilie, si am DPN - 14 ianuarie 2012. Am fost deja la primul control, BB e acolo unde trebuie si in 2 saptamani ii voi auzi inimioara.

Bun venit, felicitari, si tie si ptr aly_k!!!! abia astept si eeeeeuuuuuu

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bella_sib

Bine ai venit Bella_sib!
Si eu am UM 8 aprilie si la control sunt programata pe 23 mai.
Sa fim sanatoase si sa putem aduce pe lume bulgarasi de ianuarie sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput