LMA Miruna ! Floricele de liliac mai-iun ! (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinettero

Buna fetelor!
Vreau sa va intreb ceva, voi cand fierbeti carnea pt mancarea copilului aruncati prima apa, iar la ficat primele doua ape, eu inca le mai arunc, oare sa ma opresc sau sa continui asa, mai ales ca am inceput si pt mancarea noastra sa procedez la fel.

mamica fericita de Tudor Andrei (24.04.2010)

Eu asa fac si pentru noi ... oparesc carnea, arunc apa si o introduc din nou in alta apa ( cu mentiunea ca a doua apa e fierbinte, deci nu o bag in apa rece ).

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

E ROZEOLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Neata fetele!
Multumesc pt urarile de bine!
Nico, nu cred ca vrei sa va trimit ca daca nu s-a scarpinat aseara de m -a disperat cand in cap , cand pe un bulan, pe o buca.
Deja azi nu mai sunt asa de rosii bubuitele, incep sa treaca.
Cordelia , cat timp ati stat voi in ksa la rubeolaNoua ne-a zis pediatra ca atunci cand dispar toate bubitele o pot scoate afara

ALEin mandra de KARINA(01.06.2010)

A pai noi nu am avut rubeola, sau rozeola etc, noi am avut o alergie tampita si neidentificata ptr care ne-a prescris zyrtec si a fost ok.

Mergi la inceput

Cordelia, noua dr. ne-a zis exact asa: "A luat un virus care se numeste rozeola infantis. Sau poate fi o reactie alergica de la administrarea nurofenului si a eferalganului la 4 ore."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Ale sanatate multa Karinei!!

Nikol voi de ce vreti dragilor rubeola? Nu aveti altceva mai bun de facut?

Alina eu inca mai fierb carnea separat si uneori o adaug in mancare in ultimele 5 minute.

Ioana asta este parerea ta ca nu faci cine stie ce de mancare. Mie mi se pare foooarte complex meniul. Meriti toata admiratia!
Eu i-am dat Evei seminte de dovleac intregi (neprajite, nesarate, decojite), dar le gasesc in scutec. Nu le mesteca si nu le digera. Dar le mananca cu mare placere.

Mergi la inceput

Diana, multumim
Mama mi-a zis ca eu am avut la 1 an si 8 luni si apoi pe la 12 ani dar forme usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Salutare!

Si noi ne dorim tare sa facem rubeola cat mai repede sa scapam de vaccin.
Are sotul un coleg cu fetita mica plina de bubite si asteptam sa vina de la medic sa vedem daca e rubeola sa punem de-o intalneala
Dr. de fam ne-a zis sa facem ROR la 14 luni ca la 12 luni avem celelalte 2 vaccinuri, dar nu sunt hotarata sa il facem , cu toate ca ma tem de gradi ca nu ne ia avand in vedere ca ne-am inscris la grupa mica din septembrie.
Am tare mari emotii cu gradinita daca se vor acomoda , asa ca am zis sa ii duc inainte sa ma intorc la servici sa nu am atunci mari surprize.
Dar cred ca va fi f greu caci sunt obisnuiti doar cu noi si cat am fost plecati 10 zile s-au acomodat tare greu si mai ales au fost f nesociabili cu persoanele straine, cand le vorbea cineva urlau ca din gura de sarpe.
Ati patit asa ceva ?

Tot ce-am patimit cat am fost plecati m-a cam ingrijorat si mi-a dat de gandit ca nu stiu daca mai pot spera la concediu anul asta cu ei , nu credeam sa fie asa de dificil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintei Mare Mucenite Irina!

alessicoo sanatate multa!
nikolett2445 pfuu, acum am vazut ca esti din Pitesti (stiam ca e cineva de aici din Pitesti). Am vizitat de 1 Mai, Pitestiul.
Avem nasii de cununie si de botez al fetelor in Pitesti.
N-aveam nr de telefon sa ne fi intalnit.
Poate, cu alta ocazie.
Cordelia cresc bebelusii nostri, si nu ne dam seama cand trece timpul.
Cred ca toate am avut un moment melancolic atunci cand au implinit un an, si pt cei care vor implini.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Bubu, cu toate ca acum a facut rozeola eu tot ii fac vaccinul de 1 an, pt ca fereasca dzeu daca va mai face cand va fi mare macar sa faca o forma usoara, asta este parerea mea
Si noi la randul nostru am facut acest vaccin la un an si vad ca n am patit nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu n-am facut vaccinul ROR (care, btw, n-are nicio treaba cu rozeola, doar cu rubeola, rujeola si oreionul).
si nici sotul, care a facut oreion pe cale cat se poate de naturala in cls a 2-a. si nu o forma foarte usoara, ci cea "clasica", cu de toate.

n-am gasit date ref la anul introducerii ROR-ului in schema asa-zis obligatorie.

ce am auzit - dar inca nu am confirmari oficiale- este ca nu se mai gaseste vaccin anti-rujeolic, asa ca si daca a facut copilul rubeola inainte de varsta de 1 an, tot i se administreaza vaccinul ROR. . adica cica faptul ca a facut boala nu e un impediment pentru administrarea vaccinului.

asta ma convinge pe mine sa nu-i fac nimic lui damian. asta e, o sa dau cu subsemnatul cum ca nu vreau sa-i fac ror-ul si gata. poate mai tarziu, ma mai gandesc. dar la 1 an e exclus sa i-l administrez concomitent cu infanrixul (ce bomba de vaccinuri de-odata ).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput