Aspirante optimiste >20 ani (680)
Raspunsuri - Pagina 2
magddalena spune:
nu mai e nimeni pe aici?
ma duc la somn atunci sa vad cat dorm maine e o noua zi..vedem ce ne mai rezerva...
gabyv spune:
Magda, nu e asa de grav ca nu ai ovulat muna asta, mai avem si luni de astea, e perfect normal.
daca e histeroscopie, din cate stie e ca o colonoscopie, numai ca in uter.E e camera micuta si mai are si o pensa, care poate taia ce nu e ok pe acolo, gen chisturi.
Daca este histerosalpingografie, asta e altceva, dar un pic mai usor zic eu.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
mihacor spune:
magda fruntea sus...noi suntem aici ca sa te incurajam....
o sa treaca toate...imi pare rau ca nu e nimeni langa tine sa te sprijine...
hai ca maine incepe o noua zi...
Vreau si eu un ...
Mihaelafalt spune:
Magda nu iti fa griji ca nu ai ovulat ca eu am avut foarte multe luni cand nu am ovulat si mai eles la tine ca ai suferit si pierdere e normal ca primul ciclu sa fie putin diferit de celelalte.
Imi pare rau ca nu e sotul tau acasa cu tine sa te spijine dar ne ai pe noi.Doar suntem o familie nu?
Nu-i asa ca atunci cand o sa fii gravi noua o sa ne spui primele?
Sa vezi ce putin mai este pana atunci. si multa putere.
lilimara spune:
Magdalena haide fruntea sus!!! Bine ca ai descoperit cam ce ar putea fi de vina si bine ca nu e ceva cu muuuult mai grav.O sa fie totul bine ai sa vezi,vei merge si vei face tot ce iti recomanda doctorul si acusica o sa rasara soarele si pe strada ta!Multi pupici de imbarbatare
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
Mihaelafalt spune:
Neata fetelor.
Poftiti la , ca astazi pare sa se incalzeasca iara afara.
Va doresc sa aveti o zi buna.
PaulaFrida spune:
Neata
am venit la cafelutza
-ici si o zii faina tuturor
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
PaulaFrida spune:
Miha sunt bine,inca nu am ce vesti sa va dau,sunt Z 5 DPO
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)