Aspirante optimiste >20 ani (680)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

madabout, racheel, luna asta imediat dupa ovulatie in fiecare zi ma inteapa ba un ovar , ba celalalt, la fel si sanii s-au intarit imediat dupa ovulatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

bella si eu ma intrebam de ce nu mai vine...Dar in schimb am observat ca aveam o scurgere galbuie.Oare acesta o fi un semn de sarcina?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

eu nu am avut nici o scurgere, doar durere jos si cred eu cand sa implantat bebelul am facut o cadere de calciu inexplicabila...sau nu stiu exact daca a fost cadere de calciu cert este ca ma luat o ameteala si un rau stand in fund pe scaun.da am trecut rpd cu vederea am luat un calciu gluconic(mare prostie) si mi-am revenit.
durerile de burtica au fost cam cu o sapt inainte si una dupa ce am aflat.parca

nu am avut nici o sangeraare la implantare nimic

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

bella cam asa am eu, niste dureri asemanatoate celor premenstruale

fetelor va multumesc de raspunsuri si ca ne intelegeti curiozitatile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Draguta, si eu aveam sanii tari si atunci chiar am avut o discutie aici, erau fete care sustineau ca atunci cand este sarcina sanii te dor in zona mamelonului iar daca nu este sarcina te dor pe margini.Eu stam si ma pipaiam si ma dureau pe margini.In rest ce sa-ti spun ma durea mijlocul, sanii, intepaturi ce mai asteptam muusafirii...

Eu sunt de parere ca simptomele sunt aceleasi.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

fetelor eu va las...ma duc la cumparaturi ca matusa-mea ca mai tre sa imi iau un set de perini si plapume...
lore mult succes...si tie draguta...
am sa ma intru diseara sa vad ce ati scris...

si va astept cu luniutele...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

bella cam asa am eu, niste dureri asemanatoate celor premenstruale

fetelor va multumesc de raspunsuri si ca ne intelegeti curiozitatile

draguta oricand

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

mihacor multumesc dar eu abia sunt in ziua 18

Mergi la inceput

fetele aici este o vreme asa urata, ploaie ,vant

merg ca am cate ceva de facut
va si sa auzim numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Draguta, pe mine sincer nu stiu daca m-au durut ovarele..am avut aceleasi simpome ca si la menstruatie..dureri de burta / spate, doar ca am sesizat ca mergeam mai des la baie. Si referitor la sani, in sarcina la inceput m-au durut pe margini, pe laterale..acum peste tot.

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neatza mai pe la amiaza!!!
Fetele cu butoi....e rupt....sa il schimbam,pana una alta mai stati si pe langa
Diana........si fiumeo are probleme cu polipii.De cand trece vara si da un pic vantul,deja incepe sa aibe nasul fonfonit,si culmea nu curge...Eu am zis ca inebunesc....Bai si cand vad copii cu mucii pana in gura,ma unfla ciuda.Al meu si primavara are ,cica o rinita alergica....singurul anotimp sanatos pentru el e vara,si cand mergem la mare
Viata in germania,italia sau oriunde altundeva nu o sa fie ca in ro.poate numai dupa tot atatia ani de stat in tara respectiva cati ani ai stat in ro...eu de obicei ma integrez usor doar ca mereu am impresia ca imi lipseste ceva,altceva sau altcineva....
Lore,ca si mine,saraca lipita dar macar ai servici,mai vin banii.nici eu nu dau 15 euro pe un test.Am mai luat pana acum si nu mai cotizez la farmacie,gata.Astept.
Referitor la sani,a doua zi dupa jap jap au inceput sa ma doara si de atunci ma jeneaza,ma dor cateodata,sunt mai plini,si sfarcurile am momente cand mie frig se fac mameloane de supt(asta pentru cine a alaptat si stie,se face sfarcul lung si ma mananca si se vede prin trei bluze)
Va dau un rasp pe 6 sa vad daca vine pana atunci.
Referitor la gradinita lui Cris,o sa il retrag,l-am inscris cu gandul de a-mi gasi un serviciu cu contract sa pot sa am un postnatal,dar vad ca se impute treaba.Nu costa mult dar 130 de euro pentru 4 ore mi se parea mult de atunci ,acum la banii mei mi se para si mai multi.Posibil in iulie sa vin in ro,deci se va mai distra pe acolo,gratis

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput