Aspirante optimiste >20 ani (680)
Raspunsuri - Pagina 11
lorena_86 spune:
fetelor ma bucur ca v-am facut sa radeti
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Matzaila_81 spune:
Lore, mai asteapta cateva zile atunci si fa test de sarcina.
Doamne ajuta sa fie
Eu una ma duc cu capul, am citit acum pe internet ca unul din motivele pentru care o femeie nu ramane insarcinata sunt si problemele cu glera. Pana acum doua minute nu stiam de glera dar acum stiu si m-am panica.
Daca glera mea nu e buna?????????
Adica nici eu nu ma umezesc foarte bine, d-asta am nevoie de lubrifiant rezulta deci glera rea???????
Ginecoloaga mea ar face bine sa fie calma saptamana viitoare pentru ca oh da, o sa ma duc la ea cu intrebari.
mihacor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenusht cat de tare ai fost Lorena.....hai ca sunt la servici, nici nu pot sa rad! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! vreau si eu un |
eu sunt ziua 31...nici nu stiu daca sa sper ceva avand in vedere ca luna trecuta mi-a venit in z42...
Vreau si eu un ...
Matzaila_81 spune:
Miha,e bine sa speri mereu acum insa trebuie sa faci ceva ce eu nu pot si sa astepti macar inca o saptamana si dupa sa faci un test de sarcina.
Sau poti face un test de sange, ce zici?
mihacor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Lore, mai asteapta cateva zile atunci si fa test de sarcina. Doamne ajuta sa fie Eu una ma duc cu capul, am citit acum pe internet ca unul din motivele pentru care o femeie nu ramane insarcinata sunt si problemele cu glera. Pana acum doua minute nu stiam de glera dar acum stiu si m-am panica. Daca glera mea nu e buna????????? Adica nici eu nu ma umezesc foarte bine, d-asta am nevoie de lubrifiant rezulta deci glera rea??????? Ginecoloaga mea ar face bine sa fie calma saptamana viitoare pentru ca oh da, o sa ma duc la ea cu intrebari. |
offff doamne...nu stiu cum pe vremuri ai nostri faceau copii fara prea multe probleme si mai ieseau si din aiai nevruti...care sunt mari si sanatosi acuma...
si noi tre sa ne chinui...
fetelor eu am fost la ginecolog aici si stiti ce mi-a spus...sa ma pun pe treaba ca de facut pot face copii...fara analize ,fara nimic...si sa va zic sincer...sunt sigura ca voi ramane gravida si voi avea un copil sanatos...aveti grija ca se trage si de la cap totul...fara gluma...eu de vreo 5 luni visez copil si nu am ramas,dar adevarat este ca nici nu am prestat prea mult...dar in fiecare luna am avut simptome si toate cele...
asta este prima luna cand nu imi imaginez nimic...
sa nu va mai spun ca eu am vrut neaparat baiat si ca in lunile mai si iunie daca raman,dupa calendarul chinezesc iese fata...dar credeti ca ma mai intereseaza...
important e sa ramanem gravidute si sa facem puiuti sanatosi...
hai curaj fetele
Vreau si eu un ....
mihacor spune:
pisi draga eu nu mai fac nimic...daca nu am dat la bani pe teste de sarcina!!!mai bine ii donam la copii cu probleme...lumea din jurul meu e deja obsedata de mine cu graviditatea mea cu tot....am sa astept...nu stiu pana cand,dar categoric astept cel putin 14 zile...
Vreau si eu un ....
gabyv spune:
Buna si de la mine
Am fost plecata de dimineata.
Draguta poate poate ce tare ar fi ca in luna care nu ai luat nimic, tocmai atunci sa ti se intample minunea.
Cu glera, asa este, dar acum depinde... adica la un eco va poate spune dr daca este ok. Tratamentul pt ea ar fi estrogen, dar nu m-as mai baga ca eu iau si e umezeala mare.
Mai voiam sa zic ceva, dar am uitat ce
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
draguta spune:
mihacor nu-mi mai aminti de bani pe teste si la doctor ca o iau razna
fetele nu stiu de ce dar luna asta si eu am avut glera cea mai consistenta si nu am luat absolut nimic era chiar albus de ou, altadata era mai subtirica sau doar umezeala(scuze de detalii)
draguta spune:
gaby ceva semne de ovulatie? vorba Lorenei, sunt cu capul, astazi la dentist am refuzat anestezie