Colectia de toamna-iarna 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
mandyksch spune:
Gabi,condoleanta sincere si multa putere sa mergeti mai departe. Sper sa va puteti linisti si sa va continuati viata care uneori e atat de nemiloasa.
In acelasi timp felicitari Mateei, este foarte talentata.
Lavi,ne-am gandit la ambele variante, mers in doua zile si mers de dimi pana noaptea. Pana la urma -95% - vom merge cu o zi mai repede si dormim undeva pe drum, nu ne-am hotarat inca unde vom vedea. Din cei 1000 km cam 700 sunt pe autostrada.Stiu din experienta ca mai e greu e pana ce iesi din Romania.Abia astept sa mergem si sunt sigura ca ne va place foarte mult.
Cu capusele nu stiu ce sa va zic ca noi n-am avut experienta asta.Eu acum vreo 2 ani am gasit una pe mine, dar nu apucase sa se "aseze" f bine, am observat-o f repede (ca iesisem la plimbare si am stat vreo 2 ceasuri afara) si am scos-o.Dar, daca sta peste 24 ore e musai antibioticul, cel putin eu asa stiu.
Pentru pisu la drum lung - o sa radeti - noia vem o sticla de suc de plastic in masina, o sticla la jumate de litru, cu gura mai mare.
Meems, wow, sa stie sa scrie cu litere mici? Kriszti abia scrie cu litere de tipar, cele mici nu le cunoaste pe toate.
Noki, sanatate multa bufnitei, cum ati reusit sa va imbolnaviti acum in toiul verii?
Leea, sa stii ca m-am gandit la tine ieri.Asa din senin...Ma bucur ca sunteti bine, iar bebe sa fie sanatos nu conteaza ce va fi.
Noi am fost la Cluj ieri,vestile nu sunt nicicum in sensul ca nu avem inca un diagnostic concret. Marti seara medicul de familie m-a speriat, ca ar fi copilul in criza (i se auzea haraitul in piept), miercuri dimineata la Cluj (copilul era odihnit, fresh) nu s-a mai auzit (in schimb seara dupa ce toata ziua s-a zbenguit iar se auzea cu urechea libera). Testul de spirometrie nu l-a putut face cum trebuie asa ca nu a fost relevant.Testul de alrgei din sange nu l-au putut face pt ca nu au kituri si asteapta bunavointa unora din strainatate sa le faca o donatie.Probele sunt pastrate pana ce vin kiturile, care nu se stie cand vin...Dar IgE -ul total i-a iesit 68, cica la varsta lui ar trebui sa fie pana in 50, deci nu e o valoare prea mare.
In concluzie, ne-a dat Ventolin doua zile, 14 zile de Flixotide si Aerius si continuam inca o luna cu Singulaire.Peste 2 saptamani mergem la control, si de data asta dupa-masa cand e drita de garda si copilul e dupa o zi de alergat/oboseala.
Salina nu ne-o recomanda in faza acuta, asa cum e Kriszti acum, dar poate sa mearga la salina artificiala.
meems spune:
Lavi, pai cam asa-s si eu, mai imi scapa cate o tura de spalat duminica daca-s pe-acasa, sau chestii de genul asta Fain ca v-ati mai eliberat de chestii de prin casa, eu periodic arunc cate ceva, incat i-am exasperat pe ceilalti membri ai familiei, daca e ceva ce vor sa pastreze neaparat si le pun bine.
Am vorbit ieri cu educatoarea Riannei de la gradi si ii povesteam de evaluarea de la scoala; ea nici nu stia ca se fac asemenea evaluari, are o fata de 15 ani si zicea ca pe vremea cand a intrat fata ei la scoala nu a existat asa ceva. Insa mi-a spus ca ea crede ca probabil n-a avut altceva “negativ” sa treaca pe fisa Riannei, si daca e totul excelent acum, la sfarsitul clasei pregatitoare nu poate arata un progres. Zicea ca tine de politica asta din invatamant, sa-i faca pe invatatori sa arate bine... Se poate.
Bic, Rianna va merge in continuare la gradi (preschool) peste vara, asa am facut si vara trecuta, au un program mai relaxant decat in timpul anului scolar (un fel de summer camp) si o tin acolo pana in toamna. Voi?
Leea Stai linistita ca si daca e fetita, Tudor o va iubi si proteja de numa'! Doar ca o va face mai "din umbra", sa nu care cumva sa para el barbatel vulnerabil [:-)] Asa s-a intamplat si la noi in familie, am un frate cu 3 ani mai mare care nu parea sa ma prea bage in seama cand eram copii, dar Doamne-fereste sa se apropie cineva de mine!
Noki, sanatate rapida bufnitei!
Coralia, te vei descurca si singura cu copiii, ai sa vezi. Eu cateodata prefer sa fiu singura cu Rianna (e-adevarat ca eu am doar un copil), mi-e mai usor si e si ea mai linistita.
Mandy, sanatate multa-multa pentru Kriszti!
Crissy, voi ce mai faceti? Cum mai e Bea?
Roxi, Alexia e mai bine? Tu ai ajuns la biopsie?
lavi02 spune:
Mandy sanatate lui Kriszti, sa se repare 100% pana la vacanta!
Of, Doamne! si laboratoarele si spitalele astea!
Leea eu ma bucur ca esti bine, eu cred ca probabilitatea de a gresi scade cu varsta copilului asa ca e posibil sa fie totusi fata :). Mai are Tudor ceva timp din fericire sa se obisnuiasca cu ideea.
Meems foarte posibil sa fie ceva pentru care trebuie sa arate un progres la sfarsitul anului viitor. Nati nici toate literele de tipar nu le stie
Eu planuiesc curatenie si ordine mare la vara cand sunt fetele la bunici, daca ma prindeti pe forum sa-mi aduceti aminte ca am zis ca fac curat sa ma pun pe treaba
Noki ce mai face Sarah?
Roxi ce face Alexia?
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui meems Crissy, voi ce mai faceti? Cum mai e Bea? Meems & Rianna (16 dec. 2005) |
Ea e f bine. Cu noi e mai greu
leea, wow cum trece timpul
La ce face roxi biopsie?
Cam multi bolnaviori pt perioada asta a anului. Le dorim insanatosire grabnica. Elise a fost bine din februarie, de cand nu am mai dus-o la camin. Saptamana asta a reluat activitatile. Vedem cat o tine...