Colectia de toamna-iarna 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
lavi02 spune:
Andra figura Sarah!
Nati s-a potolit repede pe drumul spre casa, i-a trecut repede jalea.
Misto a fost ca m-ai mobilizat cu parcul, drept e ca e cam balamuc la mine in casa si saptamana asta astept musafiri dar, le-oi face eu pana la urma.
Si pe mine ma doare gatul, chiar aru in week-end, dar vad ca a inceput sa-mi treaca de ieri de cand am inceput tratamentul cu Redoxon 1 pe zi (vit C de 1000mg, medicamentul meu minune pt raceala sau oboseala).
Anda spor la cautat vacante!
Avem stiluri diferite, eu merg pe varianta "traieste clipa", sunt constienta ca nu pot vedea toata lumea in viata asta, chiar habar n-am daca peste cativa ani imi voi mai permite (bani, sanatate, familie etc) sa calatoresc asa ca prefer sa merg in locuri unde ma simt bine. Merg prima data "in recunoastere" intr-o tara accesibila ca distanta si cost si daca imi pica cu tronc mai "aprofundez". Aprofundarea are farmecul ei, de multe ori locurile mai putin cunoscute sunt mai pitoresti si mai "de atmosfera" decat cele in care se inghesuie multa lume.
Tu preferi sa atingi si tara x si y si z, vrei sa vezi din tot cate putin. E altceva si fiecare are dreptatea ei ca sa zic asa. Trebuie sa te duci acolo unde iti doresti, barem vacantele sa fie "liber aleasa" ca zilele de lucru nu-s.
anda77 spune:
M-am uitat alaltaieri si la Catania, dar nu cu lowcost, diseara o sa ma uit si la astea.
lavi, andra , trimit emailuri
coralia76 spune:
Neatza,
Referitor la vacante...eu fac parte acum din categoria "vazut ,placut...mers again" ...adica acum cu copii mici dupa mine nu prea ma hazardez la excursii lungi,desi inainte le preferam.Dupa ce mai cresc copii si nu mai avem pampers, somn de amiaza...etc...poate plecam si noi in turnee mai lungi.In toamna avem in plan o vizita pe la cumnata si finuti in germania, problema e ca unii stau in nord si altii in sud...dar rezolvam noi cumva...
Am mers si eu ,in sfarsit, la ginecolog..ca imi propun de vreo jumate de an sa-mi fac "verificarea" anuala...si se pare ca sunt in grafic,toate la locul lor,colul vindecat OK dupa ruptura&cusatura de la nasteri,mi-a recoltat si Papanicolau..cu rezultat pentru vreo 4-5 zile.
bb_alinus spune:
Scriu rapid si cu stanga, pt Anda, idee: Buc- Nisa bilet dus intors, 29 iul -11 aug ( date alese de mine ) 175 eur ttc per pers. Inchiriezi apt la Marina baie des anges, complex de apt in regim hotelier, langa aeroport ( asa nu ai nevoie sa inchiriezi masina), ai supermarket in fata, statie de tren in fata, posibilitate sa te plajuiesti la Monaco et co zilnic. Daca vrei detalii zi-mi.
Pupacesc Alexia bolnavioara si tot restul lumii!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
anda77 spune:
alinus, merci de idee, adica o aveam deja:), dar nu am cautat cost bilet de avion fiindca renuntasem, planuiam sudul frantei si provence intr-un an cu masina, concediu lung si finante nelimitate ca sa bat cum trebuie zona, e una dintre preferatele mele. adica nu vroiam "sa stric" destinatia de vacanta intr-un an cu buget limitat. o sa ma mai gandesc totusi si la asta. plaja la cannes no way, chiar sunt intr-un an (psihologic) in care detest agomeratia, oricat de cocheta ar fi ea. ma gandisem la un satuc pe riviera (am auzit de cateva pitoresti) si sa ramanem acolo macar 5 zile.
bb_alinus spune:
Anda nu am pomenit nika de Cannes moi:)) Poti sa te duci si spre St Raphael, St Maxime...astea sunt destinatii de familie cu plaje frumoase de nisip.
Acelasi lucru poti sa faci in Spania. Cauta cu edreams.
Provence e altceva, poti sa o faci mai incolo, cand creste cupilul. Acu tu cauti mare la pret mic, parca asa intelesesem.
Plec la babygim:))
pa
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
bb_alinus spune:
Finante nelimitate si concediu lung = pensie ( sau vise). Deci mai bine scurte si dese deocamdata. Parerea mea.
POZE ALESSIA
bb_alinus spune:
jur ca plec: din nisa iei vaporul si esti in Corsica in 2 ore:)
POZE ALESSIA
lavi02 spune:
Coralia, ca tot mi-a adus aminte Alinus: pe acest principiu am o prietena care merge de ani de zile in vacanta in Corsica. Si nu are copii dar pur si simplu se simte excelent acolo.
Alinus imi place tare mult de tine pe acest subiect, nu mai ahjungi la baby gym.
De acord cu tine, finante si timp nelimitat = vise placute.