operatie polipi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

sa mai scriu odata: tumefiere a ganglionilor de sub mandibula, inaintea urechilor - diagnostic adenoidita cronica urmare rinoamigdalofaringitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicavica spune:

da,iti trebuie trimitere.pt consultatie sau si operatie.dar cred ca se poate rezolva sa trimiti trimiterea dupa aceia prin posta(cred,nu stiu sigur).daca orl-istii nu ti-au spus de op,nu cred ca-i cazul,dar cel mai sigur afli la Buc.tarifele tot acolo le afli...sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

ne-am operat.
e bine, daca se poate spune asa.
problemele apar a 2 a zi, asta ca sa stie toata lumea si sa nu isi inchipuie ca nu sint.
la operatia laparoscopica si cu anestezie generala, copilul este intubat.
datorita acestei intubari(cine a facut cezariana stie), ai cam 1 saptamina dureri in git de nu e adevarat ce simti.
copilul meu are putina febra(pina in 38), dureri in git rele si are o secretie apoasa in nari, care nu curge in exterior ci se scurge in git.
am achizitionat acum aqua maris pentru git si voi incepe aplicarea lui. plus nurofen si panadol, alternante.
daca doreste si altcineva vreo relatie, pe pm va voi raspunde cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori1978 spune:

Buna!
Noi trebuie sa mergem la control prima data si sa vadem ce decide d-na dr.Iogulescu _ Sp.Gr.Alexandrescu, daca e nevoie de operatie sau ne recomanda un tratament pentru amigdale si pentru polipi.
Imi puti spune niste tarife ale medicilor? (banuiesc ca sunt universale ptr.Bucuresti indiferent de spital).
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraP_87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IULIABRAILA

ne-am operat.
e bine, daca se poate spune asa.
problemele apar a 2 a zi, asta ca sa stie toata lumea si sa nu isi inchipuie ca nu sint.
la operatia laparoscopica si cu anestezie generala, copilul este intubat.
datorita acestei intubari(cine a facut cezariana stie), ai cam 1 saptamina dureri in git de nu e adevarat ce simti.
copilul meu are putina febra(pina in 38), dureri in git rele si are o secretie apoasa in nari, care nu curge in exterior ci se scurge in git.
am achizitionat acum aqua maris pentru git si voi incepe aplicarea lui. plus nurofen si panadol, alternante.
daca doreste si altcineva vreo relatie, pe pm va voi raspunde cu drag.

IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007

Stie si cine nu a facut cezariana, intubarea se practica la diverse operatii. Si nu este neaparat sa te doara gatul 1 sapt dupa. Si eu am fost intubata la un moment dat, dar nu am simtit nici macar o secunda vreun efect secundar, puteam sa nici nu stiu ca am fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Buna dimineata!
Imi pare rau ca nu am gasit subiectul acesta acum o saptamina ....
Am trecut si noi recent printr-o operatie de polipi ...
Istoria pe scurt:
fetita mea Andra, in virsta de 5,7 ani, s-a imbolnavit destul de des de 3-4 ani incoace. Simptomele erau: nas infundat (nu curgea nimic cind sufla), citeodata dureri in git. Cam dupa o saptamina cu aceste simptome, nasul incepea sa curga, si incepea si tusea. De cele mai multe ori trecea cu antibiotuc injectabil (diagnosticul se schimba din bronsita in pneumonie). Rosu in git nu facea. De vreo 3 ori a acuzat dureri de urechi...
In octombrie 2009, satula de medicii din galati care, consideram eu, nu imi dau tratament corespunzator de prima data cind aparea problema la copil, de ajungeam dupa 2-3 saptamini la injectii,am plecat la Gr Alexandrescu. M-am intors de acolo cu un tratament ptr 6 luni cu singulair. Insa, la Bucuresti, la controlul ''de rutina'' al medicului orl-ist, am aflat ca fetita mea nu aude bine cu o ureche....
Masuri nu am luat atunci .... Dupa tratamentul cu singulair, fetita a mai racit, simptomele erau la fel, insa, racelile s-au mai rarit. Nu stiu daca de la tratament sau daca de la inaintarea in virsta.
Anul acesta, m-am hotarit ca sa rezolv problema cu auzul. Am consultat 2 medici la galati, 2 la braila.
La galati, dr ritivoiu (primul medic consultat in nov 2010) a spus ca-s polipii mariti, si ca in spatele timpanului s-a acumulat lichid si trebuie scosi polipii. Parerea nr 2, la Braila, dr a spus ca sint polipi alergici si ca, trebuie sa urmez un tratament si ca se vor retrage, caci operez fata degeaba caci polipii se vor reface. Am mers cu tratamentul 2 luni, la control mergeam lunar, dar dupa 2 luni nu ne-am mai dus la dr pt ca nu observasem vreo imbunatatire. A urmat o raceala a fetitei...deci am mai stat pe loc o vreme...Intre timp, aflasem ca la constanta un medic are un 'super-aparat' cu care vede pina dincolo de timpan (vede si gitul si nasul tot cu acel aparat...).
Saptamina trecuta ne-am dus pina acolo. Ne-a consultat. Concluzia: puroi in git, in nas si in spatele timpanului. Timpanul la o ureche nu mai are forma initiala ci e deformat din cauza presiunii polipilor.
Operatie urgent.
Am preferat sa facem operatia la acea doctorita ptr ca nu stiam ce dr orl opereaza in sp de copii la galati (dr ritivoiu iesind la pensie).
Operatia a decurs repede, probabil cu anestezie generala pt ca Andra nu isi aminteste nimic, cred ca i-a facut si miringotomie (a scos lichidul din spatele timpanului). Nu ne-a permis sa plecam din constanta, este pe antibiotic injectabil, are durere in git la inghitire...speram sa trecem peste perioada aceasta mai repede.
Sfatul meu pt mamici in situatii asemanatoare....Budimexul e cea mai buna solutie. Eu tot acolo ajungeam dar fratele meu mi-a povestit de aceasta dr din constanta...si am mers la dinsa. Insa aveam d gind sa merg la Budimex. Medicii acolo stiu f bine ce e de facut...fara a bijbii tratamentele...si cel mai important, fara a pierde timp in defavoarea copilului
sanatate multa va doresc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Scuzati, nu a fost varianta scurta.
Cea scurta e asa: dupa plimbari intre mai multi medici care aveau pareri diferite, solutia a fost op de polipi. Operatie de rutina pt medici, stresanta pt copil si parinti. La Budimex medicii sint buni, la Galati ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Buna, fetelor! Ce stiti de medicul Palade Dragos,e in Iasi, dar vine si in Bacau.

Mergi la inceput