Pufi veseli de ian-feb 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Apropo de fete cochete (felicitari danasor ), am si eu un baiat. Cum prinde ceva in mana se duce la oglinda si se admira cu noua achizitie pe care o manaca pe toate partile si e foarte incantat. Dupa ce il imbrac nu mai zic. Avem un sifonier mare in dormitor la parter, tot cu oglinzi si e permanent pe acolo. Cred ca ne-a vazut pe noi si exerseaza maimutica.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

da ce vesele...."e....fetele"" ...in dimi asta..de la ce oare?????

eu nu-i fac testul lu jiji....de ce sa-mi fac sange rau???? lasa ca nu ramane el de card...

iesim si noi afara

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Cred ca de la vreme. E urat afara.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui danasor

PORTAGE, mi s-a parut o chestie interesanta sa-ti evaluezi copilul , plus ca ti se da un ID si poti sa intri din nou pe acelasi test cand vrei, sunt mai multe repere de dezvoltare;

pui mic

tomaca, acest test, pe care ni l-a linkuuit danasor... sa ne testam piticii de pe creier...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

merci

Iar imi spune ca n-au trecut 60 secunde.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

SI ca sa inchei cu inceputul

Buna dimineata

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

am facut testul... dar n-am stat sa studiez foarte atent fiecare intrebare sa testez copilul apoi sa bifez... si la un quick appraisal ne-a iesit verbalizare 7 luni, socializare 1 an si 5 luni, autoservire 1 an si 3 luni, motor 1 an si 11 luni, varsta mentala 1 an si 3 luni, IQ 98 mediu superior...

m-a pus pe ganduri verbalul... e mutulica muciulica...

--------------------------------------------------------------------------------------------

dar cum se face testul asta?
nu completezi decat cele de la 1-2 ani? ca eu le-am bifat pe toate si mi-a iesit zero!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

am facut testul... dar n-am stat sa studiez foarte atent fiecare intrebare sa testez copilul apoi sa bifez... si la un quick appraisal ne-a iesit verbalizare 7 luni, socializare 1 an si 5 luni, autoservire 1 an si 3 luni, motor 1 an si 11 luni, varsta mentala 1 an si 3 luni, IQ 98 mediu superior...

m-a pus pe ganduri verbalul... e mutulica muciulica...

Mdea....am facut si noi testul... sper ca am facut bine, la anumite chestii am zis nu ca nu stiam ce vor sa zica , dar am ajuns la aceeasi concluzia cu Ruxita
Avem o maimuta!!!

Varsa limbaj: 0.98(0 ANI 12 LUNI )
Varsa motor: 2.8(2 ANI 10 LUNI )

Nu stiu de unde are asa mult la motor....am bifat ca isi da jos hainele daca sunt deschise, ceea ce face, imbraca veste, geci, intinde maini picioare la imbracat/incaltat, isi da jos incaltari, pune cuburi unu peste altu, baga cabluri unu in altul, desurubeaza chestii, se urca pe tobogan si-si da drumu (bine, aici nu era rubrica de "isi da drumu cu capul inainte daca nu-l intoarce mama" )

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata spre pranz si de la noi!
Dece.. de cafea!
Bea...bine ca a stiut tati de Ivan ce sa faca, si si-a pastrat cumpatul, cu pastilele! Eu cred ca eram la gara.....
Danasor...wb!!!! missed you! Felicitari pentru dintisori!Pupam princesita frumoasa si fashionista! Vrem pozeeee! pentru testul online!
Alicredo...am admirat barbatzel frumos...Nu stiu despre ce kg tot spui tu acolo, ca tb sa le dai jos....

Noi am cam scapat de mucisori (aproape), si am dormit bine, si eu si iris...ea s-a trez reglemetar, pt lapte, la 4.jumi si la 7 jumi..trezirea definitiva la 8.40!...a bautut toate recordurile...

Facut test.......
Varsta socializare: 1.69(1 ANI 8 LUNI )
Varsta limbaj: 1.03(1 ANI 0 LUNI )
Varsta autoservire: 0.77(0 ANI 9 LUNI )
Varsta cognitiv: 2(2 ANI 0 LUNI )
Varsta motor: 1.5(1 ANI 6 LUNI )

--------------------------------------------------------------------------------
Varsta mentala: 1.4(1 ANI 5 LUNI )
Varsta cronologica: 1.19(1 ANI 2 LUNI )
IQ: 118

Ce am inteles eu din treaba asta, la prima vedere...e ca eu fac prea multe pentru ea, si nu-i dau ocazia sa se autoserveasca...

Am tiparit intrebarile, vreau sa fac o re-evaluare, ca l-am facut dimi, la cafea...la multe intrebari am lasat Nu, rasapunsul din oficiu, de ex. cele cu scarile, cele cu desenele...pentru ca am realizat ca eu nu i-am dat ocazia...mai sunt si altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Noua ne-a iesit limbaj de 0 ani si 4 luni ... bine ca l-am cam facut la repezeala, dar David chiar a inceput sa "vorbesca" tarziu (daca e sa fac o comparatie cu Mara). Abia acum parca da si el sa spuna cate ceva, ca pana acum... ta-ta, ma-ma, ti-ti, ava, aia, al-ta, brrrumm, mi-mi... si cam atat

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata spre pranz si de la noi!
Dece.. de cafea!
Bea...bine ca a stiut tati de Ivan ce sa faca, si si-a pastrat cumpatul, cu pastilele! Eu cred ca eram la gara.....
Danasor...wb!!!! missed you! Felicitari pentru dintisori!Pupam princesita frumoasa si fashionista! Vrem pozeeee! pentru testul online!
Alicredo...am admirat barbatzel frumos...Nu stiu despre ce kg tot spui tu acolo, ca tb sa le dai jos....

Noi am cam scapat de mucisori (aproape), si am dormit bine, si eu si iris...ea s-a trez reglemetar, pt lapte, la 4.jumi si la 7 jumi..trezirea definitiva la 8.40!...a bautut toate recordurile...

Facut test.......
Varsta socializare: 1.69(1 ANI 8 LUNI )
Varsta limbaj: 1.03(1 ANI 0 LUNI )
Varsta autoservire: 0.77(0 ANI 9 LUNI )
Varsta cognitiv: 2(2 ANI 0 LUNI )
Varsta motor: 1.5(1 ANI 6 LUNI )

--------------------------------------------------------------------------------
Varsta mentala: 1.4(1 ANI 5 LUNI )
Varsta cronologica: 1.19(1 ANI 2 LUNI )
IQ: 118

Ce am inteles eu din treaba asta, la prima vedere...e ca eu fac prea multe pentru ea, si nu-i dau ocazia sa se autoserveasca...

Am tiparit intrebarile, vreau sa fac o re-evaluare, ca l-am facut dimi, la cafea...la multe intrebari am lasat Nu, rasapunsul din oficiu, de ex. cele cu scarile, cele cu desenele...pentru ca am realizat ca eu nu i-am dat ocazia...mai sunt si altele...

Sorina, mami de Diana si Iris

Ti-ai notat ID-ul? asa poti intra din nou pe testul tau ;
pupam si noi fetele frumoase si destepte, au trecut mucisorii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Apropo de fete cochete (felicitari danasor ), am si eu un baiat. Cum prinde ceva in mana se duce la oglinda si se admira cu noua achizitie pe care o manaca pe toate partile si e foarte incantat. Dupa ce il imbrac nu mai zic. Avem un sifonier mare in dormitor la parter, tot cu oglinzi si e permanent pe acolo. Cred ca ne-a vazut pe noi si exerseaza maimutica.

Povestea unui Dor

Chipes de mic Tudorel, ai sa-l scapi repede la fete

Mergi la inceput