Pufi veseli de ian-feb 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
Ruxita spune:
... tema zilei testul...
l-am mai facut o data, am mai meditat, am mai verificat si... ne+a iesit IQ 130... parca prea mare... si motorul si socializarea peste 2 ani... si varsta mentala 1 an si 9 luni, limbajul 11 luni...
n-am inteles ce e cu acea planseta cu orificii... Kay pune obiectele într-o caldarusa cu capac cu orificii, dar nu se omoara sa le potriveasca, se enerveaza si ridica capacul... dar pune alte corpuri cilindrice prin orificii, cele care incap... deci probabil nu se pune... si n-am inteles ce e cu acel incastru (completeaza un incastru cu 3 figuri, ce e asta? n-avem asa ceva, deci nu stiu, zic nu)
o sa-l mai fac peste o perioada in care o sa-i testez abilitatile la care nu am fost foarte sigura...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
BF - Dani merge cu spatele? Te intreb ca Dani e alergator de cursa lunga si vreau sa stiu daca acum ma asteapta si urmaritul sa nu dea peste ceva ca nu se uita pe unde merge.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Loredana71 Noi suntem bine,Larei i-a iesit si al optulea dinte,deci avem toti dintisorii si o masea,deocamdata....Este extraordinar de energica in ultimul timp,merge toata ziua cu galetusele ei prin casa,mai incarca ceva in ele,iar le rastoarna si tot asa Nyny,imi place foarte mult cum ai facut cu suzeta,bafta sa decurga totul usor,noi o mai tinem un pic,dar nu mult,sper sa fie si la noi usurel...Also,sprichst du schon Deutsch? Va pup cu drag!Sa aveti o zi super faina! Lara |
Stai asa,unde fugi...? Ma intrebi daca spreche ich deutsch? Spreche, spreche... cum sa nu?
Felicitari pt formatia completa de dintzisori

Tu ai mai fost la medic, ai repetat analizele? Cum mai esti?
Mamica fericita de Mara si de David
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui tomaca BF - Dani merge cu spatele? Te intreb ca Dani e alergator de cursa lunga si vreau sa stiu daca acum ma asteapta si urmaritul sa nu dea peste ceva ca nu se uita pe unde merge. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Cel mai bine merge / mergea in 4 labe cu spatele. Aluneca pe parchet si ii placea la nebunie, afectiv misca mainile si picioarele (mai putin, ca alunecau picioarele).
Avem un loc stramt intre scara si perete, cam de marimea umerilor lui, in care doar el intra - poate o sa ramana blocat acolo intr-o zi - de unde la fel, iese cu spatele.
El intra, se amuza, apoi iese.
Uneori, f rar, in curte, cand intind mana catre el si nu vrea sa vina, face 1-2 pasi in spate, dar nu ca si mers cu spatele.
Loredana71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Stai asa,unde fugi...? Ma intrebi daca spreche ich deutsch? Spreche, spreche... cum sa nu? Felicitari pt formatia completa de dintzisori ![]() Tu ai mai fost la medic, ai repetat analizele? Cum mai esti? Mamica fericita de Mara si de David |
Nu fug,nu fug
Se pare ca am avut 2 de data asta la Pap,mi-a fost frica sa zic pentru ca aici nu primesc nici o informatie daca e totul bine,ci doar daca e rau...O persoana normala ar fi sunat sa intrebe,insa mie mi-a fost teama si am tot asteptat sa...nu primesc nimic pe mail...Si nu am primit...desigur,va trebui sa imi iau inima in dinti si sa sun...
Sehr gut!Wir sollen zusammen üben!(trebuie sa exersam impreuna)
Ruxita spune:
hai sa mai bag una mica...
http://www.money.ro/ce-informatii-ofera-facebook-despre-tine-celor-care-vor-sa-te-investigheze_948346.html
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Ruxita hai sa mai bag una mica... http://www.money.ro/ce-informatii-ofera-facebook-despre-tine-celor-care-vor-sa-te-investigheze_948346.html -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Neinteresant. Oamenii care isi fac cont pe FB ar trebui sa stie - adica eu sper ca stiu - ca nu iti dai adresa de email curenta, nu am nici o informatie personala pe acolo, doar poze....si daca nu fac nimic ilegal nu am de ce sa imi fie teama.
Pozele sunt poze cu noi in concedii sau prin diverse locuri, doar fetze, nu si numere de case, nume de strazi, masini, locuri de munca, etc.
Si nu inteleg legatura intre FB si avocati? De unde stie FB ce avocati am eu? Si daca stie, care e treaba?
E o anti-reclama cu care Assange - vai, hacker-ul lumii, ca daca il prind americanii direct la Guantanamo il duc - incearca sa iasa in vizorul lumii again.
Da, se stie ca FB nu e safe, dar telefonia mobila nu e la fel? Mai ales cu ultimele noutati si aplicatii care dau locatia unde esti sau coordonatele zonei unde a fost facuta fotografia, la fel si aparatele foto, au coordonatele locatiei, ...daca nu le dezactivezi, of course.
Deci, nimic nou si interesant. Doar un semnal de alarma pt cei care habar nu au cum sa foloseasca - gen maica-mea, care nu stie de toate descoperirile astea si toata tehnologia noua.
back to work.
EDIT: am fost cam agramata, dar n-am timp de refacut.
nyny spune:
| citat din mesajul lui Loredana71 Nu fug,nu fug Se pare ca am avut 2 de data asta la Pap,mi-a fost frica sa zic pentru ca aici nu primesc nici o informatie daca e totul bine,ci doar daca e rau...O persoana normala ar fi sunat sa intrebe,insa mie mi-a fost teama si am tot asteptat sa...nu primesc nimic pe mail...Si nu am primit...desigur,va trebui sa imi iau inima in dinti si sa sun... Sehr gut!Wir sollen zusammen üben!(trebuie sa exersam impreuna) Lara |
Bravo... e de bine atunci. Pune repede mana pe telefon sa primesti si confirmarea... si da de baut aici
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui Loredana71 Se pare ca am avut 2 de data asta la Pap,mi-a fost frica sa zic pentru ca aici nu primesc nici o informatie daca e totul bine,ci doar daca e rau...O persoana normala ar fi sunat sa intrebe,insa mie mi-a fost teama si am tot asteptat sa...nu primesc nimic pe mail...Si nu am primit...desigur,va trebui sa imi iau inima in dinti si sa sun... Sehr gut!Wir sollen zusammen üben!(trebuie sa exersam impreuna) |
Felicitari pentru dintisorii Larei, si tie pentru rezultatul analizei!

miremia spune:
Noi am venit de afara, e plin parcul de copii de varsta noastra.![]()
![]()
Referitor la intrebarea pusa pe email, cred ca daca era cineva impotriva, putea sa o spuna pana acum, nu?
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)