Strumfi de iul-aug 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, e haios ce povestesti tu, dar te inteleg ca nu mai poti, e cam prea mult pentru nervii oricui.

Monica, multumesc, imi pare rau de virusel, bine ca s-a rezolvat repede.
Sabina si-a revenit 100% dupa toate episoadele urate de la fosta gradinita, acum ramane sa uite ca aici i s-a spus ca o scot in fundul gol in ploaie daca nu e cuminte .
Ai mare dreptate cu fetele, seamana mult si sunt si foarte diferite, Larisa ca bebe avea niste momente in care o vedeam pe Saby bebe, mai ales la san, acum au multe gesturi asemanatoare si mutrite, dar vezi cat de diferite sunt.

Editez sa spun ca si eu am ajuns la saturatie ieri, am obosit sa ma ocup doar de fete si sa vorbesc cu clientii din baie, cu 2 usi inchise, ca sa nu se auda copiii, asa ca am hotarat sa-mi spal creierii si m-am uitat la poze. Le-am ales numai pe cele din 2006 si inainte, e usor de ghicit de ce .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

gabi,sa dea cel de sus si sa te vada cine trebuie..eu am picat cu 7.70 si ultima medie a fost 7.73 ...deci tot cu cateva sutimi dar ca o cornuta ce mi's nu ma las si apoi mie imi place acolo sus ca defel sunt o sociopata si nu prea pot fi diplomata asa ca mi se potriveste la tanc magistratura...dar pana atunci ma apuca de niste finanteca daca stau dupa vise mor de foame si mi se atrofiaza neuronul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata

georgi, multa bafta atunci, daca asta iti doresti .
eu personal nu vreau sa ma vada cine trebuie in sensul sa ma angajez undeva la program, eu ma simt ca un cal salbatic, nu ma tine sa lucrez 8 ore sau 10...mi se pare total neproductiv, de ce sa stau 10 ore daca eu pot sa fac aceeasi treaba in 5 ore? eu am zile cand sunt f eficienta si zile cand sunt cu pluta (si atunci trebuie sa fac altceva) - deci e musai sa am control asupra situatiilor. si cu 2 copii mici chiar am nevoie de flexibilitate in program. ca judecator - asta iti lipseste cu desavarsire. cred ca poti lipsi din instanta doar daca esti in coma la spital .

Dana, ce tampite!!! bine ca stiu ele ca nu se imbolnaveste copilul tau . si ce daca stiau ca-l alaptezi, era mai frumos sa te lase pe tine sa decizi ce si cum. si eu as fi fost furioasa in locul tau.

fug ca plang picii.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Mai are putin Catarina si invata romaneste bine, bine. Deja da comenzi la catel si cere inghetata de capsuni in romaneste. Lui Andre i-am dat ciorba si a ras castroanele de ziceai ca e vreme de foamete.

Noi suntem bine, ne plimbam la greu peste tot. Am mers cu autobuzele. M-am certat cu un sofer de microbuz care baga persoane cu duiumul intr-un autobuz micut, nu mai puteam sa respir.

Daca nu avem scaune de masina ne plimbam cu autobuzul sau pe jos

Azi e o zi frumoasa si calda, a iesit soarele si deja am fost prin parc vreo 2 ore.

Vivela ii ziceam lui mama ieri ca dau petrecere cand vor dormi amandoi toata noaptea singurei.

Va pupam si o zi buna

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Stefania, nu mai tin minte daca ti-am spus cat de mult ne-am bucurat ca ne-am putut intalni si cat de rau imi pare ca nu am putut sta mai mult.
Fetele mele dorm toata noaptea, dar Larisa vine la noi in pat pe la mijlocul noptii, eu sunt prea obosita sa o duc la loc, ea adoarme tun si eu ma foiesc 3-4 ore, ca nu mai pot adormi inapoi . Adorm pe la 7 si ea e in picioare la 7:30-8:00.

Nu v-am zis ce e cu neuronii de gravida, cine ghiceste ce am uitat sa-mi pun in bagaj la mare?

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, nu-mi spune ca ti-ai uitat costumul de baie! nu-mi da vestea asta! bikineii cumva? uleiul de plaja?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Carla, nu-mi spune ca ti-ai uitat costumul de baie! nu-mi da vestea asta! bikineii cumva? uleiul de plaja?

Tananaaaaaammm, ai ghicit, costum de baie am lasat acolo, crema de plaja la fel, desi pe norul ala numai de plaja nu era, dar am uitat sa-mi iau bikini de schimb .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

carla, , stii vorba aia: unu' da' bun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

carla, , stii vorba aia: unu' da' bun!

LOL, da, asa este, desi chiar si ala unic si bun se mai cere schimbat din cand in cand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mai, ia nu mai vorbiti de bikini, ca mie-mi tremura oasele de frig...ce visati voi acolo? traiti in alta tara sau care-i faza? eu as vrea niste bikini cu blana, maneca lunga si pe gat, daca se poate!!!

ps: va scriu de ACASA , nu ne-am mutat, da' ne mai facem de treaba pe-aici (se vede, nu?).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput