Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (427)
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Erina, refacere rapida Dariei! La multi ani Irinucelor! Mirela, felicitari pentru sarcina! Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 |
Multumi mult. Astazi a mincat aproape normal.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Erina bine ca ati scapat si sunt sigura ca va fi mult mai bine de acum.Pupici Dariei sa treaca repede ![]() La multi ani IRINELOR mici si mari.Apropo de cea mare ,acum mi-ai facut pofta de briose cu afine,ce ma fac eu? Mirela felicitari pt sarcina mai ai putintel. mami fericita de Vladut Dominic Sebi are nevoie de voi!!!![]() |
Multumim mult!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
adimercedes spune:
ceamica, va pup cu drag si va doresc multa sanatate
.
Multumesc de urari
.
Tare faza cu soacra ta
...
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Adimercedes ma inclin in fata ta si imi dai pofta de sala asa ca abia astept sa nasc si sa scap la biciclit Mi-e groaza de cum va reactiona Vladut cand o sa ne mutam sper sa-l ajute faptul ca va fi cu tati in fiecare zi.Deja am inceput sa-l pregatesc si sa-i povestesc cum va fi acolo. Va pup si ma retrag in butoiasul meu ca am muulta treaba mami fericita de Vladut Dominic Sebi are nevoie de voi!!!![]() |
Moldoveanca, te inteleg, las ca vine si la tine vremea de biciclit. Eu l-am anuntat pe sot ca daca mai vrem/facem copii, eu imi iau personal trainer si continui excercitiile sub supraveghere, nu cred ca imi permit/doresc/suport sa renunt la stilul asta de viata. Adevarul e ca am devenit dependenta de enrgia si endorfinele pe care le primesc. Cred ca ma transform in "gym junkie"
... Patience, my friend, patience. Am pana in oct! Atunci trag linie si fac bilantul.Spor la pregatiri sa fiti impreuna cu tati cat de repede. Sigur trebuie sa fie o cale sa ai acces la medici educati. Desi stiu ca sistemul medical in UK e blamat chiar de britanici :( Dar gasesti tu o cale sai ai grija la maxim de tine si familia ta!!!
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Asa ca doar ma opresc sa o felicit pe Adimercedes, iar si iar pentru vointa ei de a slabi si activitatea sportiva (noroc ca sotul iti tine isonul in preocupari). Dar sa stii ca deja nu ma mai motivez cand citesc, ma sperii si ma deprim. |
Rox, multumesc de aprecieri
.INSA, eu incerc sa ma educ sa ma apropii cat de mult de "my personal best" vs "someone else's best"! Adica sa imi iau inspiratie de la altii, dar sa nu fac comparatii cu altii, situatiile difera, circumstantele, organismele, etc. Eu, personal, daca e sa fac comparatie cu tine, stiu ca va trebui sa trag multe luni la rand ca sa ajung sa am corp similar cu al tau (cu al lui Erina, Luy, Picea, Bernix, Ali, Ceamica, Nana etc), desi e posibil sa nu ajung la asta niciodata, pt ca am alta conformatie fizica. Fac ce pot si restul se rezolva
Apreciez si invidiez oarecum fetele ce sunt "naturally fit", au metabolism super si slabesc usor, pot face unele excese etc. Eu, una, trebuie sa platesc scump pt fiecare delasare, fiecare exces, sa exersez ca bezmetica sa se vada ceva :( Asta sunt eu si am luat decizia sa merg pe calea asta. Am experienta de acum de multi ani din RO cand am slabit doar 4kg dupa 2 ani de exercitii intense, 3/sapt, dar imi placea cum arat si ma simteam bine. La mine e cale lunga, tu muncesti ca sa stai fit and trim!!! Avantaj TU, clar!!
Mult succes cu scoala si La Multi Ani pt tatal tau, sa aveti petrecere frumoasa.

adimercedes spune:
Erina, insanatosire rapida Dariei!! Nu am stiut nici eu de operatie, probabil am sarit peste in goana cititului
Ma bucur ca experienta a fost una pozitiva si ca de acum va fi mai bine. Va imbratisez 
adimercedes spune:
Mirela, multe felicitari, sa ai o sarcina placuta in continuare, o nastere usoara si bb sanatos si papcios!
adimercedes spune:
O sa va rog sa trimiteti un gand pt bunica mea care s-a stins ieri dupa o viata alerta si o boala care nu a pus-o la pat decat pt 2 sapt! 

alinkav spune:
| citat din mesajul lui Erina Salutari dragi mamici! Intru rapid sa multumesc Gabrielei ca a intrebat de noi. Suntem bine. Marti am operat-o pe Daria, a fost crincen dar cind ne-a aratat doctorul ce a scos, mai ales polipiii care erau o gramajoara de marimeau unei monede de 50 de bani ni s-a reafirmat convingerea ca am luat cea mai buna decizie. |
Erina, sanatate Dariei!
Sper ca de acum inainte va fi foarte bine!
Sebi are nevoie de voi!!!