Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (427)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mirella sarcina usoar si bebelusa sanatoasa.

La multi ani Irinelor!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Multumesc Ceamica!
Nu am vrut sa creez o confuzie...M-am referit ca ea stie cel mai bine, fiind tot fosta lui pacienta, ca macar o data iti mai doresti sa treci pe la el pe la cabinet cu sau fara motiv, iar eu l-am gasit .... Mihaileasca; nu arunca cu rosii

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari, Mirela ! Wow, inca o mamica tare curajoasa !
Sarcina usoara, multa sanatate si (inca) o bebelina sanatoasa, frumoasa si norocoasa !
Vreau si eu pe PM adresa ta postala, te rog, am o datorie
Te asteptam mai des pe aici... Daca tot ti-ai facut asemenea intrare

By the way, asteptam sa confirme si d-na Mihailescu spusele tale. Si poate nu numai atat

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, ne auzim cu drag, dar nu promit ca reusesc sa ne vedem in acest weekend, poate doar sambata dimineata (duminica e ziua lui tata). Ma gandeam mai degraba in cursul saptamanii.

Mirela, felicitari si sarcina usoara!

Yaia, bune bune briosele! Abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multumim pt urari

ceamica, cred ca sunt , nu am retinut cine e bolnavior, Sebastian ? Multa, multa sanatate !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Dariuta vrabiuta te pupam sa-ti treaca "aua" cat mai repede si o imbratisare pt mamicuta ta, care cu siguranta a suferit alaturi de tine . Imi pare rau, dar acum am vazut ca a fost operatia, ca dadeam si eu un telefon inainte asa de imbarbatare (scuzeeeee ).

luy sanatate ochioaselor frumoase si sper sa nu mai prindeti nici un virus ca tare v-au mai chinuit in ultima vreme.

Yaia multumim mult a avut succes si s-a bucurat tare Puppi. Imi pare rau sa aud si de bijuteria ta micuta cat mai trage cu otita; multi pupici de la noi. Si multumim ca ai intrebat de noi, suntem bine, dar am fost cam ocupate, o avem pe oma la noi pana luni si nu apuc deloc sa mai ajung la pc.

Nana dulci amandoi puiutii tai, ce cretulin e Andrei si ce linistita pare Maria, sa va bucurati de ei.

Din pacate iar nu mai pot scrie, sper sa am mai mult timp de luni, cu siguranta ca am ratat multe aniversari, ma scuzati ca nu am felicitat la timp. Multa sanatate tuturor bolnaviorilor.

We linistit si calduros va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Erina, refacere rapida Dariei!

La multi ani Irinucelor!

Mirela, felicitari pentru sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Erina bine ca ati scapat si sunt sigura ca va fi mult mai bine de acum.Pupici Dariei sa treaca repede
La multi ani IRINELOR mici si mari.Apropo de cea mare ,acum mi-ai facut pofta de briose cu afine,ce ma fac eu?
Mirela felicitari pt sarcina mai ai putintel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Dariuta vrabiuta te pupam sa-ti treaca "aua" cat mai repede si o imbratisare pt mamicuta ta, care cu siguranta a suferit alaturi de tine . Imi pare rau, dar acum am vazut ca a fost operatia, ca dadeam si eu un telefon inainte asa de imbarbatare (scuzeeeee ).

Oh Mara, tu iti ceri scuze?! Eu nu am reusit sa sun, cit despre operatie mie nu imi place sa spun exact momentul cind am ceva important de facut.

Maine pleaca bichi la PN si Daria a ales special opentru Mara o bratara cu best fiends. Am mai pus cite ceva in pachet, o carte pe care daria o adora, oricum nu am reusit sa ne compensam pentru lucrusoarele frumoase terimise Dariei. A fost foartea admirata cu ele si cum ai vazut si din poze ii sta minunat. Cum are O. urmatorul drum in Germania ajung la voi cu mare drag. Vorbim pe PM sau FM.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Erina, ne auzim cu drag, dar nu promit ca reusesc sa ne vedem in acest weekend, poate doar sambata dimineata (duminica e ziua lui tata). Ma gandeam mai degraba in cursul saptamanii.

Mirela, felicitari si sarcina usoara!

Yaia, bune bune briosele! Abia astept

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Roxana, daca maine seara e prea din scurt lasam pentru o seara saptamina viitoare. Daca e chiar OK simbata dimineata anunta-ma te rog.

Am aniversat si noi pe bichi chiar marti. Abia venita de la clinica Daria a fost fericita sa sufle in luminarile de pe tort. Revin cu urari duminica pentru tatl tau, stiu ca ati avut emotii cu starea inimii lui si a sanatatii, sa fie cit mai mult alaturi de voi.

Mergi la inceput