Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (427)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, greyeras !

Sa fii fericita si implinita in noua voastra casuta, sa te bucuri de fiecare zi, sa fii sanatoasa si sa-i faci Adelinei un fratior la fel de frumos ca ea !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gabriela, Erina, multa multa sanatate copiilor, offf, ca si voi ati fost tare incercate cu racelile/virozele in ultima perioada
O pupam si pe Olivia cea frumoasa, sa se faca bine repede

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!
Sabina, bravo Sofiei pentru perseverenta!Ai nostri au fost doar la engleza la Smart. Mai are saptamana viitoare la Comper la romana si mate.
Dragul de Gheo, vrea si el la gradi, foarte simpatic. Poate cumva de la anul va fi mai bine si cu imunitatea asta, si nu va mai raci des.

Catelusul nostru e un scump, dar si foarte "cacacios', face numai pe covor, ma dispera!Copii sunt incantati de el, mai ales Olivia, il cara in brate mereu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Gabriela, Erina, multa multa sanatate copiilor, offf, ca si voi ati fost tare incercate cu racelile/virozele in ultima perioada
O pupam si pe Olivia cea frumoasa, sa se faca bine repede

Erina, sanatate copiilor!
Luiza, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

La multi ani, greyeras !

Sa fii fericita si implinita in noua voastra casuta, sa te bucuri de fiecare zi, sa fii sanatoasa si sa-i faci Adelinei un fratior la fel de frumos ca ea !

Multumesc Luy, esti o draguta!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Va invita la un pahar virtual si o felie de tort!!!!!

Va pup si va imbratisez pe toate cu drag!!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

La multi ani, Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, multa sanatate fetelor. Ia pune poza cu tunsulici. Sunt convinsa ca e superba. Azi fusese si in planul meu sa fac pasapoartele dar pana la urma am fost delasatoare. In plus de cand cu inot, exercitii ochi si engleza, programul copiilor este plin plin. Ramane la sfarsitul lunii probabil, cand se intoarce tati, ca sa nu ne complicam cu imputerniciri.

Alina, multa sanatate Oliviei si felicitari lui Alex, eu zic ca 9 nu e o un rezultat prost si e pacat sa il descurajati cu dezamagiri. Asa am fost eu crescuta cu pretentii de perfectiune si crede ma ca mi a afectat si increderea in mine si m-am ales cu un permanent sentiment de vinovatie daca nu iese totul la liniuta. In plus, asa sunt coppiii neatenti, e inca prea mic pentru o concentrare absoluta. Sa vezi ce scandal am facut eu Alexandrei acum 2 seri pentru tema la engleza, ca era mereu cu ochii in tavan, dupa Andrei, la baie sau la baut apa, pentru doar 3 randuri de scris.

Yaia, bine ca sunteti mai bine, de acuma sa nu mai auzim de febra si antibiotice, da?

Sabina, pana acum Gheo s-a imbolnavit si stand acasa. Sigur ca e un risc pentru tine, dar are cine sa te ajute si sa il tina departe daca se intampla, ca sa te protejeze pe tine. Iar cu gradi, nu e cazul sa cauti perfectiunea, chiar nu exista. Sigur ca poezia era nepotrivita dar nu traumatiza copilul pe viata si nici nu cred ca era atat de evidenta formatoare de opinii prin simpla memorare. Ma indoiesc ca vreun copil a mers cu analiza conceptului atat de profund incat sa perceapa incurajarea bataii. Asa ca ai mare grija de tine, si fa i copilului placerea sa il duci la gradi. Profita acum cat vrea, ca nu stii cand isi schimba opinia. Bravo Sofiei pentru rezultate, cred ca e foarte bine si ca esti mandra. Mi se pare ca in ziua de azi e un mediu mult prea competitiv pentru copii si mult mai devreme. Directoarea de la scoala Alexandrei ne-a explicat ca spiritul competitiv se formeaza in timp, ca spre 10 ani functioneaza bine, pana atunci mai mult ii impingi de la spate. Ca mai degraba i-ar motiva concursuri artistice sau sportive decat cele de tip olimpiada, care demonstreaza - exact cum spui si tu - doar o suficienta repetare acasa a unor anumite tipuri de exercitii. Parerea mea, sper ca nu te am suparat azi cu morala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Greyeras! Sa fii fericita si sa iti mearga bine in toate! Noroc in noua voastra casuta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Astazi am petrecut doua ore intr-o companie foarte placuta. Ce-i drept am cam fost in minoritate in fata unor doamne atit de articulate (na ca nu stiu cum ar fi in romana) si de dezinvolte.

Va spun un secret. Roxana e o fina si o sensibila iar prietena ei un mare caracter putin intimidant pentru firea mea...

Imbratisari si multumesc

O fi de bine asta? Glumesc, evident. A fost o seara tare placuta intr-adevar, si sper ca nu te am speriat intr-atat incat sa nu ne mai vedem. Pana una alta ma ocup serios de ideea discutata, se pare ca ar fi o oportunitate chiar langa mine si ma voi duce zilele astea sa ma interesez.

Erina, Gabriela, .

Mergi la inceput