FIV in Ungaria 130
Raspunsuri - Pagina 20
anchusa spune:
Avem 4 fete(sper sa nu gresesc) pe care le asteptam cu beta mariiii!
Tonirro, Cybele , Samira si Bombi
Nu accept rezultat negativ![]()
anchusa
violeta70 spune:
Samira
Doamne esti fenomenala! nu stiu de unde poti avea atata putere. Dar poate, Doamne-Doamne vine cu vestea buna.....
Pupici 
bombi spune:
din pacate, nici la mine nu sint semne bune (adica sint, da' rele
)
- temperatura bazala a inceput sa scada (stiu ca sint "babisme", dar la mine chiar functioneaza, in maxim 2 zile apar uritii)
- test de sarcina de 10 mUI abia vizibil (asta e restul de pregnyl de pe 11 mai; daca ar fi fost sarcina in ziua 29, beta ar fi trebuit sa fie in jur de 100 si clar vizibil)
- (si in plus ma doare si gitul si-o ureche si-mi curge nasul)
pt beta, o sa mai astept probabil 2-3 zile sa dispara complet pregnylul, ca sa nu ii bag in ceata cu fals pozitiv
asta e ....
tonirro, cybele, va tin pumnii sa veniti cu rezultate pozitive
samira, iti doresc ca vestea cea buna sa nu se lase foarte mult asteptata 
ana.iordachi spune:
bombiimi pare rau sa aud asa veste
. Fii tare si treci peste ca nu ai alta solutie.
poate macar tu vii samira cu un rezultat pozitiv.
Programarea mea de pe 24 mai s-a mutat pe 20 mai si nu cu dr PK pentru ca are un examen. Mi l-a recomandat pe colegul lui dr. Bernard. Am emotii si sper ca totul sa fie in regula. Daca a mai avut vreuna dintre voi intrevedere cu dr. Bernard si poate sa imi spuna cum e va raman recunoscatoare.
o zi buna tuturor.
samira33 spune:
hello girls.
mai fete dragi...si baiatule...pe mine nu ma asteptati ca Beta mare ca nu am de unde sa-l scot...v-am zis doar de aseara ce am 'copt" si de data asta.
Beta am recoltat azi pe la 11,30 la Synevo si pana la ora asta nu a iesit....nu ca ma astept la vreo valoare impresionanta-ca doar n-am nimerit io taman testu ala expirat din farmacie da m-am intepat asa...ca sa mai adaug un rezultat in palmares![]()
bombi,nush ce sa-ti zic...daca as sti mi-as spune si mie probabil...pot doar sa-ti transmit o imbratisare virtuala.
ciclosu n-a venit insa cand o sa vad scris negru pe alb Beta HCG-0,ceva o sa intrerup Crinonele si cu sjguranta in 2-3 zile apare.
stiu ca am zis ca n-o mai vad in fata ochilor Beta negativ....insa dupa testu de sarcina deja nu mi se pare atat de inspaimantatoare imaginea asta...asa ca tot e bine ca am mai descoperit ceva nou...e mai bine cu pipitest inainte...chiar daca e negativ iei mai usor Beta cand il ai in fata.
va multumesc pentru gandurile bune si stiti deja ca eu nu ma las...merg mai departe cat e nevoie.
facem o noua incercare in toamna...acu astept sa-mi iasa Beta sa-i scriu doftorashului ca nu pot sa o iau ca tiganu cu concluziile inainte de rezultatul oficial.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
ioana3110 spune:
Of Samira.... eu mai sper pentru tine, sa stii :-)
Dar oricum ar fi, eu zic asa: pana la urma tot iese asa ca cheer up! si gandeste-te ca in viitorul apropiat o sa ne faci o masa la botezul bebeului tau, pentru toate fetele de pe forum :-)
PS: eu zic sa bagi restul de Pizza in seara asta si ia si o bere langa !
claudia_prea spune:
Samira,desi tu esti pragmatica, sa stii ca eu inca mai sper la un rezultat bun si pana nu vad efectiv rezultatul nu cred.
Ti-am zis ca mie mi-a iesit pipitest pozitiv si beta < 0.03, asa ca nu te ghida dupa testul de aseara.
Oricare va fi rezultatul, te pup.
samira33 spune:
mai fete....cine m-a pus pe mine sa merg la Synevo pentru analize???
am intrat la ei pe site si nu mi-au validat decat progesteronul...ala mi-a iesit 62,64.
sunt multumita cu valoarea asta...deci injectabil zilnic si 2 doze de Crinone sunt ok.
stau cu mailu pentu PK in draft si tot astept sa-mi trimita astia rezultatele sa le atasez mailului ca sa-l pot trimite.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
smufurash spune:
Samira, si eu m-am "fript" odata la ei cu un beta-HCG. Mi-au recoltat dimineata pe la 10, am platit taxa de urgenta si mi-au spus ca afiseaza rezultatul pe site la ora 18 cel tarziu! La 18 fix am sunat la ei pentru ca nu afisasera nimic. Au spus ca vor contacta laboratorul sa vada ce se intampla si ca in jumatate de ora voi avea rezultatul; l-am avut dupa o ora.
Eu iti recomand sa-i suni.
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala --> nefinalizat
FIV 2 --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati -->
6+