Despre Cresa 13 - Dr. Taberei

Despre Cresa 13 - Dr. Taberei | Autor: monik391

Link direct la acest mesaj

Buna ziua dragi mamici si tatici!
Am vazut ca nu s-a mai scris nimic de ceva vreme si m-am gandit sa va <impartasesc> si voua opinia mea despre aceasta cresa.
Inca de cand avea baietelul meu 1 an, am inceput sa ma gandesc la ce cresa sa-l dau. Am depus dosarul la DGASPC Sector 6 cu aproximativ 5 luni inainte de implinirea varstei de 2 ani, cu 1 luna inainte am primit vestea cea buna ca dosarul a fost aprobat....(fara niciun fel de intervenitie, pile...etc) Am facut analizele si la scurt timp m-am prezent cu mari emotii , dar si cu micutz la cresa. Doamnele l-au primit imediat foarte frumos si m-au asigurat ca totul va fi bine , sa stau linistita ... Acomodarea a durat aprox 1 luna; in fiecare dimineata plangea dar se potolea in 2 minute. Acum micutzul meu plange cand este acasa vrea la cresa; si-a facut multi prieteni in grupa, mancarea este foarte buna. Domanele ingrijitoare sunt foarte atente si am foarte mare incredere , niciodata nu l-am gasit murdar ,ud sau oparit la fundulet asa cum am auzit la alte mamici care au copii la alte crese. Singurul lucru care ma deranjaza tine de pregatirea micutilor . Probabil ca multi parinti se gandesc ca sunt inca mici pentru diverse activitati, dar sunt foarte receptivi si se poate invata. As vrea sa imi spuna ca a invatat 1 cantecel sau o poezie (baietelul are 2 ani si 6 luni , vorbeste foarte bine!)Nu am vazut educatoare la grupa lui....am inteles ca sta foarte putin si nu in fiecare zi. Din pacate nu am avut placerea sa o cunosc pe doamna director, pentru ai transmite singura mea nemultumire. In rest o felicit pentru buna coordonare!