ORADEA (cap.58)
Raspunsuri - Pagina 3
adi2003 spune:
Deci voi puneti de-o intalnire. Fain. Sa va distrati!
Eu am facut o amigdalita de toata frumusetea, acuma, inainte de plecare. De 3 zile am zis ca-i raceala, deci m-am tratat ca atare si degeaba. Azi am trecut pe antibiotoc, ca nu se mai poate.
Practic de-abia inghit mancare sau lichide. Si cred ca-mi pierd si vocea. Dar mai am cateva zile la dispozitie sa-mi revin. Sper!
szivarvany spune:
Simina, sanatate la tine, sunt sigura ca in 3-4 zile esti ca noua.
Sa ai o vacanta extra-mega de frumoasa, pt ca meriti
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
adi2003 spune:
Multumesc Daria!
Am vazut ca organismul a reactionat bine la antibiotic, asa ca sunt in curs de insanatosire.
Azi am facut ultimele cumparaturi, apoi incep sa-mi fac bagajele...mai am cateva zile incarcate la servici, dar sunt convinsa ca vor trece extrem de repede si ma voi trezi ca-i vineri si plec.
Promit un jurnal de calatorie si multe poze pe cand ma intorc.
Doamne...cat m-am visat in ultimul an ca sunt "fotograf" de calatorie...tot la a doua noapte ma visam calatorind undeva si fotografiind tot ce-mi iesea in cale. Una din pasiunile mele.
marius spune:
Parca esti un copil. Daria pleaca si ea in excursie 3 zile cu clasa 1-4 iunie si este la fel ca tine (mai putin partea de foto').
Drum bun!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Multumesc. Calatorie placuta si Dariei!
P.S. Pai daca n-am calatorit cat am fost copil, macar acum, mare, ma bucur de orice iesire...ca un copil.
codrutaa spune:
Buna!
Imi puteti recomanda un ORL/ist bun de copii care opereaza in spitalul de copii? Fetita mea e de trei ani si 4 luni si trebuie sa o operez de polipi, dar nu m-as duce la nimereala.... Multumesc!
marius spune:
Nu stiu direct - doar in pelican - dar este spital privat. Eventual as putea sa intreb dar nu stiu daca voi avea sau nu un raspuns concret.
Poate fetele.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
szivarvany spune:
la spit de copii e doamna Dobrescu, acolo au mers prietenele mel cu copiii
la pelican am mers cu Giulia, dar nu retin numele doamnei (cred Felicia prenumele), dar e fff ok (si mai este un doc pe care nu mi l-au recomandat)
eu personal o recomand pe Sorban Ildiko, pe ea am gasit-o la stationar 2 si m-a tratat
si mai poti merge la Bumbu, are cabinetul langa stadion, despre el am auzit numai lucruri bune
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID