ORADEA (cap.58)
Raspunsuri - Pagina 10

adi2003 spune:
Evi, asa departe ati fost? Astept cu nerabdare imaginile.
Eu de-abia azi am reusit sa-i arat mamei pozele din excursie, dar inainte i-am dat sa citeasca www.supereva.ro/info.asp?id=3163" target="_blank">jurnalul de calatorie.
A ramas impresionata, ca stie ca eu in general sunt tacuta, nu zic/nu scriu prea multe. Insa si cand imi place ceva, ma dezlantui. Glumesc. De fapt atunci dau din mine ce am mai bun. In rest sunt destul de retinuta.

szivarvany spune:
Sileriki, bine ati revenit
am inceput si eu sa astept luna august, desi inca nu reusesc sa ma bucur de nicio culoare de planurile de vacanta, motivul e cel dintotdeauna, banii daca nu promiteam la Giulik, demult stergeam toate planurile din agenda
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mercedes spune:
sileriki- bine v-ati intors, asteptam pozele.
gwendoline- aproximativ, pe unde stati? sa inteleg ca in zona horea? piata mare e foarte aproape de voi atunci.

sileriki spune:
[url=]http://entertainment.webshots.com/album/580448356UqphFP/url]
cam astea ar fii in mare
multumesc Simi pt ajutor , pozele sunt facute cu telefonul , o sa imi iau si un aparat ca lumea sper .

adi2003 spune:
Evi, nu ti-a iesit chiar bine linkul, dar ca sa stii pe viitor cum trebuie sa apara, da la mesajul meu un "reply with quote". (E butonul imediat dupa PM - din fiecare mesaj postat)
poze Evi - concediu

sileriki spune:
asa e Simi ai dreptate , vezi tu eu nu prea sunt cu ele , nu prea am mai pus poze dar oricum mersi pupici

Gwendoline spune:
buna tuturor,
e superb aici ,ne-am acomodat perfect ,piata stiu , gradi e foarte bine doar cel mic inca plange un pic, casa e super si ea, mai am de aranjat un pic dar merge,cu masina m-am plimbat,flori la geam mi-am pus .......
ce sa zic totul e bine.
Pe fetita o dau la anul la scoala o mai las un an si asa am si eu timp sa caut una buna.
Bine va pup si fiti si voi mai activi !!!

marius spune:
Eu va salut din Turcia. Duminca ajung acasa.
Noi suntem (inca) aici:
http://www.aquafantasy.com/
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

szivarvany spune:
Marius, vacanta faina sa aveti
Si eu astept concediul.
Giulik isi ocupa timpul cu inotul si cam atata, strabate parcurile
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela