Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(32)
Raspunsuri - Pagina 19
fragrant8 spune:
zumzu, da, cartoful e leguma radacinoasa, ca si morcovul. Numai ca dat fiind ca are continut f bogat in carbi dar scazut in alti nutrienti, nu e recomandat sa se introduca inainte de 8 luni. Plus ca in general cartoful e plin de pesticide.
uite aici un site, unde gasesti info despre legume, proprietatile lor, si varsta la care se introduc.
http://www.wholesomebabyfood.com/potatobabyfoodrecipes.htm
Laura_Luiza - si eu o am pe mama la mine; si tot asa, dimineata am macar 1-2 ore de somn, ca o preia ea pe sophic. si cu menajul si gatitul tot ea se ocupa in cea mai mare parte...ce sa mai, rasfat total; nasol e ca pleaca din iunie, si tare o sa mi se schimbe mie programul ..
Doloress spune:
FRAGRANT - fain site-ul, si eu il aveam la favorite de pe vremea lui Patrick. Nici eu n-am exagerat cu cartoful, i-am dat foarte rar, mai mult i-am dat cartofi dulci. Ce mai face buni? Nu ne mai zice nimic?
fragrant8 spune:
Doloress, Buni e bine, multumim, numara saptamanile pana la intoarcerea in tara, ca-i e dor de cealalta nepotica; acum e prinsa ca s-a apucat de scris perlele Maiei, sa ramana pt posteritate; si a produs cateva nepotica-mi in 4 ani, ca scrie buni de zor de vreo 2 sapt la ele Plus ca ma si ajuta cu pregatirile de botez...
Ii transmit sa intr sa va salute intre 2 perle
madalina_m spune:
Gata! V-am prins din urma.
In primul rand pupici multi pt Anka si bubu Sigur o sa fie totul bine si o sa treceti peste aceasta perioada. Exact tot ce vroiam sa iti zic a zis Catalina inaintea mea. Parca mi-a citit gandurile. Toate vom trece prin asta mai devreme sau mai tarziu si pentru faptul ca ne impartasesti si noua experienta ta nu poate decat sa ne ajute. Oricum, vei ramane mereu speciala pt mine. Datorita tie piciu doarme la el in patut. Sunt convinsa ca multe fete au reusit lucrul acesta dar tu ai povestit asa cu lux de amanunte ai ne-ai spus in fiecare zi cum a mai evoluat situatia incat mi-a fost foarte usor sa te urmez. Apropos, ce lapte mai folosesti, tot Topfer sau ai revenit la Nan?
Si apropos la apropos: e musai ca la prepararea laptelui sa incalzim apa? Mie mi se dizolva foarte bine laptele si in apa la temperatura camerei si piciu il bea fara sa faca nazuri si m-am gandit de ce sa ma mai chinui si cu incalzitul. Maica-mea insa ma bate la cap ca imbolnavesc copilul daca ii dau rece ( si de gat si de burta) cu toate ca de atata timp nu a patit nimic. E adevarat ca il mai doare uneori burta, sa fie de la asta?
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Si eu am finalizat decalotatea. De la o luna am tras cate un pic de putica si la 3 luni fara cateva zile a iesit tot capul afara. Mi-a fost de foarte mare ajutor Sherbi care a zis ca l-a decalotat folosind ulei. Eu faceam pe uscat si cam bateam pasul pe loc. Cum am bagat crema de galbenele a mers mult mai repede.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
V-am tot batut la cap ca ma duc la marele stilist gay. Ei bine, am fost sambata si am fost tare multumita. Si acum imi sta parul cum l-a aranjat el. A mers pe forma pe care o aveam - in trepte ca la parul meu nu prea se preteaza alta - si mi-a facut breton. Apoi l-a indreptat din perie iar la sfarsit a pus putin ulei pt stralucire, atat! Eu acasa ma fac cu placa apoi pun ulei, ceara si abia de sta pana a doua zi. Nu stiu cum fac astia la coafor de te tine freza atat. Deci, recomand!
madalina_m spune:
Am comandat leul Logan de la Lamaze. Maine trebuie sa soseasca. Abia il astept. Sper sa ii placa piciului. A primit si de la nasi un centru de activitati de la Fisher Price dar l-am pus in el acum seara si era cam obosit. O sa vad maine dimineata daca ii place sau nu.
madalina_m spune:
Mirela, cum ti-ai gasit tu azi sotul asa mi-am gasit si eu soacra sapt trecuta: plina de kkt si ea si totul in jur. Macar nu m-a sunat ...