Osama Bin Laden e mort!
Raspunsuri - Pagina 38
ladyJ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui accept92 Ma intreba ladyJ care este definitia teroristului... Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh |
Nu, nu te-am intrebat, ci ti-am spus.
ladyJ spune:
| citat din mesajul lui accept92 ladyJ uita-te la Turcia si la parcursul ei. Pana la un anumit moment din istorie Turcia si tarile din orientul mijlociu se dezvoltau in acelasi ritm natural. Afirm ca in conditii de pace ar fi continuat sa se devolte fara diferenta intre ele. Totul tine de conjunctura. Nu exista populatii care se opun in mod natural evolutiei. Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh |
N-are relevanta ce scrii tu aici. Sustii, mai mult sau mai putin, ca involutia sau prosteala au fost aduse in orient de americani prin razboiul din afganistan si irak. Ce naiba sa mai zic?
Stii diferenta dintre Persia si Iran?
accept92 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Nu, nu te-am intrebat, ci ti-am spus. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Bla-blaul asta?...
| citat din mesajul lui ladyJ Americanii Nu au ca scop uciderea civililor din afganistan, nu asta e scopul. Pe cand scopul unui act terorist este acela de a ucide oameni simpli, cat mai multi, pentru a presara teama si panica. Si desigur, cu mult teatralism. Vorbim asadar de lucruri diferite, inceteaza sa numesti soldatul american terorist. Definitia teroristului e alta. |
Terorist este persoana care terorizeaza. Daca civilii sunt terorizati de razboi (si eu cred ca sunt - eu cel putin recunosc ca as fi) atunci soldatii care s-au instalat acolo cu treburile lor, chiar daca nu cu scopul de a teroriza populatia sunt teroristi conform definitiei din dex. Nu sunt singurii, dar nu sunt cu nimic mai prejos.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui accept92
Tu vrei sa scoti islamul vinovat. Si crestinii au fost la fel de manipualbili pe vremea cand erau saraci si needucati. S-au sacrificat si ei in numele religiei si inca o mai fac (nu neaparat cu pretul vietii, dar o fac). Nici de a ucide in numele religiei nu le-a fost jena. Nu ne diferentiaza nimic in esenta. Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh |
Asta ai inteles tu?
Islamul este o religie, un mod de viata. Care mod de viata poate deveni periculos pentru cei care nu-l au si si pentru cei care-l au.
Aka vorbim de extremism, iar in cazul asta extremismul islamic.
La fel cum a existat( exista inca sub alta forma decat anterioara) si extremismul crestin, indoctrinarea pana la nebunie.
Doar ca vezi tu, acum, in zilele pe care noi le traim, nu crestinii se arunca-n aer in piete. Ci extremistii musulmani.Noi despre asta vorbim aici, de un periculos terorist islamic eliminat.
accept92 spune:
| citat din mesajul lui ladyJ N-are relevanta ce scrii tu aici. Sustii, mai mult sau mai putin, ca involutia sau prosteala au fost aduse in orient de americani prin razboiul din afganistan si irak. Ce naiba sa mai zic? |
Nu, involutia si prosteala sunt un stadiu prin care am trecut si noi. Ele nu trebuie aduse. Insa evolutia este impiedicata de starea de razboi. Razboi care nu a inceput acolo recent.
Stii diferenta dintre Persia si Iran? |
Ascult.
Ingrid S spune:
| citat din mesajul lui denizel Pai, Ingrid, n-au cum sa faca musulmanii curatenie in Coran, ca nici noi n-am facut curatenie in Biblie si nici nu vad de ce am face. Am scuturat si aerisit noi ceva camere (fiecare din casa lui, ba chiar firme care se ocupa de curatenie avem :)) si s-a dus aerul curat pana-n Biblie :). (bine, in Biblie era oricum aer mult si curat ~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~ |
Denizel, m-am grabit. Ideea e ca mahomedanii au doua optiuni: ori sa-si revizuiasca manualul de reguli dupa care se conduc, ori sa nu se conduca dupa el. Simplu.
Ei nu vor nici una, nici alta. Nu se poate si democrat si taliban.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
accept92 spune:
| citat din mesajul lui ladyJ Islamul este o religie, un mod de viata. Care mod de viata poate deveni periculos pentru cei care nu-l au si si pentru cei care-l au. |
Unde si cand e valabila afirmatia ta? Ea poate fi adevarata pentru anumite conjuncturi, nu prin definitie.
Reuniunea multimilor 'cei care nu-l au' si 'cei care il au' acopera tot spatiul. Este lipsita de logica afirmatia ta.
denizel spune:
| citat din mesajul lui ladyJ Noi despre asta vorbim aici, de un periculos terorist islamic eliminat. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Vorbim si despre americanii care precis au gresit intentionat cateva note din prohod :)). De fapt, mai mult despre asta s-a vorbit
Ingrid S spune:
Unde si cand e valabila afirmatia ta? Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh |
In tarile conduse de sharia. Mereu.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
ladyJ spune:
| Citat: | ||||||
Bla-blaul asta?...
Terorist este persoana care terorizeaza. Daca civilii sunt terorizati de razboi (si eu cred ca sunt - eu cel putin recunosc ca as fi) atunci soldatii care s-au instalat acolo cu treburile lor, chiar daca nu cu scopul de a teroriza populatia sunt teroristi conform definitiei din dex. Nu sunt singurii, dar nu sunt cu nimic mai prejos. Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh |
Accept, dai dovada de o gandire dihotomica,asta te impiedica sa vezi multe nunate.