Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Saskia, inteleg ca esti de aceeasi parere cu Hannen, asa ca iti pun aceeasi intrebare. Si, repet, chiar vreau sa inteleg varianta voastra. Adica, de ce Bin Laden si al Quaeda au recunoscut ca ei au facut atentatele daca nu le-au facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Saskia, inteleg ca esti de aceeasi parere cu Hannen, asa ca iti pun aceeasi intrebare. Si, repet, chiar vreau sa inteleg varianta voastra. Adica, de ce Bin Laden si al Quaeda au recunoscut ca ei au facut atentatele daca nu le-au facut?

E plin netul de informatii, cauta cu cuvintele:"pentagon+plane", cauta "9/11+inside job" si d-astea.

Eu doar spun ca sunt multi care isi pun intrebarile astea, nu sunt singura, poate singura de pe forum vrei sa spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mah, s-a mutat CIA-ul pe DC?

sau daca nu ... inseamna ca ar trebui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aaa, ba nu, stiu, sunt MIB ... peste tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Vreau sa clarific si eu pozitia din care mi-am declarat neantipatia fata de ben Laden. Nu are nicio legatura cu teoria conspiratiei 9/11. Pentru mine americanii prin politica lor in orientul mijlociu sunt egali cu teroristii. Victimele lor sunt populatia civila de acolo care traieste in razboi. Pentru mine este cea mai mare nenorocire care se poate intampla...sa traiesti in mijlocul unui razboi. Incomparabil cu a fi implicat intr-un razboi care se afla la mii de km departare. 9/11 a fost pentru americani o mica portie de razboi. Populatia civila din orient are parte de el zi de zi de zeci de ani. Sunt copii care s-au nascut acolo si nu stiu ce inseamna pacea. Razboiul intretine saracia de acolo, saracia intretine fundamentalismul, fundamentalismul intretine teroarea. Daca americanii s-ar fi dus acolo sa apere drepturile femeilor ar fi fost frumos dar nu s-ar fi dus cu arme. Cu educatie, cu asistenta medicala, cu buna vointa. Viata acolo este un iad de care americanii sunt egal raspunzatori cu gruparile teroriste. 9/11 a fost un eveniment izolat prin care americanii au cunoscut teroarea. Nu stiu cati copii din zonele de conflict au avut in copilaria lor evenimente izolate de copilarie asa cum ar trebuie sa fie ea. Nu deplang soarta lui ben Laden, nu ma intereseaza cum a fost ingropat asa cum nu am deplans soarta americanilor pe 9/11 si nu ma intereseaza cum au fost ingropati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Victimele 9/11 au fost de mai multe nationalitati, chiar si romani. Sper ca familiile lor nu-ti citesc ineptiile, accept.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Victimele 9/11 au fost de mai multe nationalitati, chiar si romani. Sper ca familiile lor nu-ti citesc ineptiile, accept.

Lume multa, oameni putini

Si in zonele de conflict din orientul mijlociu au murit oameni de foarte multe nationalitati, chiar si romani.

Ca razboiul este un iad ti se pare o ineptie RamonaJ? Sau ti se pare doar irelevant?

Mergi la inceput

Nu, deloc. Doar ca mie imi pare rau pentru toate victimele, spre deosebire de tine nu declar sus si tare ca mi se filfiie de unii sau de altii.
Bleah e tot ce mai am de zis...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Nu, deloc. Doar ca mie imi pare rau pentru toate victimele, spre deosebire de tine nu declar sus si tare ca mi se filfiie de unii sau de altii.
Bleah e tot ce mai am de zis...

Lume multa, oameni putini

Ceea ce nu intelegi tu este ca a fi o victima nu inseamna neaparat a fi mort. Exista experiente mai urate decat moartea. Deci nu reusesti sa cuprinzi imaginea de ansamblu si sa vezi toate victimele. Caci daca ai vedea ti-ar fi bleah de tine si de ignoranta ta.

Mergi la inceput

Accept, nici macar nu mai meriti raspunsuri. Ai depasit orice limita a bunului simt.

Mergi la inceput