Osama Bin Laden e mort!
Raspunsuri - Pagina 24
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andacos [ Citind unele comentarii,stau si ma intreb sincer daca lumea stie cu adevarat cine a fost Bin Laden! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
eu raspund sincer ca nu pot afirma ca stiu cine a fost cu adevarat Bin Laden, stiu ce am citi in presa. Tu stii cine a fost cu adevarat?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
andacos spune:
Laura,itzi dai seama ca n-am baut o bere cu Bin Laden(asta sa dau un sens comic intrebarii tale tendentzioase)sa spun ca da ...il cunosc!
Despre ingroparea lui in mare am citit aici pe forum si din spusele unor cunostintze din America!Daca gasesc link ceva il adaug!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Fomalhauti spune:
OAMENI BUNI!
Bin Laden a fost aruncat in mare intr-un sac cu pietre. Sunt absolut convinsa ca aceasta varianta este acceptata de religia musulmana asa cum este acceptata si de religia crestina. Asa s-au "inmormantat" secole de-a randul marinarii morti pe mare, fara sa se opuna religia, oricare ar fi ea, fiindca pur si simplu nu exista nicio alternativa (acum o suta de ani, nu in cazul lui Bin Laden).
Presupun ca asa cum capitanul navei are dreptul de a casatori doua persoane tot asa are dreptul de a oficia o slujba (puteti sa-i spuneti pseudo-slujba sau cum vreti). Si cred ca in orice religie. Vreau sa spun capitanul poate oficia o slujba in orice religie indiferent de religia lui personala.
Nu STIU asta, dar asa trebuie sa fie, religiile impun in general niste lucruri desprinse din practica (si nu invers). Religia musulmana prevede ca mortii sa fie ingropati repede fiindca in zonele unde s-a dezvoltat aceasta religie este cald. Din acelasi motiv nu se consuma carne de porc si se scurge (sau asa ceva) sangele animalului dupa ce a fost sacrificat.
Revenind la Bin Laden: ceea ce s-a spus este ca s-au respectat normele religioase musulmane, adica a fost "mormantat" rapid si probabil a avut o ceremonie minima - cu siguranta exista o varianta pentru cei care mor pe mare sau in desert.
Fomalhauti spune:
http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_funeral
Iata ca religia musulmana permite scufundarea in apa a trupului. Mai mult, exista si situatia in care o persoana care a murit pe uscat poate fi scufundata in apa.
Rezolvaram problema de baza.....
blackpanterro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hannen Ca sa vorbim informat(daca asa pretindem);"legea" musulmana(aka,islamica) cere ca mortul sa fie ingropat,nu ars ,nu aruncat in mare!! Si aceasi "lege" zice ca mormantul nu trebuie sa aiba nici macar o ridicatura de pamant deasupra,tocmai pt. a nu deveni loc de pelerinaj ,rugaciune si altele asa cum se intimpla in alte religii,pt. ca aceasi "lege" interzice pelerinajul si rugaciunea la morminte(la morti) ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hannen, pelerinajul in nici un caz nu s-ar face in scop de rugaciune sau inchinare, chair tu ai spus ca adeptii lui Osama s-au indepartat de Coran si nu il respecta.
La fel cum neonazistii nu s-ar Duce la mormantul lui Hitler pt rugaciune
Adriana mami de Isabelle Marie - 7 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Ramona J spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Stii care e chestia? Ritualurile funerare au ca scop - printre multe altele - alinarea durerii familiei decedatului. Care poate sa fie - sau nu - vinovata sau responsabila pentru faptele decedatului. Asta daca tot e sa fim empatici. http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
El chiar a avut parte de ritual funerar, spre deosebire de multe dintre victimele lui.
Ramona J spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui pisigri
Nu ca a fost "inapropriatte", ci ca, CONTRAR CELOR AFIRMATE, nu a fost inmormintat conform traditiilor si perceptelor religioase proprii religiei careia i-a apartinut. http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Sigur, soldatii aia trebuiau sa stea printre pakistanezi si sa-i sape un mormint.
valentinag spune:
Andacos, intrebai de ce reactii au musulmanii.Din ce am citit eu pe diverse forumuri, marea lor majoritate considera ca s-a facut dreptate cumva, ca din cauza lui, a proastei interpretari a Coranului, a faptului ca a generat moartea atator oameni, toata lumea musulmana a avut de suferit!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
capcaunul spune:
Bai frate! Americanii astia-s lipsiti de simt practic. ![]()
Trebuiau sa-l ingroape in curtea Pentagonului. Impuscau doi iepuri deodata. Pe de o parte il ingropau cum scrie la cartea sfanta. Pe de alta, puteau tine fara bataie de cap o evidenta exacta a tuturor teroristilor de pe mapamond cu ocazia pelerinajului acestora prin curtea institutiei. Cum pentagonul are o sumedenie de check-pointuri n-ar fi fost greu sa se rezerve cateva "members of Al-Qaeda only" pentru fluidizarea accesului.