Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Bun, atunci nu propune. Aplaud asemenea profesionalism.

Ce anume te deranjeaza la sondaj? Nu e obligatoriu sa raspunzi. Ignora-l.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui olguta12

Ca sa raspund la una dintre primele "framantari" ale publicului- de ce a fost "ingropat" in mare- nu pt ca au vrut sa ascunda sau sa masamalizeze ignorantii ceva, dar pt. "legea" musulmana cere asta... si a fost dorinta decedatului. Ar fi frumos daca ne-am putea informa putin inainte de a ne da cu parerea...

Iti pot da cel putin 5 alte variante din 5 surse diferite de informare. Oricum trebuie sa fie comod in papucii tai. Te-ai informat si acum stii

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

MULT mai bine in papucii mei ignoranti decat in pijamaua ta informata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Citat:

Hmmmm...erau posibile mai multe interpretari. De pilda...saraci cu duhul. Dar sunteti si foarte saraci. O tara care nu isi permite protectie sociala este o tara saraca. Insa recunosc, nu am urmarit campaniile electorale la americani, deci nu stiu cat accent se pune pe politica externa. Nu poate fi totusi un subiect neatins atata timp cat va manaca atata buget.

Americanii saraci cu duhul, canadienii inculti, britanicii homosexuali, frantuzoaicele cu par sub brat...mai ai din astea, din ciclul "romanul e destept si le stie pe toate"? Chiar daca nu se uita si nu are absolut nici o stiinta de anumite dezbateri/probleme, are totusi opinii. Si inca ce opinii...! Vezi alegerile americane, energia nucleara si radiatiile din Japonia. Si..."Curie care a inventat razele X".

Cit despre protectia sociala in US, n-ai nimerit-o. Mai incearca. Dupa ce te informezi. Din publicatii serioase. Nu este vorba ca nu isi permit protectie sociala, pur si simplu nu o acorda. Nu se incurajeaza statul de orice fel, pe degeaba si pe banii de la buget. Vrei sa stai, stai be banii tai/ai sotului/partenerului/parintilor, etc, nu pe taxele mele.

Deci....citeste, te informeaza, ca dupa aceea sa poti urma indemnul lui Winnie the Pooh: gindeste, gindeste, gindeste. Cu aplicatie la intern, ca vorba aia: ciinele moare de drum lung, iar tu de grija altora.

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

Iulia, esti eroul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Si, cita vreme nu-ti poti lua tara in spate si sa te ascunzi cu ea in munti, retragindu-te din istorie, asta e, trebuie sa optezi, vrei-nu vrei, concret, cu care tabara esti, in contextul mondial actual.

Sa ne luam tara in spinare si sa fugim de cine?

Apreciez raspunsul argumentat. Sunt (si eram) constienta ca exista acest curent de opinie foarte bine expus de tine si este chiar bine reprezentat cantitativ.

Ai vrut sa scrii procentual? Sau relevant din punct de vedere statistic, la un nivel standard de confidenta?

Revenind la intrebarea ta despre politica si opinia majoritatii: nu, politica externa a unei tari democratice nu are de ce sa reflecte la orice moment in timp opinia majoritatii. Majoritate inseamna jumatate plus unu, minoritate inseamna jumatate minus unu.

O guvernare democratica se face prin mandat legislativ, nu prin referendum. Numai daca sunt intrunite conditiile pentru un referendum (ceea ce inseamna mult mai mult decat simpla majoritate) trebuie suspendata guvenarea prin mandat si poate fi remaniata puterea legislativa sau aia executiva, etc.

Tony Blair a avut si rata de aprobare mai mica de 30% in ce priveste razboiul din Irak, si asta nu inseamna ca UK nu este o democratie. Dincontra...

Mergi la inceput

Citat:

Nu este vorba ca nu isi permit protectie sociala, pur si simplu nu o acorda. Nu se incurajeaza statul de orice fel, pe degeaba si pe banii de la buget. Vrei sa stai, stai be banii tai/ai sotului/partenerului/parintilor, etc, nu pe taxele mele.

Ptiu! Serios?:))

Voi americanii de la acest subiect sunteti tare incordati. Chiar crezi ca 'nu isi permit' din mesajul meu se traduce prin 'nu au bani la buget'?:)))) Nimic din ce s-a dorit subtil nu a ajuns la voi. Nu aveti niciun haz.

Bogatia are multe fete. Una dintre ele ar fi sa iti permiti sa stai fara a fi bogat in unicul sens inteles de americani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

http://www.hotnews.ro/stiri-revista_presei_international-8583057-mie-oameni-rugat-pentru-osama-bin-laden-sudan.htm

Ia uite aici, libertate, fraternitate si egalitate. Vezi Accept, poate iti mai iei niste prieteni si simpatizezi involuntar cu binladen, dar...grija mare! sa nu uiti sa te separi, femei de barbati la rugaciune, ca Doamne fereste sa nu-ti asculte Allah parerile de rau.
Imprevizibili mahomedanii astia: au strigat Jihad si moarte Americii! ca de, e aliata Israelului si stim noi cine sunt stapanii lumii.
Pacat ca au iesit doar 1000 de oameni. Merita mai mult acest soare stralucitor al terorismului. Cred ca plang si eu in pumni.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:

Bogatia are multe fete. Una dintre ele ar fi sa iti permiti sa stai fara a fi bogat in unicul sens inteles de americani.

Dupa ce-ti stergi, cit de subtil poti tu, urma de scuipat ramasa in coltul gurii, poate ne explici si noua, "americanilor", cum se sta acasa, fiind bogat altfel decit "in unicul sens inteles de americani". banuiesc ca la partea materiala faci referire. Ce metode au gasit romanii, cel putin cei asemeni tie in gindire si formare, de a plati rata la casa (ori chiria), notele de plata la apa, curent, gaz, mincarea, si mai ales serviciile medicale. Minimul, adica. Nu vorbim de Internet, telefon, masina, vacante si altele asemenea. Minimul romanesc. Nu cred ca bogatia din inima ori suflet te ajuta prea mult. In orice caz, nu reiese asta din multe dezbateri DC-iste. Ia, de ex., cea legata de cei mult discutati doi ani, concediu de maternitate. Poate extragi partea spirituala, s-o vedem si noi.

Mergi la inceput

Citat:

Nu cred ca bogatia din inima ori suflet te ajuta prea mult.

Sigur nu pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro
de ce dracu sa minta americanii si sa isi riste vietie propriilor trupe, generali si toti restul??

Ganditi putin firar, nu mai tot puneti botul la toate prostiile auzite la canale TV de 2 bani.

Nu stiu, nu mai inteleg nimic. ruxij zicea ca nu exista decat interese. Cauze si sentimentalisme de-astea cu 'vietile oamenilor' sunt bla-blauri pentru idioti.

Eu nu ma uit la TV. Iti ascult sfatul si gandesc putin acum. Vietile trupelor nu sunt riscate acolo zi de zi? Ori fac acolo turism prin sindicat...Fir-ar!

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

A nu risca viata trupelor tale nu e sentimentalism ci doar common sense.

Adriana mami de Isabelle Marie - 7 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:

Citat:

Nu cred ca bogatia din inima ori suflet te ajuta prea mult.

Sigur nu pe tine.

Dupa replica asta, te simti inteligenta, nu-i asa? Replica scoasa din context. Complet. Da, notele de plata, rata la masina, la casa, vacantele, si asa mai departe, mi le platesc cu bani. Tu, si restul ca tine, cu ce le platiti? Vechea metoda, trocul, in natura? Ori pur si simplu le plateste barbatul ori partenerul? Ca cineva trebuie sa le achite, totusi. Pina si pijamalele tale.

Mergi la inceput