Poza la profilul personal
Dragii mei,
am modificat un pic functionalitatea de upload la poza de la profil.
Acum:
- se poate face upload de o poza mai mare
- aceasta poza se poate redimensiona
- cu un patratel de dimensiuni predefinite puteti decupa din poza mare exact ce doriti pentru profil.
Implementarea noua foloseste o componenta noua de upload.
Puteti accesa functionalitatea prin: Profil Personal > Editeaza Profil
Urmeaza sa mai testam cateva saptamania aceasta noua componenta si daca ea functioneaza corect, urmeaza sa revigoram albumul de poze.
Daca aveti timp va rog sa o testati si sa-mi dati ceva feedback.
Admin
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Raspunsuri
Adriana mica spune:
Am si eu o intrebare: daca incarc o poza la profil, aceasta va aparea in postarile de la toate topicurile?
Laura25 spune:
Am pus o poza la profil, dar nu apare nicaieri, Tot omuletul ala gri e acolo.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Am pus o poza la profil, dar nu apare nicaieri, Tot omuletul ala gri e acolo. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Si la mine e la fel.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ina.click spune:
Mie imi tot spune ca nu sunt logata, desi sunt, evident (din moment ce iata-ma, postez aici.)
Sau trebuia sa ma loghez altundeva ?
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
Lala_D spune:
citat din mesajul lui ina.click Mie imi tot spune ca nu sunt logata, desi sunt, evident (din moment ce iata-ma, postez aici.) Sau trebuia sa ma loghez altundeva ? Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011 |
In profilul personal.
Desi mie si acolo, logata fiind evident dupa ce ma lasa sa imi aleg fotografia din calculatorul meu cand ii dau sa incarce ( e mica deci nu e asta cauza) imi da aceiasi eroare : nu sunteti logat.
alinamoro spune:
Mie imi apare poza de profil in stanga paginii, e acolo tot timpul.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
admin spune:
Ca sa identific problemele am cateva intrebari:
1. pentru aceia care au mesajul "Nu esti inregistrat in sistem" am urmatoarele intrebar:
- tocmai v-ati logat pe forum sau erati deja logati de cateva zile folosind optiunea "Salvarea parolei"?
- accesati linkul de ma jos si spuneti-mi daca browserul dvs. accepta cookies.
Accesnd https://courses.worldcampus.psu.edu/public/diagnostics/cookies.html trebuie sa va apara "Cookies are enable"
2. Pentu aceia care fac upload de poza dar nu se schimba si a ramas in continuare "Necunoscut" ii rog sa incerce din nou si sa-mi spuna daca problema s-a rezolvat.
Androix spune:
Acum s-a rezolvat pentru ca a aparut butonul adauga la profil pe care l-am cautat prima data de mi-a venit rau si in final am crezut ca asa trebuie sa fie doar uploadezi si gata. Acum vad poza, intrebarea e: cine o mai vede si cum pot si eu sa le vad pe-ale celorlalti?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
admin spune:
Poza iti apare la profil si o pot vedea toti cate apasa pe profilul tau. In curand o sa folosim aceasta poza si in PM-uri, mesaje, listele de prieteni, o sa devina unfel de avatar.
Lala_D spune:
citat din mesajul lui ADMIN Ca sa identific problemele am cateva intrebari: 1. pentru aceia care au mesajul "Nu esti inregistrat in sistem" am urmatoarele intrebar: - tocmai v-ati logat pe forum sau erati deja logati de cateva zile folosind optiunea "Salvarea parolei"? - accesati linkul de ma jos si spuneti-mi daca browserul dvs. accepta cookies. Accesnd https://courses.worldcampus.psu.edu/public/diagnostics/cookies.html trebuie sa va apara "Cookies are enable" 2. Pentu aceia care fac upload de poza dar nu se schimba si a ramas in continuare "Necunoscut" ii rog sa incerce din nou si sa-mi spuna daca problema s-a rezolvat. O zi buna Echipa Desprecopii.com |
-eram logata dar azi am incercat si asa :
M-am delogat, am sters cookies, iesit din browser, reintrat, logat de pe pagina principala, logat in profil si tot nu ma recunoaste la upload ca fiind inregistrata.
Reincercat de pe 3 browsere ( IE7, opera, mozilla) acelasi rezultat.
Cookies are enable pe toate 3.
Poza nu are mai mult de 300 kb.