Nici eu nu ma mai stresez cu cazaturile. Are vanatai, a avut si ochi vanat si in cele din urma a invatat sa cada. Pune manutele jos, nu se mai lasa ca si sacul si in plus se roteste, sa cada si el pe partea moale... Macar atat, la cate cazaturi a incasat. Deci nu va mai faceti pb, ca vor invata pe pielea lor, cum sa se fereasca de durere.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
buna dimineata, delfinariuSara Maria, Bianca Maria si Sara Elena
Otilia, drum bun si petrecere frumoasa
Carmen, am vazut pozele, sunteti tare frumosi toti 3, Leti e o printesa in toata regula, are niste ochi
noi raportam o noapte aproape buna, in sensul ca Isa s-a trezit doar la 5 (i-am dat 120 ml lapte, dar a marait dupa mai mult, asa ca am completat cu inca 60). si m-am gandit la voi, victo -mai mult la tine- cand pe la 2 (eu si sotul ne culcaseram pe la 1.30) ne-am trezit cu Maria la noi in pat, ca ii e urat sa doarma singura . cred ca eram prea somnorosi sa protestam, dar la 5 cand mi-a dat Isa semnalul am trimis-o in camera ei. drept pentru care mi-au amortit toate oscioarele...
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
am pus si un video cu catelusul schiop pe fb, da nu stiu unde il vedeti :) sunt victoria popescu :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)