Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva
Oana - bravo pentru rezultatul controlului si noi avem acelasi " diagnostic". Acum mi se pare ca e mai bine. Noi am fost invitate la 3 ani la reevaluare.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

nah ca i-am cumparat si ochelari de soare
sa il prind sa ii fac o poza sa va arat...e atat de haios cum ii da jos de la ochi si se uita la ei parca zicand "oare astia pentru ce mai sunt?!?"

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

DOVLECEI LA TAVA
dovleceii se rad, se lasa sa se scurga apoi ii pui intr-o craticioara in care ai incins putin unt/ulei de masline, adaugi verdeata si usturoi taiat in bucatele mici sau zdrobit. Apoi deasupra pui bucatele mici mici de rosii si presari cascaval(e voie de la 9-10 luni asa stiu) sau branzica de vaci. Inabusi la foc mic si dai apoi la cuptor pana scade zeama..

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am ajuns si aproape 40, am fost si la urgente, am gasit si dr proastaaa cu craci (ma scuzati).. imi vin prea multe la gura. Una peste alta, i-au mai dat un supozitor de paracetamol. Ajunsesem acolo cu el infasurat in cearsaful ud (cum ii facusem impachetari) si invelit intr-o patura, cu sosetelele-n picioruse. Asistenta (care era ok) ne-a explicat ca la temp mare leacul asta nu-i in regula, ca tendinta organismului este de a avea extremitatile reci, ori tinandu-le la o temperatura si mai rece, riscam un blocaj (aici ea a zis colaps, de care, n-as sti). E destul de logic, daca stau si ma gandesc la cum ii fierbea fruntea si burtica si picioarele erau sloi, era evident faptul ca nu isi aveau rost sosetele alea.
La urgenta am ajuns pt ca dupa ce il impachetasem, spalasem, nurofen, paracetamol.. de la 39.6 in jumate de ora urcase peste 39.6, nici nu am mai asteptat sa se opreasca termometrul in masurarea temperaturii ca am si fugit. Asta mic era o leguma la propiu.. Pe drum m-am chinuit sa-l tin treaz.. ca tot dadea sa adoarma..
Off, nu stiu cat de coerenta a fost, inca sunt stupefiata de prostimea de om peste care am dat.. vai viata celor care nu au un pediatru bun. Tompinela asta m-a intrebat de 5 orri daca i-am dat vreun antitermic.. I-am explicat de n ori si tot retetarul de la pediatru, ea era f indignata ca de ce ne-a dat 3,2 ml de Klacid, ca ea ne da 3 ml . Ca de fapt aftele nu-s asa de mari.. ca parca e putin rosu gatutul. N-are rost sa vorbesc despre atitudinea ei si de cum se uita la puiul meu de om.. se ferea sa fie atinsa de el, desi el era o placinta..
Multumesc Bunului Dumnezeu ca am ajuns si noi la 38 de grade.. ca nu stiu ce ne-ar fi facut acolo. Cred ca ne ajutau daca Doamne fereste era ceva.. dar zau ca nu e de mers acolo.

Va multumesc din suflet pt gandurile bune!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hello, fetele! Am revenit si noi de pe drumuri... mi-am luat o gecuca de piele faina, asa tinereasca, pana in talie, din asta trendy. si o bluza, sutiene. In schimb sotul si-a luat 5 pantaloni, ca de vreo 2 ani umbla tot cu aia... si papuci si-a luat. Si i-am luat lui Vlad ochelari de soare, atat de faini, de la C&A, cu 20 lei, ii sta super- 2 secunde, ca nu ii plac la ochi si ii da jos.

Hai ca am reusit sa vad si eu video cu Bianca lui Michelle, ce dulce e, cu povestile ei!si cum se ascunde sub masa!

Eu pe Vlad nu il pot lasa in fund pe parchet sau gresie, doar pe covor, ca el sta ce sta si cand se plictiseste se tranteste pe spate! Deja incep sa imi fac tot mai multe ganduri si probleme... el doar sta in fund ca si copilasii de 6 luni, atat!!! nu se sprijina deloc in maini!

Am vazut-o si pe Antonia, cum aplauda, draga de ea!!! SI pe Isa, ce i-a mai crescut parul!

Bumblebee, sanatate multa puiului! acum cum e ? a mai facut febra?

Roxana, reteta de dovlecei e de la Eladea, am mai scris una buna, buna, tot de la ea, cu carne si cartofi. Ai vazut-o si pe aia?

Pasta de dinti- nenedent, dimineata si seara pe periuta aia tip degetar.

Ilinca, sanatate multa bunicii tale!

Roxana, felicitari pt olita!

Puiut, Adriana, chiar ma gandesc serios sa merg cu el in Cluj la un pediatru. Sunt necajita bine, cand ma gandesc ca nu face nimic. Da, e mai linistit de felul lui, poate asta o fi... habar nu am...

Bumblebee, acum citesc ce febra mare a facut! nu e de stat acasa, zic eu!

Victo, deci mai sunt lenesuci ca Vlad... si vecina ta e stresata? Pupam pe Mihai scumpul, of, io inca nu stiu ce ma asteapta cu loviturile astea..

vad ca a pus Oana reteta!

bumblebee, Doamne, ca imi vine sa le dau in cap doctorilor astora!!! Aveti grija de voi, fii cu ochii pe el. Daca face febra mare, inapoi la urgente!

Merg si eu la nani! Noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Paula sar'na

oana, ha ha, reteta e cu copy/paste... Asa o am si eu salvata.

bumblebee, groaznic groaznic! macar ti-a spus ce sa ii dai in continuare? daca scade temperatura e foarte foarte bine.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Catalina multumesc mult ptr link-uri.

Noi ne-am cumparat casa si in doua luni ne vom muta. Asa ca va trebui amenajata ptr ca nu are nimic. Si incerc si eu sa pun cap la cap ceva, adica sa ma informez inainte de a merge in magazin ca sa stiu exact ce am nevoie.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vai..mai alina..din pacate sunt multi din astia..si in orasele mari. drita mea de fam. tot asa zicea ca pt urgente deosebite, novocalmin supozitor.
la mihai febra ceda mai usor la nurofen decat la paracetamol.

cristina, e un pic stresata vecina mea. desi copilul zic eu ca e ok, e interesat de altele..studiaza..se joaca singurel..sta pe plapumioara acolo jos si se joaca..eu nici nu am apucat sa intind plapumioara :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

roxana, nu imi dai detalii despre casa?(ev. pe pm) sa imi fac si eu o idee..cat e mp de teren..cat a fost constructia.. in zona noastra variaza terenul intre 60-70 eur/mp si...250 si mai bine, of course in oras.
visez si eu la cai verzi pe pereti ca n-am eu 50sde mii de euro numa terenu...daramite sa mai si construiesti..da sotu joaca la loto, ce-i drept. :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

roxana - ai un buget limitat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Puiul meu are 39,6 , daca ajungem la 40, fugim la urgente .

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

offf!!! impachetari cu otet diluat cu apa pana la mijloc, nu si mai sus sa nu faca aprindere la plamani
multa sanatate si putere mami!

Mergi la inceput