Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Ioi am uitat sa zic la multi ani!

La multi ani delfinuti frumosi!

Rebe sa cresti mare sa o ajuti pe mami la treaba!!!

Oana - bravo pentru rezultatul controlului si noi avem acelasi " diagnostic". Acum mi se pare ca e mai bine. Noi am fost invitate la 3 ani la reevaluare.

Tina - inca un pic de rabdare si se rezolva toate!

Alina estim?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Fetelor, voi aveti halat de baie pt delfinasi?
Unde ati gasit?
Ma gandesc ca tb sa-i iau, mai ales ca mergem la mare

Idealbebe - au preturi mai rezonabile.

Mergi la inceput

Tina - halat bebe - noi avem 2 dar sincer nu le folosim ( si am fost la bazin din ianuarie) tot mai repede il bagi in prosop cand iese din apa. Poate cand se va face mai mare sa merite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina si copilul vecinei mele are 10 luni si nu misca nimic la capitolul patrulare sau mers pe langa mobile.

vai, asa tranta a luat asta mic..nu l-am vazut,ca eram la chiuveta..s-a lovit de un colt, la buza superioara, pe dinauntru, s-a taiat atica aia care vine asa pe mijlocul buzei..off..a curs la sange..
no, iaca ce patim noi astea la care le merg copiii :)

ilinca, recuperare usoara bunicii tale!

tina, 90.000 euro un apart. in Braila? da in ce zona e?cum maica, ca eu ma gandeam ca atat primesc eu pe asta al meu in Cj. bine, are doar 92 mp, nu 120..dar orisicat..preturile in cj au fost mereu duble fata de Br.

alina..of dragu de Victor ce urat s-a imbolnavit! iti doresc multa rabdare pt urmatoarele zile, cred ca va fi greu pt amandoi si cu aftele alea si cu febra..of Doamne, Doamne..va pupam, sa mai treaca necazul.

a dormit azi mihai de-a spart randurile..de la 7-9, de la 11-12-afara cu bona, de la 2-5.
asa DA :)

eu cred ca racesc, ma ustura gatul..stranut..stiu stiu..oscilo..vit.C.
aoleo, unde-i racusoru sa imi zica de extractu ala minune..ca am vreo 3-4 in casa si stiu ca unu sigur era pt raceala.:)
apropo, cum te-ai readaptat la serviciu? esti atat de deprimata pe cat credeai ca vei fi sau totusi iti prinde bine un pic de activ. intelectuala? financiar se simte?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Paula - coacaz negru mi l-a recomandat si mie Racusor. Un strepsils ceva nu vrei pentru gat?

Mergi la inceput

eu nu am folosit halatele . tot prosopul e baza, dupa ce il sterg il imbrac in pijama, nu sta in halat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Cine imi da si mie reteta de biscuiti pentru bebe? ca am salvat-o pe undeva, dar nu mai stiu unde ...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

diana, mersi..am luat trahisept, tot pe acolo. ma duc sa caut coacazu :)
aa..si cine si-a pus semn de carte la reteta aia cu dovlecel, vreau si eu sa ii fac maine la bursucu mic.

Mergi la inceput

Adriana parca Michelle a facut capitolul asta - cauta reteta ei. Rodyka mai stie retete dar nu e pe aici. Nici eu nu am salvat si trebuie sa caut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana uite aici retete biscuiti fara sare si zahar.Sunt de la Rody
reteta 1:

1 pachet unt, 5 linguri de apa, 1 lingura de otet (eu cred ca o sa pun suc de lamaie), coaja rasa de lamaie/portocala si faina cat cuprinde.
Se amesteca toate si se intinde o foaie care se taie in patrate sau forme si se coc la cuptorul bine incins, dar dupa ce le bagati dati pe potrivit. In reteta scria ca se coc 10 min...

reteta 2:

300 g faina, 200 g unt, 2 galbenusuri, coaja de lamaie si zahar vanilat(optional).
Intr-un castron, se freaca untul moale, se adauga pe rind, galbenusurile, amestecind dupa fiecare si, la urma, faina. Aluatul se amesteca cu mana, fara sa se framante, apoi se lasa la rece 30 minute, ca sa se intareasca grasimea; astfel, nu va fi nevoie de prea multa faina la prelucrare. Intinzi foaie, tai forme si coci la foc mijlociu, 20 minute (foarte putin rumenite).

Eu nu am facut niciodata. Ii cumpar biscuiti Hipp si sunt f multumita de ei. Si eu , si Raul.
Victo, nu am pus semn de carte la reteta cu dovlecei, desi si eu voiam sa o fac maine. Poate se indura Cristina si o mai scrie o data.
Noapte buna.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput