Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Rebeca, Alexandru Radu, Giulia

crissy - of ce ti-e si cu dr astia, nu stiu decat cum sa stoarca omul de bani

bamboletta - la synevo, da. E o asistenta mai in varsta tunsa cumva pana la barbie, bruneta, lucreaza la spit. de copii. Am asistat cand a luat sange de la alt bb cand eu mi-am recoltat de la infectia de la deget si nu a plans.. si ma gandeam ce bb cuminte, dar nici Bianca nu a plans cand i-a luat sange, si s-a miscat si f repede, a gasit rapid vena (la manuta, nu la deget).. nici nu a apucat sa isi dea seama ce se intampla ca deja terminase treaba.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Sarbatoritilor

Eladea multa sanatate cumnatei

Crissy doamne ce medici fara suflet...numai la bani se gandesc unii

Ilinca multa sanatate bunicei

Am vazut/o pe Bianca...ce frumos vorbeste ea si rade...si ce par frumos are

Noi am avut inca o noapte grea...deja e obisnuinta...in ritmul asta nu stiu cat mai rezist...dupa ce o intarc plec in vacanta singura...ma duc 1 sapt in italia la cumnat sa ma recreez

Aseara am filmat/o pe Antonia cum aplauda...uitati aici : http://www.youtube.com/watch?v=cks9_8sgqhE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

si noi suntem de multa vreme cu 2 mese de lp, masa de noapte de pe la 4 o consider masa de dimineata , eu tot sper sa-si revina la program de papa pe la 6... daca nu, e bine si asa, ca ea isi cere sticluta si in minutul urmator adoarme, pana pe la 10-11, deci se trezeste exact la ora de fructe...

crissy, speram ca pana la urma sa rezolvati cu totul, ce sa zic? chiar daca asta inseamna alti bani din buzunar. eu revin si-ti amintesc ca suntem alaturi de tine din toate punctele de vedere, daca ai nevoie de ajutorul nostru sarim imediat . sa ne ti la curent.

ilinca, sanatate multa bunicii tale. bumble, si lui Victor multa sanatate, poate ii va trece febra pana maine... eladea, deci Filip a scapat, pentru frumosul Eric sa se faca si el bine.

cristina, acuma e sotul cu tine, o sa-ti limiteze elanul de cumparaturi . Vladut e pe maini bune, deci puteti profita de o zi libera

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua si de la noi.Mai greu cu scrisul insa cu cititul sunt la zi
In primul rand vreau sa felicit sarbatoritii de astazi,frumoasa Rebeca si pe Alexandru ,LA MULTI ANI FERICITI

Urasc vremea asta urata ,imi facusem planuri sa iesim in parc dar stam acasa
BAMBO si Paul e pe post de alarma in casa,in jur de 6.30-7,cand e somnul cel mai dulce,el incepe sa cante "desteapta-te romane".Ce sa mai dormi?
Eu sufar de oboseala cronica

Vreau sa o felicit in mod special pe domnisoara ANTONIA,o admir foarte mult.Cred ca va fi primul bebe ce va merge singur in picioare.Si de la BOGDAN al Sorinei ma astept la fel,caci si el este precoce.

Legat de iesirea de maine,eu cred ca nu pot veni.Ai mei au plecat in statiune si momentan sta o prietena de familie acasa,insa trebuie sa ma duc eu.Abia astept,caci vreau sa ma bag la o cura de detoxifiere (si implicit de slabire),plus exercitii la aparatul mamei.Sper sa mai dau jos din kg,caci eu am multeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza

ma fetelor, eu parca nu imi mai intru in ritm. nu mai am timp sa fac nimic. ce bine a fost la munte, am stat toata ziua nu am ridicat un deget. acum nici sa va citesc nu am apucat.
catalina, ce a patit anastasia? am vazut poze ce bronzata este. si tu esti o albinoasa si o slabanoaga, ne mai si minti ca ai 36 de ani

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Multumim pt incurajari, iubitelor. Eu nu-s panicata, dar nici bine nu mi-e.. LA 13:30, la pediatru, vad incotro ma trimite, daca zice sa ne intepam.

Cu Bianca nu m-am vazut, ramasese sa ma sune..

Si soacra mea e in statiune.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Isa inca doarme, vremea e tot schimbatoare, eu m-am trezit cu soare, acum e iar innorat . si vroiam sa mergem in centru (noi, fetele) sa vedem spectacolul de flamenco...

de cateva zile Isa vrea in premergator, daca trecem pe langa el in casa, se agata de el cu bucurie. face pasii bine, ma tot minunez cum isi mentine echilibrul minute bune (sigur ca daca nu ar fi in premergator nu ar putea...). asa ca, pe langa ca-mi da peste picioare, e o intreaga aventura s-o ocolesc. si tot de cateva zile (vreo 10) bate palmele cu zgomot, si rade cum plescaie (adica inainte batea pumnutii, apoi o palma si un pumnut). alataieri i-am dat un morcov crud sa-l rontaie, era in culmea fericirii. iar ieri o felie de paine (a mancat-o cu tot cu coaja) si una de ardei rosu. asa frumos ii ramaneau urmele de dintisori . azi o sa-i dau si eu ceapa verde , adora sa aiba ceva in mana de rontait. adica eu i le dau in mana dar le considera jucarii prima data, le tot mangaie si le pigaleste cu degetelele, apoi ii spun "papa" si ii duc mana la gurita. clar ca prima degustare se lasa cu o strambatura, de la a doua deja e placere . Isa si morcovelul

Isa mai 2011

Isa si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

michelle, Si eu i-am dat portocala saptamana trecuta, i-am fiert-o 1 min (langa mar si banana) si a doua zi ne-am trezit cu o iritatie de toata frumusetea.

tina, tocmai am facut si eu gris cu lapte pt fete. Eu am pus 1/2 pahar cu gris si la inceput 3 pahare pline cu lapte, dar pe urma am mai adaugat inca 2. Si tot mai mergea unul cred (ca sa iasa mai moale). Deci ar merge 1/2 pahar gris cu 5-6 pahar pline de lapte. Nu am pus nicio aroma. Elisei i-am dat deja amestecat cu dulceata de piersici (facuta de mine), La Bea o sa-i dau cu fructe.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

iti multumesc mult mami!
vreau sa-i fac lui R, la masa de la ora 18

Mergi la inceput

am mai vazut poze si video cu delfinasii (crissy, Bea e o minune, dar cred ca tu stii deja mai bine!), mi-s asa de dragi toti

am trimis un mail pe contul delfinasilor, eu nu prea-s adepta "Re", dar finalul m-a impresionat de-a dreptul. pe mine, care-s mai sceptica de felul meu . chiar interesant

a iesit soarele si la noi, o sa ies cu Isa in fata casei la plimbare pe jos. Maria e plecata la o vecina (in pijama!!!) de ceva vreme, deci am intrat iar in rutina de zi cu zi...

Isa mai 2011

Isa si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Salutare si de la noi!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!

BUMBLEBEE, multa sanatate si bafta la dr. Mie mi-a facut temperatura 38.5 si la dintisori

CRISYY, i-am dat blocoli si pasat, amestecat cu alte legume ca asa intreg nu inghite f mult. Am inceput cu o bucatica mica, mica, mica ca sa nu simta, sa mi-l scuipe...mai ales ca noi aveam nevoie de Fe.

Azi R si-a facut mila de mami
de cele mai multe ori el adoarme la ora 22 si se trezeste la 9 (iar ziua mai doarme 2,5 ore la pranz +1/2 ora la 18.30) dar azi dimineata s-a trezit la 8 fix (aveam niste nervi ca m-am culcat tarziu aseara, pe la 1, ca am vb cu prietena mea din SUA) si cum nu m-am dat jos din pat, nici obloanele nu le-am tras, l-am pus pe R iar la nani, adica cum stim noi sa adormim, pe picioare leganat. A adormit la 9.15 si s-a trezit la 11, binenteles ca si eu am dormit si sunt fresh.

Acum iar doarme de la 13.40....ce bine e!!!

De cateva zile nu vrea sa mai manace fructele dimineata, am crezut ca s-a saturat de mar,para si mango. I-am luat pepene rosu si n-a vrut azi dimineata, adica la 12. Cand se trezeste ii dau direct ciorbaiar la amiza gris cu lapte.

I-am luat paste de copii (litere mici din Carrefour) si cum spuneti sa i le fac???

Pana acum faceam tagliatelle si i le taiam marut pe tocator cu branza si smantana
Ma gandeam sa le fac cu pui, si patrunjel trase in ulei de masline. ce ziceti?

CARMEN, ce mai faci? ce spui de reteta asta?

Mergi la inceput