Ce model de role sa cumpar pentru fetita de 12 ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Rolele din poza ta sunt role pentru patinaj artistic. Exista si in varianta in linie cu ghete Jackson si sine Snow-White, dar costa cam mult (1350 ron). Nu cred ca merita, ca nu face patinaj artistic pe role. Cumpara-i role normale in linie - eventual Roxa sau Roces- si tot setul de protectii. Daca vrei sa alunece mai tare ii iei roti cu Abec 7, mediu sunt Abec 5 si cel mai putin aluneca cele cu Abec 3. Dar neaparat sa poarte protectii, chiar si cand va invata bine si va fi sigura pe sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

noi n-am fost f atenti si le-am cumparat copiilor role in linie cu roti de silicon si abia dupa ce le-am cumparat si ne-am mai informat am stiut ce e ala ABEC 5...inca nu le-am dat drumul de mana la nici unul, insa au invatat si pe ABEC 5 sa se tina pe picioare, la inceput greut, li se desfaceau picioarele ca la Bambi pe gheata, erau ba pe spate ba pe burta, in cadere, trebuia sa ii tinem ca lumea; dar dupa ceva antrenament au invatat sa-si coordoneze miscarile si picioarele asa ca acu ii ducem lejer de o mana si ii redresam rar la coborat de pe borduri sau curbe. Varianta ar fi fost sa le cumparam si sa le schimbam rotile cu un abec 2-3, insa am tot amanat, pana la urma au ramas cu abec 5, sper ca pana la toamna sa pot sa-i las de mana liberi, cu protectii bineinteles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana05 spune:

www.artsport.ro/images/products/artsport.ro/Patile_cu_rotile_Albe.jpg" target="_blank">http://www.artsport.ro/images/products/artsport.ro/Patile_cu_rotile_Albe.jpg

am cautat pe net,si am gasit asa ceva la 200 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

si tu dai 200 ron pe alea??!!

mergi draga intr-un magazin sport si iei role serioase, adevarate, ca-i fata destul de mare, nu mai e bebelus....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miriama

si tu dai 200 ron pe alea??!!

mergi draga intr-un magazin sport si iei role serioase, adevarate, ca-i fata destul de mare, nu mai e bebelus....

Nu le cumpar online,am spus doar ca am gasit pe ceva site cu 200 ron,acum la hipermaket unde am inteles ca se gaseste asa ceva,nu stiu exact cat costa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Am aratat si eu fetei rolele din poze,nu-i plac si are 9ani jumate.

Ca si plimbatoare pe ambele stiluri de role iti spun ca sunt mai comode cele in linie .Mai sunt o varianta pe 4 roti care se aplica peste un pantof normal http://www.laubrsport.ro/role-skorpion-quadline.272.18.phtml ,astea ar fi mai comod de incaltat,dar parca sun ozn-uri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

desi estetice mi se par incomode rolele astea albe, ce au frana pe fata? as zice sa mergi in magazin si sa o pui pe cea mica sa se incalte si sa dea cateva ture cu tine de mana, sa vezi cum sta pe ele....la 12 ani sigur e cel putin la fel de inalta ca tine, asta daca nu ai cumva 1.80 m, nu stiu, nu mi se par potriviti decat pt o parada patinele astea, poate daca ar fi de gheata, iarna, ar merge

Georgiana, nu stiu cum e fetita ta, insa ai grija sa nu cumva sa spuna ce crede ea ca vrei sa auzi de la ea. Eu am doi copii si baietelul de aproape 7 ani e genul de copil care conform firii lui e orientat sa faca si sa spuna ceea ce crede el ca vor altii, asa ca incurajarea mea continua este sa il ajut sa decida intai in functie de cum ii place si lui. Un ex: mergem la magazin si-l intrebam, acu un an: "vrei trening sau blugi?" instant zice "trening", il las cateva clipe si il intreb iar "sigur nu vrei si niste blugi?" ...la care el "pai mi-ar placea de fapt niste blugi, dar ma gandeam ca tu vrei sa-mi iei doar trening"......zic "ok, ai nevoie si de un trening, dar daca ti-ar placea sa incerci si niste blugi si gasim potriviti, luam si blugi" ...S-a luminat la fata imediat. Acum glumim pe faza aia, si uneori o mai reiteram cand iar il ia bunul simt cumplit si nu zice din prima cu nesimtire "vreau aia sau ailalta"...cum face surioara lui. Ea in magazin negociaza direct cu vanzatoarea pe rochite, "asta nu, ca nu e roz, asta nu ca nu e cu volan, asta nu ca ma strange, da, asta da ca imi place". Nu zice "da" decat daca ii place ei, mie poate sa nu-mi placa, dar daca ei ii place si ii e comoda....asta e, i-o iau pe aia, ea o poarta.

Deci ai grija, poate si fetita ta incearca sa nu iasa din vorba ta, insa nu o pune in situatia de a fi diferita de adolescentii de varsta ei, pt ca se va simti marginalizata, ironizata. Mama mea avea si are o personalitate puternica si mereu ma imbraca doar cu vroia ea, chiar daca radeau uneori copiii de mine. Nu-i pasa, zicea ca sunt niste prosti daca rad de mine si sa nu-i bag in seama; asa o fi fost, or fi fost niste prosti, dar conta in primul rand ca eu ma simteam prost, fiindca radeau de hainele mele, nepotrivite varstei mele oarecum, demodate, triste, sobre. Ea se imbraca mereu tinereste si frumos, modern, iar mie imi lua niste haine terne, fara forma, niste pantofi ambigen, nu sandalute cu floricele, nu culori de fetita....sufeream pt asta mult. Si imi tundea parul lunar desi plangeam mereu sa mi-l mai lase ca vreau sa prind si eu o codita. Raspunsul a fost mereu NU pana la 18 ani, cand am scapat:P

mai bine-i iei niste heelys, pantofi sport cu rotita incorporata in calcaiul pantofului, sunt la moda si sunt diverse modele de pantofi sport

cat despre comoditate rolele in linie tin bine glezna, sunt captusite, moi, nici nu e nevoie sa fie desiretate la fiecare incaltare, cu niste iegarasi arata f bine pe copil. sunt si modele mai butucanoase dar si modele mai estetice, ai mei au combinatie de alb cu negru (fetita) si combinatie de negru cu portocaliu (baiatul), reglabile pe 3 numere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Rolele cu tampon pe fata sunt pentru patinajul artistic. Tamponul din fata se vrea echivalentul zimtilor de la patinele pe gheata si este necesar pentru impingere la anumiti pasi sau pentru bataie la anumite sarituri.
Rolele alea de 200 roni s-ar putea sa aiba roti de plastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

Eu ti-as recomanda asa ceva,la inceput ii poti lasa pe spate cele doua roti paralele apoi cand v-a invata si isi v-a tine echiibrul i le vei alinia
Fetita mea are la fel

http://www.mallmagazin.ro/mallmagazin-ro/eshop/7-1-Accesorii-sport/0/5/609-Set-role-Dunlop-Skate-And-Protection-Set

Mergi la inceput