Am achizitionat de curand un Marele Alexandru, l-am botezat "Jack".Doresc mai multe informatii despre cresterea lor ,comportamentul lor,hrana .
Jack are 2 luni si 3 saptamani si este luat de la crescator.Momentan are 1 saptamana in viata noastra si vrem sa stim cam ce atitudine sa avem cu el,spun asta pentru ca e ca raia ...vom incerca sa-l tinem cat mai liber in casa si nu vrem sa facem greseli in a-l dresa...momentan ii acceptam toate mofturile,ne sta in cap ,roade tot prin casa ,se suie in farfuriile noastre sa-i dam sa manance...daca-l inlaturam se supara si da cu ciocul mai tare,nu vreau sa raneasca cumva copii .
E foarte bland ,ne lasa sa-l mangaiem pe cioc,ii place muzica si trage niste cantari(mai mult croncaneli) de te da afara din casa
Abia astept sa scoata primul cuvant ... am inteles ca abia dupa 6 luni va incerca sa vorbeasca,iar intre 1an si 3ani i se va accentua gulerul de la gat.
Astept posesorii de Ara,Jako,Marele Alexandru sau Micul Alexandru ,Cacadu sa ne impartaseasca din viata puiului lor
O sa revin cu poze si filmari
Sa inteleg ca n-are nimeni pasaroi la cap ca mine
Ptiu,mi-e ca-l fac p'asta mic prea alintat si n-o sa ma mai inteleg cu el ,deja a inceput sa dea cu ciocu' daca-l supar
Cum sa-l fac sa nu mai roada prin casa ?de facutul nevoilor la un loc special nu se pune problema