Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

din cand in cand
am avut in primul trimestru vreo 2 sapt, era destul de nasol pentru ca nici nu puteam sa mananc de greturi

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Hello, fetele! Am revenit si eu, ca o oaie ratacita.
N-am reusit sa citesc din urma, ma apuc imediat.
Sper ca acum sunteti bine toate si voioase. am vazut si pozici pe picassa: frumoase toate. sa stapaniti sanatoase toate achizitiile!
Si eu am vazut azi-noapte documentarul in pantec, dar n-a avut acelasi efect, parca m-a mai linistit din crizele mele paranoice... Singura neliniste pe care mi-a creat-o a fost ideea ca in cazul unei nasteri premature la noi in tara...chiar nu stiu care-s sansele copilasilor. Dar cum o saptamana voi fi singurica acasa (sot plecat departe) cred ca instinctul de supravietuire nu m-a lasat sa o iau razna cu gandurile...
si eu am linia nigra (bine, maro in realitate), iar buricul meu este iesit in afara si maro inchis-spre cenusiu.
Va pup pe toate si va doresc din tot sufletul putere, sanatate si o saptamana frumoasa.

Cristina G.
26+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Roxybarbu, felicitari si sa ne dam mana! Tot 31 de sapt. am si eu azi!
Babyblue si restul fetelor: multumesc mult de urari!
Bebe meu se da in continuare cu capul de bazinul meu, parca nu stie altceva (mai ales noaptea), iar eu si tati incercam sa-i vorbim dulce si sa-l linistim. Aiurea, n-are treaba!
Trebuia sa merg azi la eco, dar s-a amanat pentru joi. De-abia astept!
si o zi frumoasa tuturor!

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Neata burtici

Am citit tot dar nu nominalizez ca nu prea am retinut nume

Babyblue, ce mult ma bucur ca esti acasa si ca esti mai bine. Trebuie sa ai mare,mare grija de tine si de bebe Iustin.

Eu stau de vineri dupamasa in pat si ma simt mult mai bine,contractiile sunt tot mai rare
Si eu am anemie si mi-a prescris doctorul fier (Tardyferon 80 mg)si Elevit cate 1 pe zi.

AAAAAAAAAA si inca ceva .....astazi am implinit 31 saptamani.

Puuuuuupppppppp dulce,dulce toate burticile

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 30+
DPN 04.07.2011

30 de sapt., se pare cu

Mergi la inceput

Tot eu sunt - am mai citit din mesaje:

Pentru mihahegarty, cred: tot ce nu e prelucrat prin foc si e de origine animala este interzis in sarcina, din cauza riscului de infectie (cu Salmonella si altele). Deci NU biftec tartar, oua moi/crude, scoici/fructe de mare nefierte suficient, lapte si branza din piata (nepasteurizate) si nici anumite tipuri de branza (Brie, Gorgonzola, Camemebert etc.), icre. Daca vrei maioneza, se poate face in casa, cu ou fiert (cam complicat si fara gust) sau se poate cumpara maioneza din comert (este pasteurizata).

Acum intreb si eu ceva: v-ati pregatit bagajul pentru maternitate? Eu nu il am complet, dar nu stiu ce sa fac - sa inghesui totul intr-o geanta de voiaj (pentru mine si pentru bebe) sau sa iau doua genti (una eu, una bebe)? E cazul sa iau un troller, o sa-mi car eu bagajelul prin spital?
Ce parere aveti?

30 de sapt., se pare cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Pe mine ma amuza f tare ideea de bagaj de spital. Suna asa, ca si cand pleci intr-o delegatie. Si in final, chiar pleci. Pleci una si te intorci doi :)

Eu am papat orice in sarcina, desi nu am imunitate la toxoplasmoza. Branza si smantana de la tarani din piata, insa aceeasi tarani de la care am luat mereu, maioneza facuta de mama in casa cu ou crud, peste afumat tot de mama in casa.... In fine, pana acum au fost toate bune!
_
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Savvy, eu am avut o geanta mare pe care am luat-o cu mine. Cica nu te lasa in toate maternitatile decat cu o geanta de dama, si mi-am luat special pentru asta una mare. Acolo mi-am pus cam ce as vi avut nevoie urgenta. Am mai avut o geanta de voiaj care a fost in custodia sotului, mi-a adus-o el la terapie

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

aha, geanta mea mare a mai plimbat doua gravide de atunci, se numeste geanta de nascut:)) Acum s-a intors la mine.

Miha, nu ma uit ca nu am timp. Dar la Eva nu scapam emisiunile cu nasteri, erau pe Reality TV

blog

Mergi la inceput

Adra, cat de mare e geanta? A mea e mai mult dreptunghiulara, o fi buna sau e prea mare? Stai sa o masor...

Are lungime 54 de cm, inaltime 35, latime 30.
Si ne luam totusi si gentuta/poseta cu noi, nu? (Ma gandesc ca in gentuta o sa tin banii...)
Intreb toate astea pentru ca n-am mai fost niciodata in spital si nu stiu cum e.
Kitul pentru celulele stem oricum cred ca il iau in plasa lui, nu-l mai pun in geanta mare.

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Savvy, eu am avut o geanta mare pe care am luat-o cu mine. Cica nu te lasa in toate maternitatile decat cu o geanta de dama, si mi-am luat special pentru asta una mare. Acolo mi-am pus cam ce as vi avut nevoie urgenta. Am mai avut o geanta de voiaj care a fost in custodia sotului, mi-a adus-o el la terapie

blog

31 de sapt., se pare cu

Mergi la inceput

pai geanta era de fapt pe post de gentuta. E 42cmx32cm, dar foarte incapatoare, are si fundul lat. Oricum atunci se purtau gentile mari. Eu am lasat la sot banii pentru doctor, anestezist si mana a doua, adica grosul banilor. Si el le-a dat. Anestezista a fost o japita, cred ca s-a temut ca nu o sa primeasca nimic, a venit sa vorbeasca cu mine inainte d eoperatie si m-a luat f de sus

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetele azi dimineata am fost la Fundeni la d-na Uscatescu.
Nu am scapat de heparina, cu toate ca am insistat pe faptul ca IR-urile sunt ok si bebelusha mai mare...
Am primit Fraxiparine 0,3 ml pentru 10 zile dupa care trecem pe 0,4.
D-na asistenta viorica zicea ca e o doza destul de mica avand in vedere ca eu am depasit 80 de kg
Mi-a facut prima injectie si l-a instruit pe sotul meu pt a se ocupa el de asta incepand de maine.
Va dati seama ce fata a facut el..., dar s-a conformat si a invatat cica.
Voi face injectiile in mana pt ca burtica a zis ca e prea mare si pielea e f intinsa.
Stie vreuna dintre voi (cele cu trombofilie ) care e diferenta dintre Fraxiparine si Clexane ?
Pup toate fetele !

Alina 28+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput