Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Offf...o jum de zi mi-a luat sa citesc cap anterior, avand in vedere ca sunt la serviciu.....duminica dupamasa
Krissy, Lulusor77 voi aveti dreptate...inca nu sunt 100% hotarata.
La mine a inceput AMR-ul pana pe 19 mai cand intru in concediu.....si 2 ani nu mai dau pe la serv....dar asta nu inseamna ca nu voi lucra acasa pt ca indemnizatia va fi extrem de mica.

Fetelor, la mine in saptamana a 10a cand am facut eco, doc mi-a zis ca in sapt a 8-9 a, 1 fat din cei 2 ....a incetat din evolutie....de atunci am incetat sa dicut despre acest subiect, asa a vrut D-zeu si nu mai pot face nimic sa-l aduc inapoi.
Fetita mea stie, si spune mereu ca bebelusul care este acum in burtica va fi de 2 ori mai puternic si sanatos decat orice baietel din lume.
Acum in legatura cu nasterea.........m-am ingrozit cand am citit pov voastre (cu gandul strict la durere)....eu va pov o alta varianta....cand am nascut-o pe Maria in 2003, aveam 90...si ceva de kg....era mai, foooooarte cald, nu dormisem de 2 zile, picioarele ca butucii si aveam 40 de sapt si 3 zile.........si nici un fel de simptom...doar ca eram ca o balena care nu-si gasea locul in nici un fel.

M-am trezit de dimineata si am plecat sigurica spre spital, prin parc, cu gentuta si tot ce-mi trebuia dupa mine, inclusiv banutii....dupa vreo ora am ajuns la spital.....am gasit doctorul, sa speriat saracul cand ma vazut si i-am zis ca eu nu ma mai intorc acasa pana nu nasc si plec cu bebelusa in brate.
Dupa 3 zile de analize si teste, am facut cezariana cu anestezie totala, nu am simtit nici cea mai mica durere...doar dupa op...mi-a fost mai greu sa-mi revin .....si dupa o sapt am plecat acasa.

Singurul regret e pt anestezia totala.....acum voi face epi.......mi-e tare frica de durere, la orice fel de intensitate.
Cam asta a fost la noi.

Acum am 25 de saptamani, 7 kg in plus si urmeaza sa mergem dupa data de 5 la control.
Astept concediu ca un copil mic o inghetata......urmeaza ziua fetitei mele Maria pe 29 apoi pe 4 iunie mergem la o nunta (unde voi avea si foarte mult de lucru), apoi sa ne apucam de renovat..... si incet incet sa terminam toate cumparaturile pt bebe.
Astept BabyExpo sa cumparam caruciorul........imi doresc un Berttoni Carrera cu 3 roti si acolo sper sa-l gasesc sub 1000 ron(voi pt ce optati?)

Pupici la bebelusi direct pe burticasi sanatate multa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria2mami
Astept BabyExpo sa cumparam caruciorul........imi doresc un Berttoni Carrera cu 3 roti si acolo sper sa-l gasesc sub 1000 ron(voi pt ce optati?)

Pupici la bebelusi direct pe burticasi sanatate multa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Imi pare rau pt bebe, important este ca celalalt este bine si in curand surioara o sa se joace cu el.
noi am cumparat un peg perego tot de la targ.
unde in titan stai ?

24 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Parintii mei stau in Titan, pe langa cinematograful Gloria, noi stam pe la 1 Mai.....iar pe Maria am nascut-o la spitalul de la Diham, Sf. I(mparati Constantin si Elena......aici voi naste si acum.
Ai dreptate si este un fratior asteptat de vreo 5 ani.

Ce model si cat a costat?

Mergi la inceput

Citat:

Parintii mei stau in Titan, pe langa cinematograful Gloria, noi stam pe la 1 Mai.....iar pe Maria am nascut-o la spitalul de la Diham, Sf. I(mparati Constantin si Elena......aici voi naste si acum.
Ai dreptate si este un fratior asteptat de vreo 5 ani.

Ce model si cat a costat?

...cu cine nasti acolo ?
este un carucior 3 in 1 ...si a costat in jur de 2300 ron.

24 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Pe Maria am nascut-o cu seful sectiei de ob-gi Dr. Neacsu iar acum cu Dr. Brasoveanu Gianina...oare sa fim colege de salon?

Si caruciorul pe care mi-l doresc e 3 in 1 si pe net e vreo 1500 ron

25+ cu Mihnea Nicholas

Mergi la inceput

Citat:

Pe Maria am nascut-o cu seful sectiei de ob-gi Dr. Neacsu iar acum cu Dr. Brasoveanu Gianina...oare sa fim colege de salon?

Si caruciorul pe care mi-l doresc e 3 in 1 si pe net e vreo 1500 ron

25+ cu Mihnea Nicholas

eu nu nasc cu ea ,nasc cu sefa sectiei materno-fetale ..Dragu Roxana
se poate sa fim si colege ,cine stie.
Alexia naste cu Brasoveanu

24 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Mi-e rauuu... o cunosc si pe Doc Dragu...a nascut o prietena cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Maria2mami am citit ce ai zis ca abia astepti concediul. Si eu crede ma. Sincer chiar daca nu ma calific pentru concediu platit, crede ma ca abia astept. Vreau sa te intreb un lucru: ai zis ca ai sa lucrezi de acasa caci indemnizatia e mica. Ce ai de gand sa lucrezi?
Da mi si mie o idee. Eu vreau sa stau acasa din iulie cand nasc pana in 9 martie anul viitor.
Eu voi fi pe beneficii, care in tara asta oricine ia banii astia. Am o prietena care nu a muncit niciodata in UK si care a nascut in Februarie 2011 si ia tot beneficii. Dar cu banii de pe beneficii ABIA imi asigur rata la banca (nu mai vorbesc de alte cheltuieli ca telefon, rata la mobila, etc) care ma costa inca o treime din rata la banca pentru casa. Aici in anglia, toata lumea are mortgage si de aia am zis sa mi iau si eu casa si iaca asa am rate pe 27 ani (erau 28, dar unul a trecut).
Deci daca mi ai da o idee cu ce as putea munci de acasa, as putea sta acasa un an (aici daca stai mai mult de un an iti pierzi serviciul, deci trebuie sa ma intorc dupa un an musai). Dar sincer tare mi ar placea sa stau 1 an (daca as face un ban) decat 7 luni.
Mi as dori mult de tot sa stau, dar daca nu gasesc ceva de munca de acasa, o sa trebuiasca sa ma intorc din martie.

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 28+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Citat:

Mi-e rauuu... o cunosc si pe Doc Dragu...a nascut o prietena cu ea.

eeee....lumea e mica

24 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Mihahegarty eu lucrez (sunt designer florist) de foarte mult timp...pe langa serv si acasa, insemnand ca fac tot ce se poate si mi se comanda din flori, din acesorii si foarte multe chestii personalizate...pentu nunti, botezuri, receptii...depinde de evenimente.
Dar sunt perioade si perioade, nu intotdeauna imi merge foarte bine...acum vom vedea.
Referitor la tine....nu stiu la ce te pricepi....ce stii sa faci, eu in afara de ce am scris mai sus am facut diverse sa mai castig un ban in plus, croitorie, redactare....multe...multe

Mergi la inceput