Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
corry_28 spune:
Crisspy, ce frumos!!!Sa-ti traiasca baietelul
Fetelor, pentru mine a fost o incantare ziua de azi.
Mi-a facut o placere deosebita sa va citesc povestile

24+cu
si 
Ireth spune:
of crisspy, sa-ti traiasca Razvanelul, tare frumoasa povestea!
mie imi place de voi, asa povesti misto
zau daca nasterea e dificila in conditiile astea ![]()
26+ 
Krissy spune:
Buna gasit doamnelor!
Andreea, esti mare figura - super relatarea nasterii, esti foarte talentata intr-adevar si transmiti asa un tonus, o efervescenta si o "joie de vivre" contagioase!
| Citat: |
| citat din mesajul lui wndyctygirl Krissy mai draga, normal ca esti sincera...ti-am zis ca se simte din ton :) Ia zi, si scuza-mi indiscretia te rog, ce problemutza ai avut la nashtere? |
Si apropo de dupa, cum zic si fetele, pregatiti-va mental ca atunci e de fapt e greul. Si eu aveam o imagine idilica si foarte nerealista despre primele luni - o sa am pe bebe meu, drag si sanatos in brate, bla-bla-bla
. Da, e foarte frumos si nu e fericire mai mare, dar n-am constientizat ca alaptat din 2 in 2 ore inseamna ca nu dormi mai deloc cu lunile, timp in care esti stresata ca esti stangace si nestiutoare cu bebelusul, in care ba vine lapte de iti explodeaza sanii, ba nu vine si te stresezi, te dor toate cele, sanii au rani, copilul plange intruna, lohiile curg cu saptamanile de esti ca la ciclu continuu cel putin o luna... Nu vreau sa va speriu, ca toate sunt normale si toate femeile trec prin perioada asta de adaptare si revenire la normal, dar mie nu mi-a spus nimeni clar ce va sa vina
... Noroc ca astea se uita, rezultatul e cel mai important: un copil sanatos si unic, care iti da fara indoiala un nou sens al vietii si redefineste dragostea si menirea ta pe lume!Ilida, stai linistita cu cumparaturile de spital, ca la noi nu se aplica "geanta", cum ti-a zis si Andreea. Tre' sa te prezinti numa' cu burta din dotare, restul iti da spitalul de calitate si de la A la Z, pt mom & baby. Doar slapi sa ai pentru mers la baie si hainutele de scos copchilu din spital, daca ti sa fie la patru ace
Crisspy, Anamaria, Irina, foarte frumoase si povestile voastre, care subliniaza inca o data unicitatea experientei si intensitatea trairilor!
Scuze de mesajul kilometric
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
24+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
maria2mami spune:
...deabia m-am trezit...sunt buimaca
Corry.....la mine toaleta insemna
...o apa de ploaie rece ca gheata si o flescaiala max 10 sec dupa ce ma chinuiam 5 min sa ma urc pe masa aia groaznica....si apoi 5 min sa ma dau si jos
Sa nu uit....fetelor sa va luati pt inainte de op...1-2 bic-uri (ap de ras) ca eu am avut si cu ala o trauma....nu am stiut si m-au facut jos si pe burtica, desi eram facuta de acasa .......cu un aparat antic cu lama, ruginit...de m-am certat cu alea de ma stiut tot spitalul.
Adevarul..... ca la cate cumparasem....puteam sa cumpar un sac de bic-uri....numai sa fie totul bine.
Anaemi
....frumoasa poveste
Rammy eu sunt cam
...nu am reusit sa te vad nasa si nici hainutele .....nu stiu frate unde sa intru......
, am vazut celelalte poze cu tortul dar nu cu voi...poate ma luminati
Burtocika
...oare de ce povestea ta, in special cu sala de nasteri .....este identica, am avut multe nopti cosmaruri cu masa aia de op...in forma de cruce si foarte ingusta...groaznic....si aceleasi chinuri si dureri dupa op
Am cumparat si noi ieri
palariuta si pantalonasi
http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?albumId=446065753&ownerId=68974299&photoId=5547296103
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
Krissy spune:
Nu, Corry, tocmai aia povesteam anterior, ca se merge asa de mult pe natural, de medicul nu considera ca "problemutza" e un motiv de cezariana, ca nu e musai sa se intample din nou, daca s-o fi sudat mai normal, dupa cum parea la ultima radiografie... Drept sa-ti spun pe cat ma tem ca se repeta iar episodul cu pricina, pe atat de mult imi doresc eu insami sa nasc din nou natural, cu epidurala bine-inteles. I'll take my chance
.
Ca o paranteza, din cauza de coccis am stat 4 zile in spital, pana m-au mai "reparat"
si mi-au facut tot felul de investigatii ca sa fie siguri ca e fractura si nu altceva, asa ca factura nasterii Sophiei a fost 25.000 $!!! E drept ca a platit asigurarea, partea noastra a fost vreo 100$, dar va zic ca sa aveti idee ca o fi sistemul medical exemplar si super-civilizat, dar asta implica si un cost real exorbitant, reflectat in taxe, impozite si asigurari la care cotizam eroic...
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
24+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
anaemi spune:
Crisspy f frumoasa si povestea ta ! ...
Asa de mult imi place sa citesc povesti de nasteri ![]()
Krissy, cand am citit ce ai patit....offf,nici nu vreu sa ma gandesc ce dureri ai putut avea ! 
Cory, eu cred ca tot natural ar vrea sa nasca, ca parca spunea pe acolo ca-i este frica de repetarea fracturii acum.
Scuze Krissy daca ma insel.
Pai mai fetelor, la cum povestiti voi de cezariana, parca as face si eu...de curiozitate
...Glumeeeesscc ! Ptiu,ptiu,Doamne fereste, sa n-am gura spurcata! ![]()
A ! Krissy, pai fundul de maimuta era frumos, pe langa cum imi simteam eu "obectul" ![]()
Mai rau la Anastasia, pt ca dupa ce am nascut...mi s-a umflat epiziotomia aia...
Noroc cu sticla cu gheata
, "mana cereasca"
....si nu mai zic ce s-a mai intamplat cu "organele" mele de la col pana la iesire, ca altfel nu mai naste nimeni natural. ![]()
Fetele cu cezariana, voua cum vi s-a retras burta dupa operatie? Va intreb pt ca me gandesc ca s-o retrage mai greu dupa operatie, decat fara.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
30+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Krissy Ca o paranteza, din cauza de coccis am stat 4 zile in spital, pana m-au mai "reparat" Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 24+ cu ![]() Poze "The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present" |

Mi s-a facut rau!
30+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
Pai si daca n-ai asigurare, sau ai una care acopera mai putin ce faci ????????? Te lasa sa-i dai in rate ? ![]()
30+ 
sdcristian spune:
eu dupa cezariana am avut lohii cam 10 saptamani, primele 7 zile mergeam tinandu-ma de pereti cu o mna si de burta cu cealalta, a doua saptamana ma tineam deja doar de burta, dupa o luna am mers si eu ca oamenii, pe la botez eram deja bine
tampoane am incercat sa folosesc dar au fost rele si m-am iritat asa ca si acasa tot tronsoane am folosit
toaleta mi-a facut-o de 2 ori in pat, apoi m-am spalat singura, eu nu m-am urcat deloc in 7 zile pe masa aia (probabil iarasi as fi inceput sa plang si sa urlu sa ma impuste)
singurul lucru bun e ca am ramas fara burta in prima zi
dar per total, a fost cel mai oribil lucru din viata mea
mama de Carol (29.12.2008) si
29+ cu
Patrick
blog