Buna ziua,
Sunt in concediu de crestere copil, intre timp firma angajatoare a intrat in insolventa fiind preluata de o firma care se ocupa cu asa ceva.
Am nevoie de cartea de munca, actele aditionale, adeverinta etc. Lichidatorul refuza sa-mi dea cartea de munca si actele aditionale pe motiv ca nu are personal suficient cat sa puna pe cineva special sa caute pt mine, asadar daca vreau o adeverinta sa-i duc extras de cont unde imi era virat salariu si in baza acelui extras imi face adeverinta, dar mai mult nu poate face.
Va rog spuneti-mi ce pot face?
Multumesc
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba,
7+
Faci adresa scrisa catre lichidatorul desemnat cu nr de inregistrare in 2 exemplare in care soliciti tot ceea ce ai nevoie. Dupa maxim 30 de zile daca nu ai rezolvata situatia te adresezi ITM de care apartii serviciul juridic unde faci o adresa prin care reclami nerezolvarea primei solicitari si depui copie xerox dupa prima adresa.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Citat: |
citat din mesajul lui marius Faci adresa scrisa catre lichidatorul desemnat cu nr de inregistrare in 2 exemplare in care soliciti tot ceea ce ai nevoie. Dupa maxim 30 de zile daca nu ai rezolvata situatia te adresezi ITM de care apartii serviciul juridic unde faci o adresa prin care reclami nerezolvarea primei solicitari si depui copie xerox dupa prima adresa. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |