Sunt disperata!!!
Buna fetelor, joi am terminat cu tratamentul antibiotic pt enterocolita...nu imi dau seama daca e complet vindecat...ieri a avut 4 scaune..normale..ca ale unui bb de 11 luni..numai ca 4 mi se par cam multe...in fine..ii curge nasucul destul de tare asa ca i-am dat panadol..si ma gandesc ca si Panadolul i-a provocat aceste scaune mai dese...Totusi ieri am incetat sa ii mai dau Panadol..s-au oprit si scaunele, tinem in continuare regim alimentar, dar plange ff tare si nu stiu de ce...oare sa-l doara burta sau dintii? Dinti avem 6, 4 sus si 2 jos...jos nu pare ca i-ar mai iesi acum, nu e inflamata gingia deloc, in schimb sus in dreptul caninilor e gingia albita cam de 2 saptamani..Dar cred ca-i imposibil sa ii iasa caninii ..are abia 11 luni...Doamne, nu stiu ce il doare ca are momente cand tipa ff tare oricum l-as tine sau i-as da..si noaptea are cate o repriza de-asta care dureaza cam 1 ora sau o ora jumatate...
Cum mi-as putea da seama ce il doare?
Ii dau mereu cu dentinox la dinti dar tot plange...e posibil sa il doara burtik?
Raspunsuri
Sabina spune:
ti-am scris si la subiectul celalat, ai facut consult chirugical copilului?
NU e normal sa il doara noaptea. pe nepotica mea asa a durut-o si avea peritoninta!! Cu enetoricolita ca prim semn. ERA SA MOARA.
FUGI la spital!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Ramona2006 spune:
Repet si eu: la enterocolita nu am auzit sa se dea antibiotic...in fine...i-ai dat probiotics? Se poate ca antibioticul sa dea dureri de burta, mai ales pe fondul enterocolitei existente.
A mea fetita a avut o infectie f nasoala in git si a trebuit sa-i dau antibiotic si inevitabil dupa ce lua antibioticul la citeva vreme se plingea ca o doare burta.
In plus, cum spunea Sabina, trebuie vazut daca nu e apendicita...
Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/
Sabina spune:
e f f f posibil sa nu fie, dar la dureri asa de violente ca plange cate o ora jumate nu stai degeaba si te plangi pe forumuri.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Oana, tocami pt ca tu NU ai cum sa-ti dai seama, faci asa:
iei copilul, te duci l aspital si ceri consult chirugucal ca sa elimini ependicita, hernie sau mai stiu eu ce.
Nu e treaba sa stii ce il doare cand asa de mic, e treaba MEDICULUI.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
louisea spune:
Si eu zic sa te duci la doctor. Nu e normal sa planga asa tare si multe ore. Saracutul. El nu se poate exprima sa zica ce il doare, si cu zice Sabina doctorul trebuie sa afle
Si eu nu l-as mai da atata cu gelul ala. Chiar asa ok nu-s nici gelurile astea. Da-i sa roada la un castravete luat direct din frigider (NU congelator)