Strugurasi de Sept-Oct 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

5000?????????? La noi la particular 900-1200 euro -NATURAL si 1200-1500 euro - CEZARIANA

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

daca lucrurile vor fi bine, imi doresc sa nasc la particular natural si asta am estimat ca ma va costa 2300 lei + 700 lei epidurala daca va fi cazul. asta este insa planul de acasa... ce o-i gasi in targ cu stiu. :)

Lori 23+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

daca lucrurile vor fi bine, imi doresc sa nasc la particular natural si asta am estimat ca ma va costa 2300 lei + 700 lei epidurala daca va fi cazul. asta este insa planul de acasa... ce o-i gasi in targ cu stiu. :)

Lori 23+ fericita cu Mara

Lore , pai cam asa e la arcadia. putin probabil sa se mai schimbe preturile pana atunci .

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Apropos de nastere ...v-ati apucat de strans bani ?! Atunci o sa avem atat de multe cheltuieli incat ma gandesc ca ar fi bine sa o luam din timp cu economiile.

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Seidana si mie tot asa imi zic ca nu m-am ingrasat deloc sau putin la fata m-am rotunjit.Si cand le zic ca am pus 8 KG(saptamana trecuta asa aveam)imi spun... dar unde le-ai pus? ca nu se vad deloc.

In legatura cu nasterea...noi nu avem particular si asta cade pentru ca nu ma duc la sute de Km sa nasc.Si la spital la doctor 1000 lei,mana a doua 100 lei(rezidente) anestezist 200 lei, neumatolog cred ca 200 lei si pe la asistente cate 10 lei si mai trebuie sa-mi fac vaccinul ca am RH negativ care costa 700-800 lei si cred ca se mai aduna.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

oanaiasi eu cu sotul mai avem niste datorii nu am cum sa strang acum.In iunie vreau sa-mi fac cumparaturile pentru bebe (ce este necesar pentru spital si acasica)In iulie da, sa speram ca-i vom strange.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Apropos de nastere ...v-ati apucat de strans bani ?! Atunci o sa avem atat de multe cheltuieli incat ma gandesc ca ar fi bine sa o luam din timp cu economiile.

Oana 19+

inca nu.. noroc cu cardurile de credit.... pana la nastere mai am vreo 4000 lei bagat in renovarea ap....

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

oanaiasi eu cu sotul mai avem niste datorii nu am cum sa strang acum.In iunie vreau sa-mi fac cumparaturile pentru bebe (ce este necesar pentru spital si acasica)In iulie da, sa speram ca-i vom strange.

la asta ma gandesc si eu. noi mai avem de investit in casa care nu e inca gata si trebuie terminata pana vine bebelusa. Poate din vara ..iulie...ne mobilizam si noi un pic.

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Seidana si mie tot asa imi zic ca nu m-am ingrasat deloc sau putin la fata m-am rotunjit.Si cand le zic ca am pus 8 KG(saptamana trecuta asa aveam)imi spun... dar unde le-ai pus? ca nu se vad deloc.

In legatura cu nasterea...noi nu avem particular si asta cade pentru ca nu ma duc la sute de Km sa nasc.Si la spital la doctor 1000 lei,mana a doua 100 lei(rezidente) anestezist 200 lei, neumatolog cred ca 200 lei si pe la asistente cate 10 lei si mai trebuie sa-mi fac vaccinul ca am RH negativ care costa 700-800 lei si cred ca se mai aduna.

si sapt asta cate kg aveai? .. hai ca eu am ajuns sambata la 64.7 adik 8.7 (400 g castigate intr-o sapt)... sper ca nu imi pierd concurenta..

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Iar noi nici nu l-am cumparat Si eu ma gandesc ca macar sa avem timp sa-l cumparam(nici nu ne grabim) si macar dormitorul sa avem timp sa-l renovam pana nu vine bebelusa.

Mergi la inceput