Aspirante optimiste >20 ani (679)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Miha sa stii ca nici aici nu stau sa-ti explice si nici nu se prea pricep la interpretat eco,
la mine cand am fost la eco la 20 de sapt am stat vreo 5 min in cabinet si a zis dr ca e bine,sanatoasa,dar nu a vazut ca nu are nici un rinichi
acum de data asta cand o sa merg la eco,pana nu-mi arata toate cele,nu ies din cabinet
Oricum,ma bucur ca e bine bebelusha ta,sa stea cuminte la caldurica la mami ei pana la 9 luni,abia astept sa ne-o prezinti

Noapte buna

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Absolut incredibil ce zici tu acolo Paula!! Dumnezeule!! Fara nici un rinichi? Dar cum se poate asa ceva? Cum de a trait pana la 27 saptamani si apoi nu a mai rezistat?
Povesteste mai multe!! Daca zici ca doctorii astia nu vad, cine stie!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 28+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Acum am ajuns si eu de prin oras
Miha H. ce burtica frumoasaaaa ca sa se ia si la mine.
Mihafalt iti sta bine cu bebel in brate.
Lore, poate nici nu vin uratii.

Noapte buna

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

miha, ce ma bucur ca esti asa activa
ce frumos iti sta cu burtica
cum e bebita, am inteles ca foarte miscatoare
ce hainute dragute
daca nasti usor sigur o sa te mai gandesti si la bebe2, poate un baietel sa aveti pereche

eu sunt ziua 31 si nici urma de spoting, deocamdata
dar sper sa nu mai apara

eu acum am fost la prietenii nostri cu bebe si asa dulce e
ma pupa, ma imbratiseaza, ma place foarte mult
e un dulce

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Lorena multumesc!!
Bebelina e foarte activa, o simt foarte puternica si sincer se vede burta miscandu se asa ca in valuri. Se foieste intr una!! Sotul zice ca parca e un extraterestru cum se misca!!

In 14 saptamani din ianuarie si pana acum, si a schimbat vreo patru pozitii. O data au prins o astia la echograf transversal cu capul in partea dreapta, al doilea scan, era tot transversal, dar cu capul in partea stanga. Pe 14 aprilie la al treilea scan, se mutase inapoi tot transversal, dar cu capul in partea dreapta. Pe 27 aprilie, moasa mi a zis ca capul ei e acum in jos, pe vezica mea!! Va dati seama ce copil!!

Nu cred ca va mai exista bebe 2 iti zic eu garantat!! Din prea multe motive! Sa ma ajute Dumnezeu sa l cresc si pe asta!

Sa speram ca e bebe la tine, daca spotting nu e!!!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Acum am ajuns si eu de prin oras
Miha H. ce burtica frumoasaaaa ca sa se ia si la mine.
Mihafalt iti sta bine cu bebel in brate.
Lore, poate nici nu vin uratii.

Noapte buna

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Gaby asa sa fie!!! Sa se prinda si la tine repede repede!!
Pupici

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Absolut incredibil ce zici tu acolo Paula!! Dumnezeule!! Fara nici un rinichi? Dar cum se poate asa ceva? Cum de a trait pana la 27 saptamani si apoi nu a mai rezistat?
Povesteste mai multe!! Daca zici ca doctorii astia nu vad, cine stie!!

Miha aici cam rar gasesti un dr competent,sunt multi care nici nu ar avea voie sa citeasca eco pt ca nu se pricep,dar cine sa-i controleze
Am stat putin in cabinet,pitica era tare agitata,se misca intr-una,abia a putut sa vada sexuliciul,bine ca la aia s-a uitat,aia era important,daca e fata sau baia,nu daca are organe vitale
Sa stii ca sunt copii cu afectiunea asta care traiesc si pana la 39 de sapt,asta daca mamica are mai multa apa,sunt care traiesc si dupa nastere,dar max 2 zile
Bebelushii dupa 6 luni incep sa bea apa si dupa fac pishu,dar a noastra daca nu avea rinichi,nu a mai avut cum sa produca urina,a ramas cu f.putin lichid amniotic si asta a dus la plamani nedezvoltati si nu a mai rezistat

De data asta sper sa mearga totul bine si sa venim cu bebelushul sanatos acasa

_

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza
Haideti la cafelutza

O zii faina tuturor

_

Dr.Seuss

Trying To Conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata!
Paula mersi de cafea
Ce fac fetele?Obosite dupa 1 Mai?
Ceva teste pozitive cine aduce?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Neata
Eusunt rupta de oboseala, nu incep bine saptamana
Un inceput de saptamana minunat si plinde liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Neata dragele mele,
Eu am fost cam trista in week-end, au venit rusii vineri seara. Asta este, incercam in continuare, nu ne lasam.
Pe langa asta, m-a dus sotul la pescuit de cu noaptea in cap, la 3.30 m-a trezit ca sa fim pe balta la rasarit, sa avem loc bun, sa nu ne-o ia inainte altii. Sa va mai zic ca am fost singuri pana pe la 10???????
Mi-a cumparat si o mulineta ca sa pescuiesc dar cum am atipit exact cand am ajuns la balta, cand m-am trezit ramasese un singur bat amarat de trestie cu care am stat in apa mai toata ziua.
Cam asta a fost la noi. Dupa ce trec zilele astea cumpara vinuc si lubrifiant d-ala care energizeaza mormolocii si ne punem pe treaba.
Voi ce ati mai facut?
Lore, nu mai asculta melodii triste, trebuie sa fim optimiste. E mai greu pentru noi dar si ce bucurie mare ne asteapta..... E?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Maztaila imi pare rau pentru urati Luna asta sper ca va fi bine pentru voi

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput