Aspirante optimiste >20 ani (679)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

cami
ai si tu

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Miha, pai stare de oboseala, nervi, somn plus dureri de spate, exact astea le-am avut si eu inainte de a-mi iesi testul pozitiv. Dureri de burta in partea dreapta jos au inceput dupa ce am aflat ca e bebe..inainte ma durea spatele...asa ca, pana nu vezi rosu, cum zicea si gabi - si asta e valabil si pentru tine lorena - nimic nu e pierdut.

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

diana pup
ce sa zic, nu prea mai sper deloc
eu inafara de dureri ca la ciclu si intepaturi in ovare nu am nimic
sanii sunt moi si foarte putin durerosi, cred ca nici pe sfert nu ma doar fata de alte luni
deja am vb cu dr si mi-a zis sa mai incerc doua luni si daca nu se intamla nimic facem spermograma si apoi hsg
e putin ciudat ca am mai fost insarcinata si pe atunci foarte usor am ramas
acum sunt in dubii daca luna trecuta nu a fost decat o inchipuire de a mea, numai la asta ma gandesc
sigur am vazut eu linii pe pereti

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Buna fetelor...da' mult ati mai vb. Mai bine iesim azi la o plimbare si nu ne mai gandim la bebe, macar azi , hai sa incercam sa ne detasam , a venit primavara, e asa de frumos afara...nu credeam ca mai scapam de iarna rea si friguroasa ce a fost, a inflorit liliacul si magnolia pe strada noastra...este bine, natura isi urmeaza cursul ca in fiecare an, si la noi o sa fie la fel , natura isi va urma cursul si vom ramane insarcinate odata si odata ca asta e rolul femeii pe pamant.

Mergi la inceput

Sa va spun si eu ce am mai facut. Azi sunt in a-5-a zi de Puregon, si ziua 8 dupa cm. In ziua 3 de puregon am facut o eco si aveam un folicul mai mare decat era normal si anume de 18mm, preovulator a zis dr. Luni fac ultima doza de medicament si o sa vad marti la eco care e treaba. Dr a zis ca este posibil ca foliculul sa fi inceput sa creasca inainte de stimulare de aia ar fi asa de mare. Sunt curioasa ce o sa se intample, sper sa am noroc ca am depus un mare efort financiar si psihic totodata. Va
Vreau sa fiu mami de mic si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lorena ai PM

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna ziua fetelor!

Iaca am picat si eu prin birou
Ieri si azi am fost de serviciu si am dormit aici - ca asa prevede schema

am prins si cutremurul....la etajul 11
m-am zgaltait putin la ora 5.24 AM
am zis ca mor....de frica...

voi ce mai ziceti?
pe mine ma scuzati ca am absentat insa...ce sa fac...munca...

Lore, sa inteleg caazi ai veni cu un test cu optimism pozitiv ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

neata fetele
tot citesc din urma si nu era sa va mai ajung
fetelor am si eu o mare intrebare, chiar daca am facut tratament pentru candida cu ovule si unguent prescrise de medic nu mai scap de ia, ma duc luni sa-mi refac secretia, cultura col,sa-mi dea alt tratament
am niste mancarimi acolo scuzati detaliile nu stiu ce sa iau sau sa fac pana merg luni la dr.?
si cel mai mult ma enerveaza ca nu pot face nici luna asta histero
va doresc o zi minunata

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Camcris..si eu am avut si inca mai am asa putin mancarimi -ceea ce nu-o ok oricum
dar am si niste secretii dar asa: bucatzele, adica nu cremos ci ca si cum ar curge bucatele de ceva'uri...
habart n-am cum sa explic

nu e branzos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui camcris

neata fetele
tot citesc din urma si nu era sa va mai ajung
fetelor am si eu o mare intrebare, chiar daca am facut tratament pentru candida cu ovule si unguent prescrise de medic nu mai scap de ia, ma duc luni sa-mi refac secretia, cultura col,sa-mi dea alt tratament
am niste mancarimi acolo scuzati detaliile nu stiu ce sa iau sau sa fac pana merg luni la dr.?
si cel mai mult ma enerveaza ca nu pot face nici luna asta histero
va doresc o zi minunata

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Camcris..si eu am avut si inca mai am asa putin mancarimi -ceea ce nu-o ok oricum
dar am si niste secretii dar asa: bucatzele, adica nu cremos ci ca si cum ar curge bucatele de ceva'uri...
habart n-am cum sa explic

nu e branzos

Am avut si eu o mancarime acum cateva zile si am folosit bicarbonat de sodiu (dizolvat in apa ) si septovag, tot un praf care se dizolva in apa . Toate cu irigatorul, intern, seara inainte de culcare.Acum vad ca nu mai am nimic.

Mergi la inceput

da, e f ciudat...
ca nu ma mananca tot timpul ci mai mult seara si nu foarte rau

asta nu ar trebui sa se agraveze?
sau exista si forme mai usoare?...oare....

ia sa fac si eu cu bicarbonat....

Mergi la inceput