este normal?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Alex,nu a facut febra deloc,nu ieseau muci deloc.Avea doar acel harait si abia dupa primele 2 ture de aerosoli cu adrenalina,si o injectie,si-au dat drumul.......Doamneeeeee,ce mai scoteau alea de la spiutal,si din nasuc si din gat .Eu nu stiam ca nu poti sa ii faci aerosoli fiina atat de micuta.Si numai cu ser si tot e ceva,ca particulele acelea fine ajung in locuri mai ascunse decat serul bagat cu siringa in nasuc,care doar spala si asa innmoaie.Sper sa veniti numai cu vesti bune

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

off iar i-a iesit o pneumonie interstitiala la baietel..nu inteleg mi se pare ciudat ca de fiecare data ii iese ..nu stiu se poate sa se fi miscat si sa apara acolo ceva sau sa nu citeasca alea bine?iar antibiotic...cred ca de acum voi apela la un ecograf banuiesc ca se vede si acolo daca are ceva nu?
fetita nu are nimic multumesc lui D-zeu,mi-a zis sa-i pun ser f sau apa de mare si sa o aspir atat..in rest e f agitata ,i-am facut vaccinul de 2 luni si dr mi-a spus ca vreo saptamana va fi asa din cauza vaccinului..si e puitn tare locul acela unde i a facut cred ca are un nodul..oare o doare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna oana, stiu ca se pune o feliuta de cartof sau ceva rece pe locul unde s-a facut vaccinul.E dueros locul, si uneori poate fi mai fierbinte, acolo are loc o reactie si o lupta ca sa zic asa.De regula trece repede, ii poti da si ce ii dai contra febrei pentru ca are si rol de linistire.Sanatate multa va doresc si sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

i a dat injectabil,gentamicina cu amplicilina..dar nu putea sa-i dea un antibiotic pe gura mai puternic?as vrea sa-i mai fac un ecograf ceva sa vad poate sa gresit totusi...stie cineva unde se poate face in Botosani la copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

nu stiu de ce nu i-a dat ceva gen siropel cu gust bun, dar ce stiu sigur e ca tratamentul injectabil este cel mai eficient, mai ales daca copilul este mic si nu esti sigur ca a luat doza completa de antibiotic ...adica daca regurgiteaza da afara si medicamentul si nu mai poti sa-i dai in loc ca nu stii exact cat a dat afara si nu e de joaca cu supradozajul.De aceea cel injectabil este sigur ca in corp ajunge cantitatea dorita.Ca numai in Romania se mai da ca regula din prima tratament injectabil chiar si cand nu e cazul m-am convins pe pielea mea.Ai mei copii in 10 ani cat are cel mare , respectiv 4 cel mic nu stiu ce-i aia injectie decat la vaccin sau analiza de sange...dar atunci cand aveau de luat antibiotic urmaream cu sfintenie sa nu de-a afara maxim juma de ora dupa ce lua tratamentul sa fiu sigura ca l-a primit si de luat il luau fara probleme fiind bun la gust, ceea ce pentru mine nu era chiar o bucurie, cel mic vanad prin casa sticluta sa mai ia cica niste sirop ca e tare bun si rugandu-se sa se imbolnaveasca sa-i mai dau .
Noua aici pentru aceasi afectiune ca la tine ne-au dat inhalatii cu ser si un antibiotic ce se pune in solutia aia din aparatul de inhalatii si clasicul amoxicilin .Ecografie nu i-a facut, dar poti cere sa i se faca antibiograma sa fii sigura ca antibioticul dat ii ajuta...altfel poti lua o suta si sa nu fie bun pentru bacteria ce o are (zic bacterie ca pentru virus nu se da antibiotic)

Dar din copilaria mea imi amintesc cum numai injectabil bagan de aveam fundul strecuratoare

Mergi la inceput