Andrei are 1 luna si are nevoie de noi!! cap2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Am vorbit cu mami de Andreiut viteaz si vreau sa va spun ca mi-a placut faptul ca este optimista.

I-am dat cateva sfaturi legate de bebe, de cum sa il alimenteze...si mi a placut faptul ca este foarte comunicativa.

Maine am inteles ca urmeaza un set nou investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna seara! Nu demult am ajuns si noi acasa, am avut un weekend plin, ieri la nunta azi la botez in afara localitatii la 100 de km deci sunt franta. Am inteles de la soacra mea ca iar l-au bagat la monitorizat pe Andrei caci bataile inimii nu erau bune, asa mi-a zis sotu ca i-a zis soacra mea...Andreea tu cand ai vb cu Nadia era tot monitorizat sau nu? offf sper sa nu fie iara ceva rau
Andreea iti multumesc din suflet ca i-ai dat telefon si i-ai dat sfaturi si cred si sunt sigura ca prin simplu fapt ca ai sunat-o i-ai ridicat moralul si i-ai fost de mult ajutor cu sfaturile ce i le-ai dat...asa este s-a mai intarit parca umpic cand i-a zis dr ca acest tratament pt lichidul la creier se poate face si acasa si ca poate-i lasa saptamana viitoare, a redevenit optimista si asa si trebuie sa fie pt puiul ei, sa-i insufle incredere, desi numai ea stie ce-i in sufletul ei...trebuie sa creada ca va fi bine si sper sa fie asa ....acuma nu stiu ce e cu monitorizarea asta.Maine dupa amiaza am sa o sun si eu pana atunci ma gandesc ca termina cu investigatiile, sper sa vin cu vesti bune!
Va si va doresc sanatate multa!
Andreea daca stii ceva dc erau la monitorizare si cand ai vb cu ea te rog zi-mi ca sotul n-a stiut sa-mi zica mai multe

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamy75 spune:

Draga Lavinia, am citit despre nepotelul tau si vreau sa-ti spun ca am si eu baietelul operat la Tg. Mures pentru o malformatie cardiaca, am vazut ca intrebai despre lichidul de la creier insa am cautat mesajul in care poate ai spus exact diagnosticul pus de doctorita Mera si nu am reusit sa-l gasesc. Iustin, copilasul meu a fost diagnosticat tot de aceeasi doctorita la varsta de 5 luni, cu ventriculomegalie moderata, atrofie frontala, sindrom de copil moale, retard in dezvoltarea psihomotorie si am fost foarte multumita de tratamentul dat. Poti citi si la subiectul deschis lui Iustin.
Daca pot ajuta cu orice, sa nu eziti sa ma intrebi. Am trecut prin acest soc si a fost ingrozitor, stiu ce inseamna. Cumnata ta, trebuie sa aiba incredere ca va fi bine, copiii sunt uimitori.

Stiu cat este de greu acolo, e bine ca ii sustineti, au mare nevoie de voi. Sunt momente foarte grele si de aceea vreau sa va transmit ca sunt alaturi de voi.

Sanatate multa micutului Andreiut si mamei multa putere.

Mergi la inceput

Da, Lavinia, este monitorizat pana maine dimineata. A ramas ca ma aud cu ea maine si imi spune mai multe.

Mergi la inceput

Am vorbit cu mami de Andreiut si l-am auzit si pe Domnisorul care plangea. Din pacate nu am reusit sa discut mult cu ea. Stiu ca i-au descoperit anemie si azi l-au pus la transfuzii de sange:(.

Ramansese sa ne auzim care seara, sa imi mai dea detalii despre monitorizarea de azi, dar nu ne-am mai auzit.

Mergi la inceput

Buna seara!
Acum am reusit sa-mi adorm si eu voinicul, iar inainte am apucat sa vb cu cumnata mea. Azi mi-a raspuns greu, am sunat-o si nu mi-a raspuns si acuma tarziu m-a sunat pe la 22 parca era ceasul si am mai povestit umpic cu ea, mi-a zis ca azi a fost o zi stresanta.Andreea asa este i-au descoperit puiutului ca are anemie si i-au facut transfuzie cu sange. Azi l-au tot intepat pt analize, iar intr-un final fiindca e tot intepat au ajuns sa-i ia sange din cap unde i-au si lasat branula pt perfuzii. A fost un chin azi pt ei toata ziua, prima data cu inteparile pt analize apoi cu cu branula din cap si trasul sangelui din cap. Cumnata mea a crezut ca lesina cand a vazut de unde-i scoate sange si mai ales cum plangea mititelul. Acum maine-i repeta din nou analizele... Si de dimineata mi-a zis ca de aceea l-a pus la monitorizat ca a avut aritmie, care cica e reactie obisnuita de dupa operatie. Au suspectat aritmia aceasta din lipsa de potasiu pt care i-au scos din nou sange, dar potasiu a iesit ok. Exista si vesti bune totusi: apa de la pleure a disparut si s-a micsorat umpic si chistul de sange de la inimioara, iar muschiul inimii s-a vazut frumos si in parametri normali, Doamne ajuta sa fie bine. Sper din suflet sa nu mai intervina nimic si sa vina acasa cat de repede.
kamy75 iti multumesc mult ca ne esti alaturi si va doresc din suflet sanatate multa, cu siguranta daca sunt intrebari va voi intreba, va multumim mult si sper ca si Andreiutul nostru sa fie un invingator ca si Iustin
Va pe toate si va multumesc neincetat ca ne sunteti alaturi si ne-ati ajutat in lupta lui Andrei cu viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Doamne ajuta sa fie cat mai repede bine!

Lavinia, sa nu se panicheze cumnata ca i-au luat sange si i-au pus branula la capsor, asa se face si la bebeii prematuri, am vazut eu in maternitatea unde am nascut si unde erau o gramada de prematuri, e normal, acolo au ei vene mai mari, mai puternice. Sa nu se panicheze, e ciudat pt noi sa vedem asta dar e ceva normal in spitale.

Ma bucur ca nu mai are apa la plamani si ca e bine inimioara, Doamne ajuta sa se refaca toata starea generala!

Mergi la inceput

Buna seara! Vin in sfarsit cu vesti mai bune. Azi i-au repetat analizele la Andrei si erau deja mai bune ca si ieri dar tot i-au mai facut o transfuzie de sange sa fie siguri ca va fi bine. Au fost si la neuro si i-au verificat reflexele si mai multe chestii si dr Mera s-a declarat multumita de progresele ei, iar cumnata s-a mai imbarbatat stiind ca dr e foarte buna si zicandu-i ca face progrese a mai prins chef de viata si ea. In rest nici o noutate, spera sa vina acasa. Va cu drag si va multumesc ca ne sunteti alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ne bucuram! Doamne ajuta si refacere rapida in continuare!!!

Mergi la inceput

Maine-mi vine nepotelul acasa I-au iesit mai bine analizele azi si vin acasa, iar peste o luna trebuie sa se intoarca la control. Sunt foarte bucuroasa, abia astept sa-l vad.
Lavi iti multumesc mult pt toate vorbele frumoase, i-am transmis si ei doar ca era dureros sa-l vada asa...acuma oricum vin acasa
Abia astept maine sa-i vad!
Va pe toate sunt foarte bucuroasa si inca odata va multumim ca ne-ati fost si ne sunteti in continuare aproape

Mergi la inceput