intoxicatie alimentara

intoxicatie alimentara | Autor: sunset_zuzi

Link direct la acest mesaj

Fetelor am o problema...am facut o intoxicatie alimentara ( eu fac destul de des am facut si in sarcina dar iau niste pastilute homeopate si imi trece)...problema este scorpiuta imi e teama sa nu se transmita prin lapte si la ea ...am citit pe diverse site-uri ca ar trebui sa opresc alaptarea pt cateva zile dar nu pot pt ca pitica mea papa doar tzatzi si atat dintotdeauna a refuzat LP...se poate transmite si la ea?

Votati scorpiuta AICI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nu opri alaptatul. Laptele tau o ajuta sa se protejeze contra infectiilor digestive si daca totusi face vreuna face o forma mult mai usoara. In nici un caz virusul sau bacteria nu trece prin lapte la bebe.
Ce trebuie sa faci este sa menti o igiena stricta in perioada asta: sa te speli bine pe maini de fiecare data inainte de a o manevra sau de ai da sa suga si atat.
Succes si sanatate!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Are dreptate Diana, e ok sa alaptezi. Si daca iei homeopate e ok.
Eu pe primul copil asa l-am intarcat la doar 3 saptamani, din cauza unei toxiinfectii crunte ce necesita internare. Am refuzat in scris internarea insa nu m-am putut trata decat cu niste pastile si injectabile incompatibile cu alaptatul.Si tin minte de atunci ca dr mi-a zis ca toxiinfectia nu trece prin lapte insa medicamentele ce o tratau da.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput