Canapea pt dormit.

Canapea pt dormit. | Autor: Leditia

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor.
Am si eu o problema mare..Am o canapea de vreo 4 ani,care s-a denivelat si-mi rupe coloana in doua.De la o vreme ma trezesc anchilozata,ma doare spatele in fiecare dimineata..uneori dimineata nu ma mai pot ridica de dureri si-mi dau lacrimile la propriu.
Ma gandesc ca in viitorul apropiat,ca acum am alte prioritati,sa o schimb,ca altfel coloana mea va avea de suferit iremediabil si nu am chef sa umblu de pe acum la statiuni de oase.
Bun..voi ce canapele aveti?Sa fie confortabile.Stiu ca nici o canapea nu se compara cu un pat,dar eu nu pot pune pat in sufragerie,dormitorul fiind al copilului..
Sunt canapele cu saltele relaxa..sau care se preteaza la dormit pe ele noapte de noapte si care sa nu-ti omoare coloana?
Multumesc anticipat.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Si pe mine ma intereseaza o canapea de dormit. Am una, dar e vai de ea si vai de mine ca ma trezesc cu dureri de cap si de spate.
A ...si sa nu fie f scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

verisorii mei si-au luat 2 canapele de la ikea cu 1400 lei cu saltea relaxa...sunt super

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ce model, Bulinutza?
Eu am de la ikea modelul www.ikea.ro/product/show/code/09874479" target="_blank">asta si dupa vreo 2 ani de dormit pe ea noapte de noapte e cam nasoala treaba. La inceput era tare confortabila dar scartaia. Pana am dat-o cu spray de lant de bicicleta si nu se mai auzea, dar apoi s-a tesit salteaua de tot si ca inceput sa iasa cadrul metalic prin ea. In plus traversele de lemn s-au ondulat asa incat la mijloc s-a facut un delusor iar in parti unde dormim cate o groapa. As mai lua o saltea sa pun peste dar mi-e ca nu mai pot s-o strang.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

incearca produsele de la Euromobila - www.canapele.ro

_
dana

" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu am de la Euromobila o canapea extensibila cu clik-clak, pe care doarme sotul de vreun an. nu s-a lasat salteaua, mecanismul merge brici, sunt foarte multumita. Canapeaua se cheama Sidney, dar n-o mai vad pe stoc.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Da, sunt canapele cu saltea relaxa. Eu am una, are doua saltele, cate una pe fiecare "jumatate" si este destul de confortabila pentru dormit. La noi se doarme pe ea ocazional, deci nu-ti pot spune cat ar rezista mecanismul la facut/desfacut. Salteaua de pe partea pe care stai e folosita mereu si nu s-a deformat deloc in 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Soleil de unde o aveti?
Eu am si ceva probleme cu oasele,cu coloana si n-as vrea sa le inrautatesc taman acum.
Multumesc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Leditia, a fost cumparata din Bucuresti, de la un magazin de prin Pipera... Nu stiu ce producator are, daca mai gasesc factura pe acasa, ma uit si iti spun.
Pot sa-ti explic pe unde era magazinul, dar nu stiu daca te ajuta cu ceva.
Ma mai uit si pe net, daca gasesc vreuna care sa semene, iti spun.
In principiu, sunt doua saltele puse una langa alta infasurate intr-o husa detasabila si un pic de ladita dedesubt. Canapeaua n-are manere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am tot una de la IKEA, cea de care pomenea Androix. Inca e ok, are 1 ani si jumatate, dar daca se strica salteaua se poate inlocui, nu e nici foarte scumpa.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cum mey, 5 milioane nu e scump? Ca eu pe-aia de 5 milioane o am, special am luat-o ca sa fiu sigura ca nu-mi intra os in os, da vezi sa nu!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput